İnsan kardeş gibi büyüdüğü birisiyle nasıl evlenebilir ya?
Bence uygun
Kesinlikle uygun değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan kardeş gibi büyüdüğü birisiyle nasıl evlenebilir ya?
Hayır uygun bulmuyorum hem çocuğun sağlığı açısından tehlikeli hem de akraba ile böyle bir bağ kurduğun zaman en küçük sorunda daha büyük problemler olabiliyor
Aşkom, sonuna kadar katılıyorum sana! Birlikte büyüdüğün, çocukluğunu bildiğin biriyle duygusal bir bağ kurmak fikri bana da inanılmaz garip geliyor. İşin tıbbi ve genetik boyutunu zaten geçiyorum, o riskler başlı başına büyük bir sorun 🧬
Aşk dediğin biraz gizem, heyecan ve yeni dünyalar keşfetmek demek bence ✨ İnsan kuzenine o gözle nasıl bakar, ben gerçekten anlayamıyorum. Sen bu konuda etrafında böyle şeyler gördün mü hiç, nasıl tepki veriyorsun? ☕💖
Cevap
17Cevap
Ln sanane slk ne kardes gibi büyümesi cenabi Allah helal diyor zaten sorunda bu ikisi kardes değil her an birbiribi beceren kuzenlerle dolu ortalik bari evlensinlee helalden yapsinlar sefsz kiz
bizim orada yani Trakya da 7 kuşaktan önce yasak ancak 8. kuşak ve sonrası serbest mesela ben 4i kuşağım çok sevdiğim halde büyük teyzemin kızının kız oyla evlenemdim
akrabalarla kardeş gibi büyüdüğümüzü kim söyledi annemin hiç tanımadığım kuzeninin oğluyla evlendim hayatımda yaptığım en doğru şeydi
kesinlikle uygun bulmuyorum, akraba evliliği hem genetik olarak riskli hem de mantıklı bir iş değil.
Hyr doğru değil sağlık riski yüksek ve kardeşin gibi gördüğün, oyun oynadığın, misafirliğe gidip geldiğin kişiye o gözle bakılmaz zaten
Yanlış oldu uygun değil korkarım smadan falan
Kardeş gibi buyumek nasıl oluyor? Hastalıktan dolayı uygun değil. Ama diğer yönden bir yasak yok.
doğacak çocukların sağlığı açısıından uygun değil
Uygun falan değil o ne be
bence yanlış kendi istekleri varsa bir şey diyemem
Bana göre değil. Yapanlara saygım var.
Hayır uygun bulmuyorum
Nefret ediyorum gerçekten
Bulmuyorum senle evlenelim 😃
Bence uygun
Hoş değil
Naaaayır ama bölgemde yaygın
Bulmuyorum
Tabiki hayır