Toksik narsist sevgiliden ayrılamamak normal mi, böyle bir ilişki düzelir mi yoksa bitmeli mi?

İki üç yıllık bir ilişkim var toksik biraz ve karşımdaki adam narsist ilişkide saygı yok ve ne olursa olsun bu sefer son şansımız desek de ayrılamıyoruz ama sonra yine sevgilim eski kötü haline dönüyor (küfürler aşağılamalar hakaretler namusuma laf söylemeler) onun istediği hayatla benim istediğim hayatta hiç aynı değil ben sosyal eğlenceli bir şeyleri öğrenmeyi seven ve kendi ayakları üstünde durmak isteyen bir kızım ama o da karım evde otursun dışarı çıkmasın sadece benimle ilgilensin gerekirse başka kimseyle hiçbir şekilde konuşmasın markete bile zar zor gitsin kafasında bir insan çalışmak mı? Aklımdan geçiremem. Arkadaşlarımla dışarı çıkmak mı? Onu da aklımdan geçirirsem de cevabı hayır olur. Bir şeyler öğrenmek mi? Sadece o varken o da isterse öğrenmek ki o da evlenince. Hadi ama böyle bir ilişki yürür mü yürütmeye çalışıyorum ama artık sevgimin üstü öfkeyle örtüldü son bir şans verdim ve yine de ayrılamıyorum ailemden ulaşıyor son kez buluşma teklif ediyor ve ben onun gözünün dolmasına kıyamıyorum ve birkaç sevgi içeren cümleye kanıyorum ve barışıyoruz.. Böyle bir insan kendini düzeltir mi bu sefer çok ciddi olduğunu ve düzelteceğini söyledi ha bu arada onun düzeltmekten bahsettiği şey bana kötü davranmamak diğer hayattan istediklerimi de yine vermeyecek öyle söylüyor bunu sorun etmedim şuanlık, bana iyi davranmasını istiyorum düzelir mi veya bu ilişki yürür mü

Toksik narsist sevgiliden ayrılamamak normal mi, böyle bir ilişki düzelir mi yoksa bitmeli mi?