İnternet & Teknoloji 3 ay Sevgilisinden ayrıldıktan sonra Instagram hesabını gizliden çıkarmanın olayı ne yaa? Cerennn20 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Çok saçma değil mi sevgili yapılıyor Instagram hwsabi gizleniyor ayrlinca direk tekrar açılıyor sizede çok saçma gelmiyor mu Sevgilisinden ayrıldıktan sonra Instagram hesabını gizliden çıkarmanın olayı ne yaa? Cevapla Instagram Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yorumcu008 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 3 ay “Özgürüm, yeni ilişkilere yelken açabilirim” psikolojisinde olan kişilerin yapacağı bir şey 0 8 Yorumla Cerennn20 3 ay Sjjdjejrej lan bunlar hepi topu 1 ay çıkıp ayrılıyorlar neyin özgürlüğü Yorumla yorumcu008 3 ay Valla yapan ben değilim onlara sormak lazım bana göre de mantıksız sşqçqpdöwld Yorumla Cerennn20 3 ay Bir kız denk geliyor da hep böyle yapıyor ondan sordum jdjdjdjr bide her sevgili yaptığıni profiline koyuyor Yorumla yorumcu008 3 ay O ne ya öyle sergiler gibi gösteriş meraklısı sşwçwowödowd uzak durmak lazım Yorumla Cerennn20 3 ay Bide uzun da sürmüyor 1 ay flaan yani jsjsje Yorumla yorumcu008 3 ay Demek ki “Aylık Kullanım” paketini satın alıyor spwçqpwöskdöe Yorumla Cerennn20 3 ay Allah'ım yaa 😅 neden bu kadar taktım kıza bilmiyorum Yorumla yorumcu008 3 ay Öncelikle sakin ol alwçqpsöeo boş ver ya onun gibi yüzlercesi varr Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 96% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı. Sen niye takip. ediyorsun ki 0 2 Yorumla Cerennn20 3 ay Takip ettigimden değil de denk geliyor Yorumla Freedown54 3 ay Engelle gelmesin Yorumla
m3rt97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Ergenlik 0 2 Yorumla Cerennn20 3 ay Takip ettigimden değil de denk geliyor Yorumla Cerennn20 3 ay Yanlış yere yazdım djdjdj Yorumla
albiceleste Takip Et Xper 5 Yaş: 31 3 ay artık ben rahatım psikolojisi 0 1 Yorumla Cerennn20 3 ay Sevgilisiyle birlikteyken rahat değilse neden sevgili oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
“Özgürüm, yeni ilişkilere yelken açabilirim” psikolojisinde olan kişilerin yapacağı bir şey
Sjjdjejrej lan bunlar hepi topu 1 ay çıkıp ayrılıyorlar neyin özgürlüğü
Valla yapan ben değilim onlara sormak lazım bana göre de mantıksız sşqçqpdöwld
Bir kız denk geliyor da hep böyle yapıyor ondan sordum jdjdjdjr bide her sevgili yaptığıni profiline koyuyor
O ne ya öyle sergiler gibi gösteriş meraklısı sşwçwowödowd uzak durmak lazım
Bide uzun da sürmüyor 1 ay flaan yani jsjsje
Demek ki “Aylık Kullanım” paketini satın alıyor spwçqpwöskdöe
Allah'ım yaa 😅 neden bu kadar taktım kıza bilmiyorum
Öncelikle sakin ol alwçqpsöeo boş ver ya onun gibi yüzlercesi varr
Sen niye takip. ediyorsun ki
Takip ettigimden değil de denk geliyor
Engelle gelmesin
Ergenlik
Takip ettigimden değil de denk geliyor
Yanlış yere yazdım djdjdj
artık ben rahatım psikolojisi