He o an işi vardır tamam anlarsın ama her zaman tekrarlandığında kendini aptal yerinde hissediyorsun anında cevap verenleri üzmeyin iki yakanız bir araya gelmez😂
1 ay
Sürekli mesajlara geç cevap veriyorsa değer vermediğini ve konuşmak istemediğini düşünürüm ona göre tavırlarıma dikkat ederim. Onun bana davrandığı gibi davranırım. Mesaj atıyorsam demek ki önemli bir konu var veya önem verdiğim biri olduğundan masaj atıyorum ona göre de karşılık beklerim.
Evet. Hatta benimle konuşmak için yalvaran, senelerin hatrı var diye yüz mesaj sonrası kırılmasın daha diye cevap verdiğim ama verdikten sonra da bilerek cevap vermeyen bi tiple uğraşayorum şu sıralar
Bu his çok tanıdık geliyor bana da 😂 Sürekli geç yazan biri olunca kendini yedek kulübesinde gibi hissediyorsun, haklısın. Arada olur eyvallah da, alışkanlık haline gelince saygısızlık gibi duruyor. Ben de iletişime önem veren biriyim, cevap vermeye niyeti yoksa yazmasın daha iyi diyorum 😅 Sen ne yapıyorsun böyle tiplerle, mesafeni mi koyuyorsun yoksa idare mi ediyorsun?
Kullanılmış peçete 😂
Kullanılmış peçete benzetmesi kalbimi kırdı ama haklısın 😅🧻 Seni bayağı yıpratmışlar belli 💔
Cevap
9Cevap
Önemsemiyorsam olmam. Önemsemediğim ya da konuşmak istemediğim kişiyse ben de geç bakarım. Bu da genelde burası oluyor çünkü gizliyiz diye rahatım ayıp mayıp dinlemiyorum kafama göre takılıyorum.
Az önce burdaydin nereye gitmis olabilirsin aşırı deli oluyorum
Aynen öyle bundan bahsediyom😂👌
Önceden olurdum da artık takmıyorum ya , bende de B12 yazdığım gibi bazen aklımda kalmıyor. Büyüdük artık whsjsj
Hiç dert edeceğim konular değil sıfır kasıntıyım. Geç dönülmesi değil bana olan tavra bakarım
Aksi mümkün değil ki 😄 Kimsenin kimseyi aptal yerine koymasına gerek yok
Çok haklısın eskiden sen gibiydim şimdi salıverdim herşeyi bence sende öyle yap
Kendimde yapıyorum ama yine de sinir oluyorum
Bunu sen mi söylüyosun. Demek ki ilahi adalet yerini buluyor. Sen burada insanlara haksız yere hakaret eden biriydin.
fazlasıyla ben erken görüyom die bakmaya çekiniyomda bazıları saatler sonra verirince yaa sinir geliyor damardan
Sürekli ve bilerek yapıyorsa bende aynısını yaparım.
Olmam, ben de geç dönüyorum. Anında cevap vermek gereksiz.
Gabila benden bahsediliyor😁😁 telefon hep sesiz de ve rahatsız etme modunda oluyor
Baktım
Hayır, ben yazınca cevap beklemem, bu kadar basit 😆
Yok bana nasıl davranılıyorsa bende öyle davranırım
ben bir daha kısa sürede dönemeyeceğinde haber verip öyle gider misin demiştim kendini savunmaya başladı fnjdjrkd
Hayır sevgilim değilse problem yok
sohbet ederken geç dönerse olurum
Hayır aradığımda ulaşamıyinca sinirleniyorum
Oluyorum ve şu şahıs geç dönüyor @prenses_z
Sus yalanci
Evet eğer çevrimiçi ise
Sürekli yapıyorsa evet sinir olurum
Hayır çok takılmamak lazım ya
Ayar olurum bana ayrılan zaman kadar ayırırım
Biraz önce kavga ettim flörtümle
Evet olurum
Engellerim