Selam, akraba evlilikleri hâlâ toplumumuzda çok yaygın. Siz olumlu bakıyor musunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Akraba evliliği , toplumumuz da birçok nedenden dolayı olabilmekte. Genelde ailelerin yabancıya vermeyelim tavrı , miras bölünmeleri , önceden verilen sözler ya da bundan bağımsız bir çok neden var. Hem tıbbi anlamda genlerdeki hastalıkların çocuğa geçmesi bakımından hastalıklı çocuklar doğurma riski yüksek olduğu için , hem de aile arasındaki bakış ve samimiyeti zedeledigi insanların davranışlarında farklıliklar oluşturduğu için ben akraba evliligine olumlu bakmıyorum , kendi adıma da karşıyım.
Teşekkür ederim
Cevap
8Cevap
Benim umurumda değil açıkçası ben istemiyorum. ama insanların ne seçtiği beni ilgilendirmiyor
Çocuğumun engelli doğma şansı var cahil değilim istemem
Hayır bakmıyorum. Doğacak meleğin hakkında girmeye olumlu bakılamaz. Kimse ömrünü engelli geçirmek zorunda bırakılmamalı
Hayır ben kötü bakıyorum çünkü normalde akrabayla evde kalmaktan kokdukları için evlenirler ben de evde kalma meselesine nefret ediyorum
Hayır. Allah'tan yaşıtım karşı cins kuzenim yok. Olsa kesin başıma ekşirdi.
Kesinlikle asla herhangi bir kan bağı olan akraba evliliklerine ölüm ya da sıcak bakmıyor!
Hayır bakmıyorum çocuklarımın sakat doğmasını istemem
hayır, asla olumlu bakmıyorum. akraba olduğum yetmiyormuş gibi bir de kocam olmasın.
Akrabanın kendısıne bile olumlu bakmıyorum kı ben.
Bakmadım, bakmıyorum da 🤷🏻♀️
Pek olumlu bakamıyorum
Daha neler mq allah korusun
Hayır olumlu bakmiyorum
Bakmıyorum.
Hayır bakmıyorum
Yok.
Olabilir
Olumlu bakmıyorum
Bana göre değil
Bakmıyorum.
Hayırrrrrr