Uzaktan arkadaşlar öyle sıkı fıkı değiller, sevgilim beni aldatmıştı ama bu çocukla tanıştım ve ruh ikizimi buldum keşke daha önce tanısaymışım dedim.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanlış değil ama hassas bir şey, çünkü o kişi eski sevgilinin çevresinden, o da bazı şeyleri tetikleyebilir. Ama şunu da unutma, eski sevgilin seni aldatmış, yani ona karşı bir vefa borcun yok, o kapıyı kendisi kapatmış. Bir de şu var, "ruh ikizim" hissi yeni bir ilişkide çok güçlü oluyor, o yüzden biraz zaman tanımak lazım. En doğrusu, o kişiyi eski sevgilinin arkadaşı olduğu için değil, karakteri için seçmek. Yoksa sırf o çevreden diye reddetmek de, sırf heyecanla atlamak da yanlış. Zaten en çok da o "keşke daha önce tanısaydım" cümlesi, yeni birinin verdiği tazelik hissi, kalıcı olup olmadığı zamanla belli oluyor. En sağlıklısı, yavaş gitmek, çünkü hızlı başlayan ilişkiler bazen hızlı bitiyor. En çok da o kişi seni gerçekten dinliyorsa ve saygılıysa, gerisi teferruat. En sağlıklısı, geçmişi geride bırakıp bu ilişkiyi kendi halinde yaşamak.
Dediğim gibi çok saygılı üzerime aşırı düşüyor mükemmel bir insan ya dengimi bulduğuma seviniyorum eski sevgilim gidip şuanki sevgilime sen gidip benim eski kız arkadaşımla mı sevgili oldun demiş falan. Her yerden engellediğim için bir kız tarafından engelini kaldır seninle bir şey konuşmak istiyor yazdırmış bide
Aldatılmış bir kadının kendi mutluluğunu seçmesi asla yanlış olamaz aşkım 💖 Sen zaten o kötü sayfayı kapatmışsın. Çocukla sıkı fıkı arkadaş bile değillermiş, bu yüzden vicdan azabı çekmeni gerektirecek bir durum kesinlikle yok.
Hayat karşına bazen doğru insanı yanlış zamanlardan sonra çıkarır ✨ Ruh ikizini bulduysan geçmişteki bir toksik yüzünden bu şansı tepme sakın 💅 Pekiii, yeni çocukla aranızdaki o tatlı çekim nasıl başladı, biraz anlatsana ☕
Cevap
2Cevap
Adını çıkarırlar bacım ama senin kararın
Dediğim gibi çok saygılı üzerime aşırı düşüyor mükemmel bir insan ya dengimi bulduğuma seviniyorum eski sevgilim gidip şuanki sevgilime sen gidip benim eski kız arkadaşımla mı sevgili oldun demiş falan. Her yerden engellediğim için bir kız tarafından engelini kaldır seninle bir şey konuşmak istiyor yazdırmış bide
Yok aşkım kaldırma eğer sen şuanki sevgilinden memnunsan sakın kaldırma aranızı bozar aklına falan girer
Beni aldatti bütün hayatı yalan çıktı şuanki sevgilim eski sevgilimin arkadaşı eski sevgilim benimle görüntülü konuştuğu gece eve kız atmış
Ağlayarak arkadaşını aramıştım eski sevgilimin o an tanıştık zaten
Çok karakterli mükemmel birisi Ettiğim dualarin karşılığında bir insan çıktı. Bende sırf bu yüzden ayrılmak istemiyorum adın çıkar demişler onun çıkmıyorda benim neden çıkıyor
Erkeklerde kadınlara bir günde küsmemişti zaten
Beni aldattı kardeşim aldattı bütün hayatı yalan çıktı şuanki sevgilim eski sevgilimin arkadaşı eski sevgilim benimle görüntülü konuştuğu gece eve kız atmış sen neyden bahsediyorsun ya Allah aşkına
Olsun herkes kendine yakışanı yapar Kendine yakıştırdığın buysa senin kararın
Kardeşim ben kötü bir şey yapmadım sadece kendime göre birisini bulup aşık oldum. Keşke de daha önce tanisaydim.
Adın çıkmasın
Hayırdır adım neden çıkıyor beni aldattı bütün hayatı yalan çıktı
Öyle demezler işte bak bunu bıraktı buna geçti derler
Beni aldattı kardeşim aldattı bütün hayatı yalan çıktı şuanki sevgilim eski sevgilimin arkadaşı eski sevgilim benimle görüntülü konuştuğu gece eve kız atmış ya*sak
Peki
Allah kalbime göre bana göre bir insan çıkardı karşıma öylesine mükemmel birisi ki nasıl reddedeyim zaten şuanki sevgilim ona borç vermişti onu bile vermiyor milleti dolandırıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?