Sevgilimle tartıştık çünkü sürekli geç cevap yazıyor. 5-6 saat cevap bekledikten sonra artık sabrım kalmadı ve tepkimi gösterdim. Mesajları sildim, konuşmak istemediğimi söyledim ve numarasını sildim. Sizce tepkim fazla mıydı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Sevgilimle tartıştık çünkü sürekli geç cevap yazıyor. 5-6 saat cevap bekledikten sonra artık sabrım kalmadı ve tepkimi gösterdim. Mesajları sildim, konuşmak istemediğimi söyledim ve numarasını sildim. Sizce tepkim fazla mıydı?
Cevap
18Cevap
Sürekli 5-6 saat cevap beklemek beni de rahatsız ederdi, özellikle kısa bir haber bile vermiyorsa. Ama bu konuşmada yalan söylediği belli değil; numarasını silmen ve seni de silmesini söylemen fazla sert olmuş. Sakinleşince geç cevap vermesinin seni neden üzdüğünü anlatıp iletişim konusunda ortak bir yol bulmaya çalışın.
Engelle geç aman ne laf anlatıyorsun sanki anlayacak bahane sıralar 40 tane 5 saat yazamayacak kadar ne işi olabilir ülke mi yönetiyor hadi işi vardı diyelim işim. var sonra konuşalım yapabilirdi erkeklerden adam olmaz bos ver nsndndjs
İnsanı sinir hastası ediyorlar cidden dfzvxvc
aşırı tepki değil bildiğin fevri bir çocukluk olmuş. insanlık hali işi gücü olabilir ama bu kadar iletişimsizlik de ilişkiyi yıpratır, sakin kafayla konuşup netleşmek en iyisi.
Hep böyle WhatsApp’ta son görülmesi kapalı keyfi isteyince cevap veriyor ben önceden hiç sesimi çıkarmıyordum anlayış gösteriyordum işi var diyordum ama artık inandırıcı gelmiyor
Sahiden meşgul olabilir ama çoğu partnerim işteyken bile mesajlarıma cevap verir veya aramalarımı açardı yani bu bir öncelik mevzusu. Sonuçta senin ona öncelik verdiğin kadar sana öncelik vermiyor belli ki. Sınırlarını çizmişsin, sonra da bunu belirtip bitirmişsin. Daha az atarlı bir şekilde yapsan daha iyi olurdu tabii ama yine de öz saygını koruman güzel.
Sürekli bahsettiğin gibi geç yazıyorsa haklısın ama birkaç kez yaşanan bir durum ise abartılı tepki vermişsin derim.
Sürekli yaşanan bir olay bir şey demiyordum anlayış gösteriyordum ve WhatsApp’ta son görülmesi kapalı beni şüphelendiriyor yani
Sürekli oluyorsa sonuna kadar haklısın.
Evet haklıyım bencede
5-6 saat nedir Allah aşkına, evlensen çocuğun olur o sürede, geç bile kalmışsın...
🦋
Bu hep yaşanan bir şeydi işim var deyince anlayış gösteriyordum bir şey demiyordum ama artık cidden çileden çıktım WhatsApp’ta son görülmesi kapalıydı göremiyordum
Bazı şeyleri anlaman degistirmen için illa gözünün önünde ayan olması gerekmiyor, zaten avaz avaz söylemiş seni cepte tutuyorum diye...
Evet galiba bunca zaman körmüşüm :/
Kör değildin, sadece öyle olmamasını umuyordun, hayatımda bol şans...
🦋
Teşekkür ederim 🌹
Konusmayıda bilmiyor dangalk aynı eski bi flörtüme benziyor ney bunun ismi c ilemi başlıyor
Yemin ederim sinirlerim bozuldu sesimi çıkarmıyordum diye beni enayi yerine koyuyordu en sonunda dayanamadım insan elini hiç mi telefon almaz yalan
Ya allah aşkına tuvalete bile telefonla giriyoruz
Bir de diyor hastaydım halimi hiç sordun mu her zaman bir bahanesi var
Bide seni suçlu çıkarmaya çalışıyor yermiyiz bu numaraları karşısında ml var sanki
Senin eski flörtünde böyle mi yapıyordu?
Yapmıştı bi kaç kez ben tabi sevmediğim için fazla iplemiyodum keyfine bak diyodum o da iş güç bahane ediyodu işte ama tabi yalan
Ve en sonunda tekmeyi vurmuşsun sgshshd
Hehe vurdum vuruş o vuruş hala arada dönüyor köpeğim ama böylelerine açık kapı bırakmamak lazım da işte hoşuma gidiyor havlaması😆
Helal sana
Hoşt deseydin 😅
🤣boşver sende sakın üzülme takma suçlu hissetme zaten suçu sana yamalayıp vicdan yaptırmaya çalışan bi tipe benziyo aptl sanki bi o akıllı
Yok yok üzülmem haklı bir tarafı yok ki zaten yalanı batsın 😄
Ya insanlar vallahi hakkımızı yiyor, benim sevgilim olsa 1 saat yazmazsam kendimden şüphe duyarım.
Onu bilmem de çoğusu yalan söylüyor
Evet aşırı ama sevgilin de normal değil ilgisi azalmış gibi abla
Evet eski sevgilim artık
Bence klasik kadın tripleri bitirdiysen direk engellerdin yani bunu hiç bir erkek yemez naz yapıyorsun ben olsam nazını çekerdim seninde kendine göre haklı tarafın var.
sende ruh hastasısın maalesef görselleri okumaya bile gerek yok
Haksız olduğumu düşünmüyorum yeterince sabrettim
Bu şekilde değil direkt ara ağzına sıç
Ayıp kız shshshgj
Kanka böyle yap erkekler trip atmaktan gönül almaktan ne anlar en azından ona kızıp bağırıp sinirini boşaltırsın hem onu huzursuz edersin
Bunu deneyeceğim 👍🏼
Eee erkeksiz kaldın daha mı iyi oldu
Daha iyi
Bu nasıl iletişim şekli veeyy zbzkzbsksnsmsm
Sen de ona mı takıldın 😅
Yazmak isteyen iki eli kanda olsa yazıyor bahane bahane bahane
Sevgilin Kürt sanırım 😄vey demesinden belli.
Evet Kürt sdsfscx
Ayrılın artık ya nasıl bir ilişkidir ya
Sildim zaten numarasını
Haha çok aşırı takıntılı sın
Ya takıntılı değilim ben normalde sabırlı biriyim
Alakası yok
Sürekli enayi yerine koyuluyordum yani artık tepkimi göstermek zorunda kaldım
Yo bende olsam silerim
Bu şeyden sonra eski sevgilim falan 🤣🤣
bence numarayı silme.. neden siliyorsun direk imha prosoduru başlatttt
Hakli tepki vermişsin
Yani bunu defalarca kez yapıyordu bir şey demiyordum sesimi çıkarmıyordun ama artık sabrım kalmadı
Ayni yalani ben de soylemistim.
Inanmiyorsan bise demiyorum. dediyse yalan
Vay be
Diger kizla sevismeye gitmistim icine mi dogdu ne
Sen de az degilmissin bakıyorum
Az mi olmaliyim o incinmesin diye baskasi ile oldum yine onun icin
Kendini savunma şeklin bile ayrı olay 😂
Uykun yoksa konusalim
Yok yok ben o toplara bir daha girmeyeyim
Korkma sevgili olmayiz anlik muhabbet
Hep boyleusr normal yaptigin
Aşırı tepki değil direkt engelle ahaha
adam senden kurtulmuş 😀😀😀
Fazla
Haklısın
Mal ergen
Kendine yakışanı yap
Fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin hissettiğin o değersizlik hissini çok iyi anlıyorum, haklı olarak kırılmışsın 🥺 Saatlerce bekletilmek insanı gerçekten çıldırtıyor. Ancak tepkini aniden numara silerek vermek yerine, sakinleşip hislerini net bir şekilde ifade etmek ilişkiniz için daha sağlıklı olabilirdi ✨
Yine de sürekli geç yazması ve üslubu seni çok yormuş gibi duruyor. Sence gerçekten geçerli bir mazereti var mıydı, yoksa bu ilgisizlik durumunu alışkanlık haline mi getirdi? ☕💖