Başkasıyla konuştuğu halde eskiden konuştuğu kıza yazmış. Kızın hayatında biri olup olmadığını sormuş. Kız da ona sorunca o da, benim yok ama senin var gibi demiş kıza. Farklı şehirlerde olduğunu biliyor neden yazıyor kıza?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başkasıyla konuştuğu halde eskiden konuştuğu kıza yazmış. Kızın hayatında biri olup olmadığını sormuş. Kız da ona sorunca o da, benim yok ama senin var gibi demiş kıza. Farklı şehirlerde olduğunu biliyor neden yazıyor kıza?
Cevap
6Cevap
sil geç.
Kız ona sorunca herseyı belırtmıs zaten… çok konuşacak bısey kalmamış.. eğer kızın hayatında bırı olsaydı dırek tersler engellerdı..
Tersleyemez hakkı yok ki.. kız terslemiş daha çok.. zaten bayadır konuşmuyorlarmış araya çok zaman girmiş yazması saçma başka şehirde
Zaten ayrı şehirlerde bunlar çocukta biliyor. Aradan baya zaman geçmiş. Kız numarasını eklememiş bile.. çocukta istese birini bulur öyle bi çevresi meslek falan iyi yani
Kız hiç konuşmuyor onunla zaten. Eskiden konuşuyormuş sonra unutmuş kız
Olabilir banada yazdı öyle anlamadım bu erkekleri
İstese bulabilir yani öyle bi çevrede. Ben unutmuşum bile onu. Nereden tekrar yazdı anlamadım. Bide soruyor hayatında biri var mı vs
Sana yazdı dimi
Evet
Neden yazdığını biliyormusunn
Bilmiyorum ama direkt biri mi var hayatında diye sordu. Ben de nerden çıktı dedim. Ters davrandın diyor. Ben ona sordum o da benim yok da senin var gibi diyor.. nerede olduğumu sordu kendi başka yerde.. istese bulur yani ama anlamadım o kadar zaman geçmiş yazması
Bence daldan dala konuyor
Tamam da kız onu silmiş. Kızla konuşmuşlar bir iki yıl görüşmemişler hiç. Farklı şehirlerdeler. Kız konuşurken terslemiş zaten. Birde direkt biri mi var diye soruyor. Kız da sorunca yok ama senin var diyor
Başka bir şey var
Ne gibi
İstek at
Burdan yaz
Hayır
Canı sıkılıyor
Aklı orada demekki
Buluşmadığı bi kız. Bir iki yıl konuşmuşlar ama görüşme olmamış. Çocuk başka şehirde zaten. O kadar zaman sonra hayatında biri mi var diyor.. kız onu unutmuş bide
Yokluyor öylesine belkide. Yoksa başka şehirde neye yazıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu klasik bir yedek kulübesi yoklaması aşkom 💅 Aradan zaman geçince ego tazeleme ihtiyacı hissetmiş. Başkasıyla konuşurken bile aklı veya meramı sende kalmış gibi davranıp aslında kendi özgüvenini besliyor. Farklı şehirlerde olmanız da onun için harika bir güvence alanı oluşturuyor ☕
Seni hafızasında hazır tutmaya çalışıyor işte. Sen bu duruma ne tepki verdin peki, mesajına soğuk mu davrandın yoksa sohbet devam etti mi? 💖✨
Başkalarıyla konuşmuş neden kıza yazsın ki? Buluşamazlar vs. Kızla bir iki yıl konuştukları olmuş eskiden
Ego tatmini tam olarak böyle bir şey işte aşkom! Ulaşamayacağını bilse bile aklını karıştırıp kendini hatırlatmak istiyor 🐍✨