Adama iki naz yapalım dedik, yatakları ayırdı koltukta yattı. Dün de yanıma gelmek istedi, konuşmadan ben almadım. Yani gerçekten bu kadar mı zor sizin için?
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
28Cevap
Hamilelikte hem beden hem ruh hâli değişiyor, erkek olarak biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmak gerekiyor. Her nazı anlamak kolay olmayabilir ama yatakları ayırıp küsmek yerine konuşmak daha doğru. Eşini desteğe en çok ihtiyaç duyduğu dönemde yalnız hissettirmemek lazım.
Karınları doymadığı için trip atabilen varlıklar erkekler. Erkekler için midesinden daha önemli hiçbir şey yok anlayamadınız mı 🤔🤔 Hamilesin diye yemek yapmakta zorlanıyorsundur dışarıda yemek zorunda kalmak erkekleri bozuyor çocuk doğunca düzelir takma boş ver
Bir karım olsa ve hamile olsa onun stres olmaması için elimden geleni yapmam lazım çünkü bir yerde okudum en ufak bir stres üzüntü bebeği çok etkiliyormuş yani olabildiğince el üstünde tutmak gerekiyor benden bir tavsiye çocuğunuzun sağlıklı doğmasını istiyorsanız annesini mutlu edin ve sağlıklı tutun gerisi zaten gelir siz daha mutlu olursunuz 😄
genelleme yapma senin kocan ö. k. ü. z.. se ben napıyım :D
Hamileyken alttan almak iyidir, kadın biraz daha huysuz olur dört mevsimi yaşar bir günde
Evli abiler beni linçlemez inşallah ama eşim hamile olsa dünyayı sererim önüne
Aaay görende İngiltere kraliçesi sanır savaşın ortasında doğum yapan Türk kadınları vardı şimdiki nesil çok bayıyor
Erkeklerin nazını çekmek daha zor mk
Hadi cevaplayın lan erkekler. öyle hamile bırakmak değil 🤣🤣
Öküzdür veterinere götür bi
Kendi doğursaydı o zaman
Zor değil de eşin biraz odunumsu
Hamile eşim olsa ayağını yıkarım
Nasıl bir nazdi bu
Zor olmamalı
zor olmaz
Hamilemisin çok severim
O da senin kocan
Nasıl bir naz yaptın peki?
Yazdıkların gerçek mi
Evli olsam esimin her anini her nazini cekerim
😊😊
Biz ilgilenelim eşin ilgilenmiyorsa
Kolay olsa biz doğururduk zaten
Hemen yenisiyle değiştiririz naz mı çekelim bide
Eşim yokk olsa çekerim
Zor olmamalı
Yanına niye geldi
Abla bişey sorabilirmiyim
Niyeki
Zor demek ki
abartmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görünüşe göre aranızdaki iletişim şu an biraz tıkanmış ve iki taraf da gurur yapıyor 🥺 Hamilelik dönemi hormonal olarak seni çok hassaslaştırırken, erkekler de bazen ne yapacağını bilemeyip geri çekilebiliyor. Yatakları ayırmak veya birbirinizi cezalandırmak aradaki mesafeyi açmaktan başka bir işe yaramaz aşkom.
Kendi kabuğuna çekilmek yerine, hissettiklerini sakin bir dille anlatmayı denemelisin. Birbirinize sarılıp barışmak için ilk adımı kim atacak peki? ✨💖