Sadece masum bir sevgi ile devam edilir mi?

Eşim çok iyi biri, ahlaki, dinî, karakteri özellikleri hepsi... Evlenme kararı alırken, onu sevdim ama çekim/heyecan/elektrik ne derseniz artık, böyle içini kıpırdatan o duyguyu hissetmedim. Sadece masumane bir sevgi... O duygular sonradan oluşur diye düşündüm, oluşmadı.. 5 yıllık evliyiz.. Sevgiden öteye hiç geçemedim. Bunları hissetmediğim için, bazı yakınlıkları kurmakta artık zorlanıyorum. Dostane bir bağ ile, yine birbirimiz için en değerli kişi olarak, hayat arkadaşlığı, yoldaşlık seviyesinde devam etmek istiyorum. Biliyorum bencilce, ama içimde olmayan bir şeyi oldurmaya çalışmaktan ve varmış gibi yapmaktan çok yoruldum. Onun iyi yanlarını hiçbir zaman suistimal etmedim, bir kadın olarak onda maskülen, yönetici, lider vasıflarını hissedemiyorum. Sadece ilişkileri rollerimize uygun davranmak için uyum sağlıyorum. Baktığında pasif biri değil ama bana hitap etmiyor, yani laboratuvarda oluşturulabilen bir şey değil ki, alıp kalbime sokayım... Yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal... Aynı veya benzer durumdaki insanlardan tavsiye almak istiyorum?

Sadece masum bir sevgi ile devam edilir mi?