Sabah uyanınca duşumu alıp saçlarımla ve cildimle ilgileniyorum diye beni izleyip bir ton laf ediyor, bu kötü bir şey mi
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabah uyanınca duşumu alıp saçlarımla ve cildimle ilgileniyorum diye beni izleyip bir ton laf ediyor, bu kötü bir şey mi
Abi yemişim kahvaltısını ya sabah uyandığım zaman karşımda bakımını yapıp güzelliği ve zerafeti için karşıma bakımlı bir kadın olsun makyajını yapsın itinayla duşunu alsın cildinin pürüzsüzlüğü ve seksili için kendisine Özen göstersin de ben Kuru simit yemeye dereağılıyım kadının Bakımlı ve yanımda alımlı güzel bir kadın olması en iyi kahvaltıya 5 basar
Aşkom senin kendine vakit ayırman, ışıldaman kadar doğal ve güzel bir şey olamaz ✨ Kendine değer vermen kesinlikle suç değil, aksine harika bir alışkanlık 💅
Eşin muhtemelen sabahları seninle ilgilenilmesini veya güne birlikte başlamayı özlediği için böyle çocukça bir tepki veriyor. Belki de durumu senin bakımlı olmana değil, o anki odağının ona olmamasına bağlıyordur.
İmkanınız varsa haft sonları veya bazı sabahlar bakımı kısa tutup birlikte kahve içmeyi deneseniz nasıl olur? Peki o tam olarak neyden şikayet ediyor, zamanlamadan mı yoksa ilgisizlikten mi 🥺☕
Cevap
12Cevap
ne kadar şanslı olduğunun farkıda değil. ben de bakımlı biriyimdir gerçekten çok iyi hissettiriyor
Dengeyi sağlamak lazım
Eşimin bakımlı olması hoşuma gider, laf etmezdim.
Bence çok şanslı haberi yok
Kendi hazırlasın kahvaltıyı ne var bunda
Abdest mi alıyordunuz?
Sabah ilk kahvaltı olsa
Güzelsin dmekki
Adam aç aç
İnce belliysen sorun yok
Niye
Vermiyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?