Kimle konuşsam olmuyor. Yapamıyorum. Ne sevebiliyorum ne seviliyorum artık. Kimseyi bulmak için yazmadım, adam akıllı yorum atın. İnsanın gerçekten beklemediği anda karşına çıkan bir şey mi bu? Ne kadar daha beklemem gerekli
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimle konuşsam olmuyor. Yapamıyorum. Ne sevebiliyorum ne seviliyorum artık. Kimseyi bulmak için yazmadım, adam akıllı yorum atın. İnsanın gerçekten beklemediği anda karşına çıkan bir şey mi bu? Ne kadar daha beklemem gerekli
Cevap
23Cevap
İnsanın hayatındaki en güzel şeyler, en çok aradığı anda değil, Allah’ın uygun gördüğü zamanda karşısına çıkıyor. Bazen geciken şey bir mahrumiyet değil, bir muhafazadır. Kiminle ne zaman karşılaşacağımızı biz bilemeyiz; ama nasipte varsa yolların bir şekilde kesişeceğine inanıyorum. Mesele daha ne kadar bekleyeceğimiz değil, gönlümüzü doğru insana kavuşacağımız güne kadar güzel ve temiz tutabilmek. Rabbim gönlüne huzur verecek, seni gerçekten sevecek ve kıymetini bilecek hayırlı bir insanı karşına çıkarsın. Bazen insan hiç beklemediği bir anda, “İyi ki daha önce olmamış” diyeceği bir nasiple karşılaşır.
O kadar dardayım ki bu yaşıma kadar hiç evlilik kurtuluş olarak görmedim, acele etmedim sabrettim. Ama yaş 26 ya dayandı. Engelli anne babama ayrıca bu yaşa kadar 5 yeğenime baktım büyüttüm. Bende gram sabır kalmadı bir şeylere. Kendi hayatimi yaşamama izin vermediler hala birilerine bakıyorum. Üniversite bitirdim zar zor çok basariliydim fen lisesi çıkışlıyım hepsi boşa gitti. Artık kocayı kaçış olarak değil ama Allah bı şekilde işlerimi kolaylaştıracak bana iyi birini gönderecek amacıyla istiyorum. Ama olmuyor
Bence bunun bir süresi yok. Bekledikçe gelecek diye bir şey de yok. İnsan bazen hiç beklemediği anda doğru kişiyle karşılaşıyor. Sen aramaktan çok kendini kapatmamaya bak, gerisi zaten denk geliyor.
En ummadığın en beklemediğin zamanda çıkıyor karşına.
Beklemekle olacak bir şey değil ya da aramakla bulunacak bir şey de değil
İronik bişey söyliyim mi? Kimse aşk sevgi aramıyor, fb olsun işi halledilsin bitsin gitsin, üstelik bekar kadın erkek de tercih edilmiyor nerede kim ne b0k yiyosa genelde evli oluyorlar. Bekar olanlara yazık cidden...
E ben o kimseye dahil değilsem benim gibi birileri de vardır.
Vardır da nerededir allah bilir yfjhugug bulursun umarım
Nasip diyelim arkadaşım insanlar * peşinde ne güvenilir insan kalmış etrafta ne sevilebilecek insan.
Nasibin nereden geleceği belli olmaz;
Aşk arayıp bulduğun değil hiç aklında yokken kalbine düşen kişidir.
Düşmüyor ama kalbime kimse. Yani bı ortamım da yok erkeklerle görüşüp tanisabilecegim. Ama sırf kendime eş bulayım diye orada burada takılmak istemiyorum
Haklısın ben aktif bir hayatım var ancak bende bulamıyorum, dediğiniz gibi "benimde düşmüyor" geçti gibi artıkta...
Beklenmezki o seni gelip bulr senin yapman gereken o gelmeden kimseyle münasebette bulunmaman
İsteklerin çok normal ama öyle bir zamandayız ki insanların aklında fikrinde hep cinsellik var ve karşı tarafın nasıl kullanabilirim düşüncesi.
Sen istediğin kadar bekle vakti gelmediği sürece ortaya çıkmaz biraz akışına bırakacaksın zamana bırakacaksın arayışını bitir o senin karşına çıkar zaten
Ben de senin gibi bir ilişki istiyorum mümkünse sonu evlilikle bitecek yanı devam edecek
Kriterler neler ilk 3 u desem 😅 ona göre bulursun bulamazsın dicem
Merhametli, Allah korkusu olan, beni darda zorda bırakmayacak maddi manevi güçte dirayette
O zaman ben sana söyleyim böyle birini bul %90 sana göredir 😅 5 vakit namazını kılan 😅
Allah korkusu olsun dedim ibadeti Allah'la kendi arasında. Ama bulmak imkansız gibi
İbadeti Allahla kendi arasında diye bir şey yok maalesef peygamber efendimiz bir kadın bir erkekle ya da bir erkek bir kadınla evlenirken şu 4 şey için evlenir 1 güzelliği için 2 şöhreti için 3 parası için 4 dini için güzelliğine güvenirsin bı kaza geçirir yüzüne bakılmayacak hale gelir şöhreti için evlenirsin bı iftira gelir kimse selam dahi vermez parası için evlenirsin bi gün iflas eder ama din inşallah gelip geçici bir şey değildir gerçekten dinini önceleyen insanın hayatında önce namaz olur namaz yoksa o iş sıkıntı dinine öncelik veren erkek sana karşı merhametli olur seni darda bırakmaz çünkü bunu Allah emrediyor peygamber efendimiz veda hutbesinde bile ilk söylediği şey kadınlar Allah'ın emanetidir onlara dikkat edin demiş yani bu benim düşüncemden ziyade Allah'ın bizim için yazmış olduğu şeyler emin ol seni yaratan yoktan var eden senin eksikliklerini de biliyor
Allah korkusu olan zaten söylediklerinin hepsine sahip olur. Ama gerçek bir Allah korkusundan bahsediyorum. Şimdi namaz kılıyorum demek kadınların gözünü boyamak için alelade söylenen bir söze dönüştü emin ol. Bu yüzden kimsenin namaz kılıyorum vs dediğine bakıp inanamıyorum, yalan dolan oluyor çünkü
Sonuçta çevresiylede tanışacaksın sorarsın kılıyor mu kılmıyor mu belli olur ama haklısın o şekilde çok var
Hiç beklemediğin zaman karşına çıkar diyar diyar arasanda bulamazsın
Ama her gün bekliyorum artık yalnızlık çöktü. Napayım şimdi beklememek için kendimi nasıl programlayim
Beklentileri yüksek tuttuğun için aradığını bulamıyorsun.
Beklemediğimiz anda geleceğine inanıyorum artık
Zamanı gelince karşına çıkar çok dert etme kimse tek ölmez bu hayatta.
Allah gönlüne göre versin eyleme de geçmek lazım keşke istemek bazen yetmiyor
Zor zor unut ben bekledim … oldu
Çok istemeyi bıraktığın zaman olacak
Yanlış kişiler ile olmuşsun belli
Nasip kısmet işleri bu işler..
ararsan bulamazsın bu öyle bir şey
Sabırlı olmalısın.
En kısa sürede bulmanı diliyorum 🙏
Gökten nasip yağsa seninkine pok düşer hahaaaaa
Zamanı gelince nasip bazı seyler
Öyle bir dünya yok maalesef
Bekleme gelmicek
Kader evet
Daha fazla beklme buldun
karşına cıkar sen bulamazsın ki
Zor ya çok zor
33 yıldır bekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom ruhunun ne kadar yorulduğunu buradan hissedebiliyorum 🥺 Gerçek sevgi tam da beklentini sıfırladığın, kendi ışığınla parladığın o an aniden kapını çalıyor. Kendini zorladıkça o enerji kaçıyor sanki.
Şu an sadece kendine odaklanma zamanın ✨ Doğru insan doğru zamanda öyle bir geliyor ki, geçmişteki tüm bekleyişlerine değiyor. Kalbini ferah tut, harika bir aşk seni bulacak 💖
Peki son zamanlarda sadece kendi mutluluğun için neler yapıyorsun, biraz anlatsana? ☕