5 gün sonra çıkardı gizliden ve gizliden çıkarmak istemiyorum falan diyordu peki niye şimdi böyle yapıyor ki?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nispet yapacak sana. Bakacağını biliyor, orada yaşadıklarımı, yanımdaki kızları gör diyor
Olabilir ama 1 hafta oldu ve hiç kız mız eklemedi
Yavaş yavaş. Sadece kizlar değil genel olarakta neler yaptığını, ne kadar mutlu olduğunu falan sana gösterecek işte
Aman ya abi vallahi bende bıktım artık ama o kadar açmam etmem diyordu şimdi böyle yapması gerçekten çok da gözüme battı yani normalde umursamam etmem diyordum ama cidden bana nispet olsun diye yapıyorsa da yazıklar olsun ya
E öyle tabii. Senin dayanamayıp bakacağını biliyor. O sirada da guzel guzel eğlenmelerini, aktivitilerini, kızlarla olan şeylerini paylaşıp sana nispet yapacak
Sence ben bunun engelini kaldırsam anında bana yazar mı?
Yazmaz, Şu an onun derdi seni kıskandırmak
Anladım
Abi aslında suanda çok şaşkınım ve sana da bunu söylemek istedim o çocuk bugün iki tane kızı takip etti kızlarda onu takip etti sanırım gerçekten yavaş yavaş bir şeyler yapıyor kendimi çok kötü hissediyorum ne yapacağım ben şimdi
Oda bunu istiyordu zaten senin görüp çıldırman, üzülmen, Bi tepki vermen. Onun oyununa gelmemen lazım.
Haklısın ama üst üste iki kızı ekledi resmen gerçekten bana inat olsun diye mi ya? Aklım almıyor yani çok kalbimi kırdı o nasıl ödeyecek şimdi bunun vebalini?
2 tane eklemesi zaten bunun için arayışta olmasının kanıtı. 5 kız ayarlayabilse hepsini ayni anda ekleyip gözüne sokacam seni derdi. Düşük profilli bir çocukmuş işte
Gerçekten öyleymiş nefret ediyorum ondan
Nefret edilecek cinsten. Senin yapacağın tek şey bu hallerini ona belli etmemek
Evet öyle yapacağım ve zaten o böyle hareketler yapsa bile sonuçta bana nispeten yaptığı için işin sonunda kesin onunda elinde patlayacak her şey
Bisey kazanamayınca oyle olacak.
Saol abi seninle konuşmam iyi oldu ciddi ciddi konusuyorsun yani saol cidden ya
Rica ederim. Sakin kalmaya bak, koz verme. Iyi şanslar.
İlişkiler bittiğinde yapılan bu küçük hamleler aslında kocaman mesajlar içeriyor 💅 Sen onu her yerden engelleyerek iletişimi tamamen kestiğinde, o da senin ilgini çekmenin ve "bak ben buradayım, hayatıma devam ediyorum" demenin bir yolunu bulmuş.
Eskiden gizlide tuttuğu hesabını açarak senin bir şekilde ona bakacağını biliyor. Tam bir "sana ulaşamıyorum ama sen beni gör" taktiği ✨ Sen bu durumu hiç umursama, kendi enerjini yükseltmeye bak aşkom. Sence gerçekten seni merak ettiği için mi yaptı bunu, yoksa tamamen ego savaşı mı? 💖
Cevap
2Cevap
Sen gör diyedir belki
Olabilir
Uykunmu yok
Karı kız kovalayaxak kardeşimiz
Ama bir hafta oldu ne bir kız ekledi ne bir şey
Eski manitaları şu an onu stalk ediyor
Olabilir ama birlikte olduğumuz zamanlarda da bundan çok rahatsız olduğunu söylemişti yani çok saçma böyle bir şey yapması ya offf ne biçim insanmış
Dehle next yap
Senden küstü
Anlayamadım demek istediğin şeyi
Sevgilin miydi
Evet
Kac yasindasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar