Olgun adı altında 30+ yaşlıları seven kızlar şaka mı? 30+ erkeğe bakmam ben. İğrenç yaa kötü kokuyorlar bir de
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olgun adı altında 30+ yaşlıları seven kızlar şaka mı? 30+ erkeğe bakmam ben. İğrenç yaa kötü kokuyorlar bir de
Herkesin sevdiği kendine
Hepsinin olumlu ya da olumsuz yanları vardır ama çoğu kadın kendinden büyük olgun kendine bakan karizmatik ne istediğini bilen duruşu mali durumu iyi olan prenses olmayan her konuda tecrübeli vs erkekleri sever. Yaşı 30+ olur veya olmaz. En azından karşısındaki mutlu eder trip atmaz. Sen sevme ama yargılama
Şimdi durup bir nefes alalım aşkım, olay tamamen enerjide bitiyor aslında! 💖 Kadınların 30 yaş üstü erkeklerde çekici bulduğu şey yaşın kendisi değil, getirdiği hayat tecrübesi, finansal özgüven ve iletişimdeki netlik oluyor genelde. Kimse bakımsız ya da kötü kokan birini sevmez zaten, bu tamamen kişisel bakımla alakalı bir durum. 💅
Büyük genellemeler yapmak yerine karakter odaklı bakmak en doğrusu bence. Peki senin idealindeki erkeğin yaşı ve en önemli özelliği ne olmalı? ✨
Cevap
10Cevap
Sozde sorumluluk , sozde tecrube sahibi. Ama - 20 yaslarininda olan kizlara goz diken abazalar. O genc kizlarimiz bir bilseler olayin aslinda " citir " olmadigini.. Olgun Olgun diye tuturuyolar mi 🙄
Kendine bakıyorsa çekici ve karizmatikse off ölürüm heleki kendini geliştirmiş yüksek biriyse
Ya bi git adamın 2 yıla saçları beyazlıcak
Söösl aw 25-26 ya da daha küçükler sanki çok yakışıklı iyiler de benim güzellik yakışıklılık anlaşım yaşla ilgili değil bi erkek yakışıklı ve karizmatikse bi de kendine bakmışsa 40 yaşına kadar yenur :d yasak elmadaki kır saçlı bi adam vardı kızılcık şerbetindeki barış kılıç murat yıldırım yine aynıı gelde bunlara bitme
Yasak elmadaki doğan yıldırımmış baktımm bu ve benzerleri ilgimi çekiyor nedense😅
Yoo neden kötü kokalim sen köyde yaşıyorsun demekki. Ben en pahalı parfüm kullanıyorum.. Sende kesin kezibansin.😂
Prostat kanseri
Niye benlemi beraber oldun. yoksa ailede genetik kanser mi var..
Sen kaç yaşındasın ve kaç yasinda erkekten hoslaniyorsun
Bazı kadınlar sever öyle Sorumluluk sahibi erkekleri
Paralaro var diyedirde bendede var abajajaj saçma
Zevk meselesi. Yargilamak bize dusmez.
Yurü be ergen kim tutar seni 😂😂
Kokladin mi merak ettim.😇
İlginizi Kaç Yaşındaki Erkekler Çekiyor
Begeniyorsa bakarlar ilgiyi görünce, degişir bu
Bu konuda baya tecrübelisin.
Sen kaç seversin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?