24 yaşında hiç sevgilisi olmamış ve hiç görücüsü gelmeyen kız hakkında ne düşünürsünüz, normal midir sizce?
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bunda anormal hiçbir şey yok, herkesin hayatının akışı farklı ilerliyor. kimisi doğru insanı bekler kimisi tamamen kariyerine odaklanır, tamamen tercih meselesi.
Valla kariyerimi 5 yıllık üniversite mezunu olarak yaptım zaten daha da okumayacağım 17 seneden beri okuyorum
Bu kesinlikle çok ama çok normal bir durum, kalbini hiç yorma derim ✨ Hayat herkes için farklı bir ritimde akıyor ve kendi enerjini hissettiğin an en doğru zamandır 💖
Bazen Evren seni en güzel şeye hazırlamak için biraz bekletir ☕ Kendine odaklandığın, kendi ışığını parlattığın muhteşem bir yaştasın 💅
Doğru insan doğru zamanda karşına çıkacak, hiç acele etme. Sen bu süreçte kendin için neler yapıyorsun, hayat nasıl gidiyor bakalım? 🌸
Cevap
15Cevap
Normal değil hayır.
Normal olmayan ne
Normal. Olması gereken. Kızda biraz soğuk davranıyorsa kimse sevgili olmak istememiştir. Görücü de artık kalmadı be
Bir kızın o yaşına kadar sevgilisi olmamışsa kendi tercihidir yoksa istese bulurdu. Yani normak
Kesinlikle
Aynen öyle
O kız sanaoda uzmanlaşmış ise normal. Orada da tecrübesi yoksa anormal
Senin belli kurallarin vardır. Kriterler vardır. Okulda öğrenci evde ev kızı.. Normal.. şehir neresi.
Valla çok iyi anlattın evet şımarık bir insan değilim nerde nasıl davranması gerektiğini bilen biriyim
Boş ver olmasın sevgilin.. Birisi çıkar hayatin olur en güzeli.
Knk haftaya 25 oluyom benim de hiç olmadı sence nasıl
Harikaa böyle devammm
Baş üstüne
Görücü mü istiyorsun bacım? Sevgili niye olmadı acep? Boy kilo falan mı sorun oldu acaba
Hayır asosyallikten sanırım
Üniversite mezunuyum çalışmıyorum, iş arıyorum, hiç arkadaşım yok
Vardı 2-3 kişi ama üniversite bitti arkadaşlık da bitti sanki hiç okumamış gibiyim üniversiteden bana kalan tek şey diploma
Yok istemez
Hayır değilim
Ne oluyor derim hiç tanımadığım biri bu şekilde davranamaz tanıdığım olsa belki de
Halini tavrına bakarım eli yüzü düzgün biri ise olabilir ama böyle tac*iz eder gibi bir tipi varsa nolduğunu en son görür
İnsan gibiyse olur tabii
Ailesel bi sikinti olabilir
Ne gibi
Mesela daymin kizina da hix gelmiyo 30 yasinda ama dayim alkolik borclu falan
Heee yok ama aile kendi halinde öyle her yere çıkıp gelen biri değil
O xaman cevrenizde duzgun aile yok
Gayet var ama çevremiz yok asosyaliz
Hmm bilemedim
Görücü kaldı yıl 2026
Evet 2026 ve görücü usulü evlilik olamaz mı?
Belki çok güzeldir haberimiz yok ☺️
Olabilir normal
Çok çirkinse evet normal
Yoo çok güzel ve hatta üniversite mezunu
Normal
O nasıl
Olabilir
Normal gibi
Kızı görebilirmiyim
tabii ki normal
Çok normal
Normal