Böyle bir ilişkide kendini özel hissedemezsin ki. Herkese göstermiş olduğu samimiyetin aynısını sana da gösterdiğinde hem kıskanırsın hem de sadakat anlamında bir şey hissedemezsin. O tür insanları çok tanıdım, herkese karşı flörtöz samimi olan ağzının ayarı freni olmayan resmi duruş sergileyemeyen omurgasız insanlarla benim işim olmaz. Öyle insanda gözümde 10/10 olamaz.
Bence mesele flörtöz olması değil sınırını bilmesi insan sevdiği kişiye güven vermeyi bilmeli herkesle samimi olmak başka karşısındakine umut verecek davranışlarda bulunmak başka ben sevdiğim insanın yanında kendimi sürekli sorgulamak istemem çünkü ilişkide güzellik kadar güven ve huzur da önemli
görseldeki samimiyet sınırlarını zorlayan bu tarz durumlar benim için net bir şekilde kırmızı çizgidir, o yüzden direkt nokta koyarım. sevgilinin 1010 olması karakterden ve sadakatten ödün vermeyi asla kurtarmaz.
Nok. Sosyal ve güler yüzlü olması hoşuma gider ama herkese flörtöz davranması beni rahatsız eder. Bunu önce açıkça söylerim; bildiği hâlde devam ediyorsa 10/10 olması ilişkiyi sürdürmem için yeterli olmaz.
Bu durum benim için kesinlikle dev bir kırmızı bayrak ve net bir NOT aşkooo! 🚩💅 Bir insanın yapısı gereği cana yakın olması başka, herkese flörtöz aura yayması çok başka. Mükemmel olması bile bu saygısızlığı kapatamaz maalesef.
İlişkide o özel sınırların korunması gerekir. Kendi ilişkimde böyle bir şeye asla göz yummazdım. Sana özel hissettirmeyen birisi 10/10 olsa ne olur ki?
Peki senin için o ince çizgi tam olarak nerede başlıyor tatlım? ✨☕
Body yapmış erkek kaprisi diye bişi vardır Kendilerini bi halt sanatlar Kendilerini vazgeçilmez sanarlar Bide buna düşen kızlar yüzünden oluşur bu saçma egoları
Evet ya da hayır da İngilizce kurbanı oldu anlaşılan. Ok nok nedir cidden... Tamamen İngilizce konuşun daha iyi en azından yarım yamalak havalı sanılan bir araftan kurtulmuş olursunuz.