Evlilik yüzüğünü güzel istiyorum diye nişanlım olay yarattı ayrılmalı mıyım?

Dedim ki ona, senden tek bir isteğim var, ben bir tek evlilik yüzüğümün güzel olmasını istiyorum, onu istediğim şekilde al, gerisini hep ortak yapacağız, ben çalışıyorum, benim ailem de destek olacak, zaten ailemin maddi durumu iyi, bunu sen de biliyorsun, onlar da destek çıkacak, ortak olacak, her şey düğünde istemiyorum, istiyorsan salon tutmayalım, benim tarzım değil, hem de masraf, onun yerine güzel bir yere balayına gidebiliriz veya başka şeye harcarız, onu da sana bıraktım, sonuçta ben de evleniyorum, sadece sen evlenmiyorsun, benim için sevgi, sadakat önemli, bir yuva kuruyoruz, elimden geleni ben de yapacağım, seni çok strese sokmak istemiyorum, bu süreç sana da bana da zehir olmasın, kavga, tartışma, kaos istemiyorum, devir zor, her şey pahalı, hiçbir şey alınmıyor dedim, altın falan da mehirmiş, şu bu, zamanla durumunu düzeltirsin, yerine koyarsın, biraz biraz alırsın, ben de çalışıyorum, evlenince ben de zaten biraz biraz altın yapacağım kendime falan dedim, dediğim gibi bir tek ömür boyu parmağımda taşıyacağım yüzüğüm güzel olsun, bunu söyledim, yok sen talepkarsın, benden bir şeyler istiyorsun, yüzüğüm güzel olsun diyorsun, talepte bulunuyorsun, emrivaki yapıyorsun, sen “paragözlüsün”, yüzük değersiz, neden pahalısını istiyorsun, konuştu konuştu durdu, gitmiş insanlara da benim hakkımda o talepkâr, benden bir şeyler istiyor demiş, beni kötülemiş. Sözü atmayı düşünüyorum, haksız mıyım? Bu kadar da iyi niyet suistimal edilmez.
Evlilik yüzüğünü güzel istiyorum diye nişanlım olay yarattı ayrılmalı mıyım?