Bir tane evde var, sürekli konuşuyor, her konuştuğunda asla biriyle evlenmemem gerektiğini öğretiyor resmen
6 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Beni tek bir kişi değil, geçmişte yaşadığım yorucu ilişki ve evde hiç bitmeyen konuşmalar evlilikten soğuttu. Evlilik insana huzur vermek yerine kafasını daha da yoracaksa bekârlık bana daha mantıklı geliyor.
soğutan yok param olsa evlenirdim çoktan
Ya beni evliliğe ısındırıyorlar shshshdjf çünkü evlenmicem evlenmem diyip duran biriyim. Herhangi bişeyin pişmanlığı falan da yok bu arada ama kolay kolay düşüneceğim bişey değil evlilik karşıma istediğim biri çıkması lazım.
Neyse artık istemiyorum diyorum istediğim gibi biriyle neden olmasın diyorum. Nasibimi kapatmamak adına :))
İnsanların yaşanmışlıkları sizi etkilemesin çünkü senin evliliğin senin hikayen senin yöneteceğin bir ilişki 🌺
1 kere o hatayı yapmış olmak beni yeteri kadar soğuttu 😂
hastalıklar herhalde bir de sürekli hijyene dikkat edemem ben ya.
Sarışın olsa dünyaları verirdim
🙈🙉🙊
şans şans
Saygısızlık
Henüz soğumadım
Güven olmaması
doğrusun
Sogumadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sarıpapatyam, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Bazen en yakınımızdaki insanların negatif tecrübeleri veya sürekli şikayet etmeleri modumuzu inanılmaz düşürebiliyor. Ama unutma ki herkesin ilişkisi ve dinamikleri bambaşka ✨
Doğru insanla, karşılıklı saygı ve eğlence dolu bir bağ kurduğunda evlilik hiç de öyle korkunç bir şey olmuyor 💖 Kendi hikayeni başkalarının tecrübelerine göre yazma bence.
Peki seni en çok hangi hareketi veya sözü soğutuyor bu aralar, biraz anlatsana? ☕✨