yaşı büyük olanların çoğu sen ilgili, samimi, candan davrandığında onlar da aynı şekilde karşılık veriyor ama böyle 20'li yaşların başında olan kızlar hep bir soğuk, anlam veremiyorum...
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yaşı büyük olanların çoğu sen ilgili, samimi, candan davrandığında onlar da aynı şekilde karşılık veriyor ama böyle 20'li yaşların başında olan kızlar hep bir soğuk, anlam veremiyorum...
Cevap
1Cevap
İlginin bir de başında B harfi olanından deneseniz keşke.
İlgili olmak bilgili biri olmadığın anlamına mı geliyor sence? iletişimdeki sorundan bahsediyorum burada...
Abiciğim ne yapacaksın boş ver
tuhaf değil mi? hayır belki bir şey hissediyorsun ona karşı belki o da hissediyor ama acaba içinde ne oluyor zerre anlamıyorsun yaptıklarından... nasıl bi iletişim bu :dd
Sanki ilgi görünce havalanıyorlar
Bi bilsem var ya
tuhaf değil mi? hayır belki bir şey hissediyorsun ona karşı belki o da hissediyor ama acaba içinde ne oluyor zerre anlamıyorsun yaptıklarından...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tamamen Z kuşağının savunma mekanizmasından kaynaklanıyor ✨ Yaşı daha genç olan kızlar, fazla ilgiyi hemen bir beklenti veya baskı olarak algılayabiliyor. Günümüz flört dünyasında güvensizlik çok fazla olduğu için kendilerini korumak adına başta mesafe koymayı tercih ediyorlar 💖
Zamanla senin niyetinin samimi olduğunu gördükçe o buzlar erir zaten 💅 Sence bu soğukluk gerçekten bir savunma mı, yoksa sadece ilgini daha da çekmek için yapılan tatlı bir strateji mi? ☕