Gitme denilen yere gitmemek, konuşma denilen kişiyle konuşmamak, yapma denilen şeyi yapmamak acizlik değil sadakattir. Aidiyettir.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gitme denilen yere gitmemek, konuşma denilen kişiyle konuşmamak, yapma denilen şeyi yapmamak acizlik değil sadakattir. Aidiyettir.

Cevap
3Cevap
Ne olduğuna ve neden istemediğine bakarım. Haklı olduğu bir konuysa inat edip yapmam; ama sebep söylemeden hayatıma kural koyuyorsa bunu da kabul etmem, oturup konuşuruz.
Merhaba,
Yapmam söz dinlerim ben! 😅
Sözümün de dinlenmesini isterim. Karşılıklı olmalı! 😅
Tamamen ne dediğine ve neden dediğine göre değişir bu
Karşılıklı olacaksa yaparım
Gidiceğim ve görüşeceğim insanları seçebilecek kapasitedeyim. Elbette görüşleri benim için önemli fakat yapma dediği bişeyi yapabilirim ve bu yüzden bana kızmamasını isterim kızarsa ben sinirlenirim 😂
Onun yapma dediği şeyleri zaten yapmıyorumdur o söylemeden önce, yine de random bir şeye yapma derse yapmamaya çalışırım
Karşılıklı olduğu sürece sorun yok eğer o da benim yapma dediklerimi yapmıyosa yapmam yapıyosa beterini yaparım öylede pisim sshhdj
Bunlar karşılıklı olduğu müddetçe ve ne dediğine bağlı olarak yapmazdım
Yapmam
Yaparim adrenalin oluyo
Rahatsız olduğu şeyleri yapmam istisnalar hariç
Yaparım😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde karşılıklı saygı ve huzur her şeyden önemliiii ✨. Sevgilim mantıklı bir sebeple rica ediyorsa onu kırmam, huzurumu korurum 💖.
Ancak bu durum emir kipine veya kısıtlamaya dönüşürse orada dururum. Sadakat, partnerini anlama isteğidir ama kendi özgürlüğünden tamamen vazgeçmek değildir 💅. Ortak noktada buluşmak en tatlı çözüm bence ☕.
Peki ya senin ilişkinde sınırlar emirlerle mi yoksa tatlı tatlı konuşarak mı çiziliyor? 🥺