Çocukça mı davrandım, eşimin tepkisi kalbimi çok kırdı?

Yeni evli sayılırız 2 yıl olacak. Bizim yaşadığımız yerde benim hiç tanıdığım arkadaşım vs. yok. Eşimin doğup büyüdüğü yerde yaşıyoruz. Ben şimdiye kadar eşimden hiçbir şey istemedim. Düğün istemedim çok sade düz bir nikah kıydık, mehir olarak cebindeki miktarı söyledim, altın istemedim. Evimiz arabamız yok. Normalde sosyal biri olduğum için burada kimseyi tanımadığımdan ilk bir yıl evde bunalıma girmiştim daha sonra kurslara katıldım bir sürü arkadaşım oldu. Onlarla bu aralar sık sık görüşüyoruz kendimi çok iyi hissediyorum. Bu akşam kurs için bir araya gelecektik eşlerimizle beraber onlar da tanışmış olacaklardı. Herkesin bir işi çıktığı için müsaitlik durumuna göre bu akşama karar verdik. Eşimin maaşı gecikti ve bugünler biraz sıkıntıdayız. Bu sebeple katılamayacağımızı söylemek zorunda kaldık. Arkadaşım beni aradı kurstan geri kalma sen gelemez misin dedi. Eşim akşam tek çıkmama sıcak bakmıyor dedim. Arabayla seni alır bırakırım dedi. Ne olur bunu eşine söyle içi rahat etsin merak etmesin dedi. Ben de katılmayı istediğim için eşime sordum. Bana bağırdı "para yok paraaa neyle gideceksin, borç mu alayım insanlardan" dedi. Beni dinler misin arkadaşım alıp bırakacak niye bağırıyorsun dediğimde "Çünkü anlamıyorsun çok tuhaf davranıyorsun" dedi. Bir şey demedim odadan çıktım ama çok üzgünüm kendimi kötü hissediyorum. Para konularında çok gururludur bana şimdiye kadar hiç yokluk yaşatmamak için elinden geleni yapar. Gergin olduğu için böyle tepki verdiğini anladım ama yine de çok üzüldüm

Çocukça mı davrandım, eşimin tepkisi kalbimi çok kırdı?