Evli olanlar için evliliklerinizde sizi en çok yıpratan şey ne?
Bekarlar için de sizi evlilikten soğutan ve korkutan şeyler ne?
Bekarlar için de sizi evlilikten soğutan ve korkutan şeyler ne?
Ne yazık ki kadınlar kedi gibi. Onlar için tonla şey yapıyorsun ama onlardan hiçbir şey bekleyemiyorsun. Beklediğinde odun, sapık, aşağılık herif falan oluyorsun. Kendisine bakamaz çocuk ister, başkasında gördüğü her şeyi ister, erkek ailesiyle arasına mesafe koysun ister, sürekli onunla ilgilen ister, git deyince git gel deyince gel ister. Ona maddi açıdan kraliçeler gibi bak ister, her türlü saçma sapan nazına katlan ama sesini çıkarma ister, durup dururken ( artık içinde ne yaşıyorsa) saçma saçma triplere girip hayatı sana zindan eder. O bu kadar şeyi yaparken sen of desen anlayışsız, hayvan herifin teki olursun, onunla ilgilenmiyor olursun, onu eskisi kadar sevmiyor olursun. Erkek de taş değil bir zaman sonra bundan bıkıp kurtulmak isteyecektir. O zaman da kolaya kaçıyor olursun, ilişki için mücadele etmiyor olursun... Bu liste arşa çıkar. İnsanın kendisini öldürmesinin daha acısız ve hızlı yolları var, ben şahsen onları tercih ederdim.
Evlilikten korkmuyorum kadınlardan da korkmuyorum anlaşamazsam boşanırım zorlamaya gerek yok.
1. Bildiğim, gördüğüm bütün evli çiftlerin aldatması.
2. Belli bir zaman sonra heyecanın, tutkunun kaybolması.
3. İlişkinin yük olmaya başlaması.
4. Sorumlulukların artması ve özgürlüğün kısıtlanması.
Anlamıyorum şu bir zamandan sonra heyecan ve tutkunun kalmaması olayını sanki diğer işlerinizide ona göre yapıyormuşsunuz gibi
Aldatma kuruntusu kilo alirsin kilona takma korkusu gecim sikintisi o var bu var o bu su var da var😏
Cevap
39Cevap
- Kadınların sürekli süslenip püslenip oralarını açıp gezmeleri evde çocuğun ağlaması
-Evlilikte mutsuz olan eşlerin sayısının çok fazla olması
-Güvenme problemim olması
-Aşka inancım kalmaması durumu
-Uzun vadeli hayaller kurmak istememem çok hayal kurmuyorum kimseyle
diğerleri tamam da ilkini hiçbir anne yapmaz
Günümüz annelerini bakıyorum yani çevremdeki anneler öyle dedikodu çocuk orada ağlıyor umursamıyor süs püs derdinde sürekli bu durum beni rahatsız etti açıkçası 5-6 tane gördüğüm anneler hep böyle yaşını almış 30 dan sonra dedikodu derdinde hepsi
izmire gel kank bunlar nasıl anne dersin o kadar güzeller ki çocuk doğurmuş demeye şahit lazım :D ama dedikodu yaparken kimseyi unutmuyorlar :) herkesin hayatı kendine mntığıyla daş gibi anneler gördüm
Darısı başına kanka o zaman sende anne ol :D :D
adam vardı da evlenmedim mi :D begümü öptüm senin yerine :D
ayy kıyamam adam buluruz istemiyorsun Akdenizli bulurum kanka :D :D sanki istesen bulamıcan sende yerim onu :)
İzmirli olması lazım kanka :)
Bul kanka izmirden o zaman
İnsanlara olan güvensizlik bence en önemli neden, hiç beklenmedik ya da çok güvenilen insanlardan kaynaklanan yıkımlar ve zamanımızda da saygı örf ananeden ziyade cinsel dürtüleri gidermeye çalışan ve genel ahlakı hiçe sayan insanlarla dolmaya başlaması olabilir.
Bilimin izah edemediği Türk. Kadınlarının amansız baş agrisi diyelim
bir Türkle evlenmek zorunda değilsin
hayırlı uğurlu olsun
Evlilik eğer doğru bir eş bulursan hayatına renk katar ve geleceğe daha güzel bakmanı sağlar... onun için İyi bir evlilik iki şeye bağlıdır: Birincisi, doğru insanı bulmaya; ikincisi, doğru insan olmaya.
Gennçliğimi yaşamam gerek. Az kalsın 20 yaşında evlenecktim ve belkide 5 yaşında cocugum vardı şimdi :D
Evlilikten soğuma gibi bir durumum yok da kafama göre kız yok
Herkes boşanmalara değinmiş. Kadınlar eşlerine itaat etse zaten eşleri de anlayışlı ve ilgili olur kadında bitiyor her şey. İslama göre yaşayan bir çiftin boşanması imkansız gibi bişe.
1 ci sebep sıkıcı olması
2. si ve daha öncemli bir sebep ise sıkıcı olması
3. ve en önemli sebebi ise çok ama çok sıkıcı olması
daha sayayım mı ?
cogu evli kisilerin cabuk bosanmasi ve evli olanlarin cogu ikinci iliskileri oluyor vs. aldatmalar yalan söllemeler vs vs. hayat berbat
evleniyorlar iyi güzel bir sene sonra boşanmalar oluyor
insanlar tahammülsüz.. severek evlenende öyle görücü usulude öyle
erkeğin kendini anasının evindeymişçesine salması hizmet beklemesi
Sürekli alttan alma durumu ve monoton seks hayatı olacak Türk kızlarıyla
bence bu konuya hiç girmeyin aramızda salaklar vardır tribe girer bunlar bende var diye boşanır ya :D
sen boşver gir :D
Durmadan başı ağrıyor, ayda 1 yasa 2 gün ağrımadığı oluyor
Bacaklarındaki kılları almıyor orayla ne işin var diye
Sonra gözün dışarda ben sana yetmiyormuyım diye mal bir argümanla tribe giriyor daha çok aldatmak zorunda kalıyorum
Kısa süren evlilikler gözümü korkutuyor bu yüzden dikkatli adım atıyorum.
Eşle değil de ailesiyle de evlenmiş olma durumu.
Erkeklerin davranışları
Güven.. Uyum.. Sorumsuzluk.. Güçsüzlük..
Herkes birbirini aldatıyor :/
Evlilik güzelde bazen insan yanlız kalmak istiyor
Şu an için pek bir sey yipratmadi beni gayet güzel gidiyor
kaç yıllık evlisiniz
2 sene oldu
tebrik ederim :) neden burdasın peki :)
Bir amacım bir gayet var hayat felsefem uğruna burdayım yanlız yolda giden bir toplumun yanlış bilgilerle yetişen bir neslin düzeltilmesi düzeltmek için burdayım daha yaşanabilir bir toplum ve etik ahlak kuralları çerçevesinde yetişecek olan bir nesil içim bir şeyler yapma peşindeyim benim gibi bir kaç insan daha bularak azınlık olarak çoğunluğu yenmek için burdayım bunun için sosyal medya en iyisi
İşte böyle ne yazacagini bilemezsin
yorum araya kaynamış görmedim bir sürü kişiye cevap yazıyorum seni seçemedim aralarından
Tamam
o kadar çok konu var ki sen sor ben yazayım
ne anlamda çok
cinsellik ve gezip tozmak en büyük sıkıntı
tek eşli olmak mı sorun olan?
gezip tozmak nasıl sıkıntı olabilir ki
uygun olunca yazacağım uzun uzun
bekliyorum
Benim evlenmeden önce ilişkim olmadı temiz kalayım dedim ve çok aç bir şekilde evlendim :) ama eşimde hiç enerji yok yani ben 2 yıl oldu evleneli ama hala cinselliğe açım... mesela senin beklentin nedir cinsellikten
Ben gezmek istiyorum gece 1 de dışarı çıkalım istiyorum o diyor ki osikolojim hazız değil ben anne baba moduna girip evde tv izlemek istemiyorum
evliliğin saçma ve gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Ahlaklı kızın çok kalmayışı soğuttu beni
Cokkk sey var sayamıyorum
Aynı pencereden bakabildigim birisi olsun
Erkeklerin evlilik sonrasi okuzlesmesi
Bekarim ben bu devirde kimseye güvenim kalmadı
yalan aldatma güvensizlik
evlendiğim kişinin değişebilme ihtimali
Bekarlık sultanlıktır tek bedene bağlı kalmak yok
gözünün başka kişilerde olması çok fena sogutur
Seks yok siyah ince Külotlu Çorap giymezse
kötü yemek yapması
Kadına şiddet.
Kizlarin tutumu.
mesela?
karşılıklı özveriyle çözülebilecek şeyler bunlar o kadar kötü biriyle neden evlenesin ki
bn hiçbir suçu tek tarafta aramam eğer evlenmeden böyle ve sonrasında değiştiyse durur düşünürüm onu değiştiren sebepler ne diye. Sonuçta hiçbir melek durup dururken şeytana dönüşmez belki o da kendi çapında haklıdır iletişim kurmak önemli bence
Cadıysa evlenme :)
Evliliği yaşayamama
Hiçbişey
Evlilikten soğumadim çok memnunum 8 yıllık evliyim
gerçekten memnun musun?
Yeminle memnunum ya
burda napıyorsun peki
Yeni arkadaşlar edinme yeni insanlar tanımak
ilişki durumu yorumsuz yazıyor profilinde :D
Gerek görmedim yazmak ama amacim sevgili bulmak değil burda sohbet etmek
Profilimi nerden gördün ki gizliyim ben
profilinde kalp resmi vardı nickini hatırlamıyorum ama mumlarla yapılmış bir kalp var ilişki durumun da yorumsuz :)
Doğrudur hafızan iyiymiş
yaşın 29 :) nickin 8 harfli baş harfi s ve hemşeriyiz ama benim dikkatimi çeken kısmı ilşki durumunda evli yazmaması :) ve evliliğinden memnun olduğunu söylemen sence de çelişkili değil mi :)
Müneccim gibisin ha ızmir kızı özelini aç bir
yok amca bn yeni kişilerle tanışmıyorum :)
Tamam ben sende takipçimiz zaten ordan bulabilirsin
bilmiyorum fark etmemiştim
bir bak görürsün takipçilerine
doğrudur ama bn özelimi kapattım
Ben özelini aç demiyorum zaten sana sarkıntılık da olmuyorum neyse boşver
Başka bir paylaşımda karşılaşmak üzere esen kal ızmir kızı 😊
hemşerilerim öyle şeyler yapmaz biliyorum ztn merak etme :) bn herkese kapattım özelimi üç beş kişiye değil genel açıklamaydı o sadece
Ok allaha emanet ol
Bir sebebim yok
rutin olması
Deilim
kadın dırdırı
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar