Dedim ki ona, senden tek bir isteğim var, ben bir tek evlilik yüzüğümün güzel olmasını istiyorum, onu istediğim şekilde al, gerisini hep ortak yapacağız, ben çalışıyorum, benim ailem de destek olacak, zaten ailemin maddi durumu iyi, bunu sen de biliyorsun, onlar da destek çıkacak, ortak olacak, her şey düğünde istemiyorum, istiyorsan salon tutmayalım, benim tarzım değil, hem de masraf, onun yerine güzel bir yere balayına gidebiliriz veya başka şeye harcarız, onu da sana bıraktım, sonuçta ben de evleniyorum, sadece sen evlenmiyorsun, benim için sevgi, sadakat önemli, bir yuva kuruyoruz, elimden geleni ben de yapacağım, seni çok strese sokmak istemiyorum, bu süreç sana da bana da zehir olmasın, kavga, tartışma, kaos istemiyorum, devir zor, her şey pahalı, hiçbir şey alınmıyor dedim, altın falan da mehirmiş, şu bu, zamanla durumunu düzeltirsin, yerine koyarsın, biraz biraz alırsın, ben de çalışıyorum, evlenince ben de zaten biraz biraz altın yapacağım kendime falan dedim, dediğim gibi bir tek ömür boyu parmağımda taşıyacağım yüzüğüm güzel olsun, bunu söyledim, yok sen talepkarsın, benden bir şeyler istiyorsun, yüzüğüm güzel olsun diyorsun, talepte bulunuyorsun, emrivaki yapıyorsun, sen “paragözlüsün”, yüzük değersiz, neden pahalısını istiyorsun, konuştu konuştu durdu, gitmiş insanlara da benim hakkımda o talepkâr, benden bir şeyler istiyor demiş, beni kötülemiş. Sözü atmayı düşünüyorum, haksız mıyım? Bu kadar da iyi niyet suistimal edilmez.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İkiniz de hata var
Onun hatası: sana boyle demesi yanlış daha anlayışlı olabilirdi
Senin hatan : yüzük ucuz olunca ne oluyor pahalı olunca ne oluyor tamam tek bir şey istiyorsun pahalı güzel bir yüzük de onu alınca ne olacak sanki vatan mi kurtaracaksin
Evlen adamla söz vermişsin birde bozayim mi diyon sözünü tutmayan zaten karakteri belllidir
Evlen çok çocuklar yapın boş ver tartışmalar olur çocuklar yap da nüfus artısin
Saçmalama yeterince anlayışlı oldum 🤣🤣
Daha olamam ne istedim ki
Tamam da yüzük pahalı güzel olunca ne olacak?
Ömür boyu takıcam işte benimde isteğim bu herkesin bi isteği olabilir
Sokakta mi buldun adamı tanımıyorsan söz vermek ne
Suçlu ben miyim burada
O da söz verdi
Sözü atmak isteyen sensin cevap versene nereden buldun sokaktan mi tanımıyorsun bile
Soran arkadaşım boş ver ayrıl sen oda gitsin
Hemen ayrıl. Çünkü seni hak etmiyor sen kerhaneye layıksın de ona
Cidden yani bir tek bir şey istedim çok mu ben anlamadım ki
Her şeyde zaten tolerans gösterdim
Bence o evlilik olmayacak bak gör. Daha başından belli ediyor böyle insanlar
Zaten bu çok nankör baksana bencede. buna ne yapsan yaranamam ben
Mutlu olmam imkansız gibi bir şey
Aynı şeyleri yaşadım. 3.5 seneyi çöpe atıp kapattım bende bilmiyorum olmayınca olmuyor diyorum ama değmeyecek insanlarla olmuyor. .. evlenmeye değecek insanla mutsuz bile olmaya razıyım ama. Değmiyorsa analarının amııına kadar yolları var
Evet değmeyecek insanlarla fazla yüz göz olduk haklısın boşa emek bunlara yaranılmaz
Ben artık evlenmeyeceğim. Sende inşallah değer veren birini sever evlenirsin. Ama bu insan larda gelecek yok
Ne gibi olay