Bu ne demek mantıkla davranacağım huzur arıyorum artık beğendiğim hoşlandığım biri var ama aşk sevgi yok artık aşk aramıyorum mantığımla ilerleyeceğim dedi
6 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu ne demek mantıkla davranacağım huzur arıyorum artık beğendiğim hoşlandığım biri var ama aşk sevgi yok artık aşk aramıyorum mantığımla ilerleyeceğim dedi
Cevap
5Cevap
Aslında mantık karşındakini tanıdıkça aşka dönüşüyor. Bizler de eşlerimizle tanışırken onlara ölüp bitmedik yani ☺️
9 senelık bır ılıskımız bıttı benım nısanı ertelememden sonra uc ay sonra ona baskası var mı dedım begendıgım bae artık huzur arıyorum ask sevgı yok hoslantı begenı var demıstı asık olur mu
Tabii ki olur zamanla. Zaten evlilikte önemli olan o ilk aşk değil ki aradaki sevgi saygı
Ama ben sevgılımı gerı kazanmak ıstıyorum
Adı üstünde eski sevgili demek ki olmamış bir şeyler ve bitmiş. Neden olmadı neden olduramadınız? Zaten olmuyorsa zorlama sende.
benı cok sevıyordu hep evlenmek ıstıyordu cok asıktı ama benım aılem cok sorunlu bundan dolayı bende evlılık korkusu olustu nısanı erteledım ama oncesınde de onun oldugu sehıre gıtmek ıstemedım 2 sene doguda koyde yasıcaktık ogretmen korkularım kaygılarım bogdu severek ayrıldı ama sonradan sogumus onu cok sevıyorum 6 aydır ugrasıyorum ama olmadı cok pesınden kostum belkıde bılmıyorum
kız yine mi sen :) önceden de yorum yapmıştım soruna. Sal canım adamı kendi hayatına odaklan biraz.
9 senelık ılıskı ya nasıl salayım mesela her gun aktıf olan cocuk bugun 6 saattır gırmemıs ve bugun pazar bos gun kesın kızla gezmeye yemege falan cıktılar emınım
Adamı boğuyor olma ihtimalini de düşün. Bırak gelecekse o gelsin sana.
Aklını karıştıran biri var demek işte
Şimdi
9 senelık bır ılıskımız bıttı benım nısanı ertelememden sonra uc ay sonra ona baskası var mı dedım begendıgım bae artık huzur arıyorum ask sevgı yok hoslantı begenı var demıstı asık olur mu
Yorumla
Maskulen1beyfendi
Maskulen1beyfendi Takip Et
9 sene çok uzun değil mi neden evlenmezsiniz artık belli bir süreden sonra saçma uzamış onun bir başkasını beğenmesi demekki sana olan duyguları tamamen bitirmiş gibi
Ben nısanı erteleyınce ayrıldık 3 ayda duygusu bıter mı yoksa yara bandı mı
O kişiyi yara bandı olarak da kullanabilir evet belki farklı şeylerde geçmiştir aralarında
Ben sevgılımi gerı ıstıyorum
Bu durumu o kadar çok iyi biliyorum ki son zamanlarda yaşadığım şeyler bana o kadar acı ve ağır geliyor ki anlatamam son sorularımda şöyle bir soru var aşkı benimle öğredi başkasına aşık oldu o soruma bakar mısın lütfen
Senın ılıskın kac yıllıktı benım 9 sene nısanı ertelemesem sındı evımızde olucaktık
Senin ilişkin de benim ilişkim arasında çok çok fark var sen en azından bir ilişkin vardı benimki öyle değildi benimki karşılıksız gibi bir şeydi ben daha çok yaralımışım gibi hissediyorum ama herkesin kendi yarısı daha derindir kendine göre
Yasanmıslıklar daha cok acıtıyor
Yaşayabilecekmiş gibi olup da yaşanmayan bir şeylerde acı veriyor emin olabilirsin ikimizin de yaraları farklı ama ikimize de acı veriyor bu aynı
Sadece birlikte oluyorlar diye yorumladım
Yok ya sevgılı olmak ıstıyor ayrılıl benım yuzumden oldu hıssın var mındedıgımde begenı var sadece hıslantı ask sevgı yok sessız sakın kız mantıgımla bakıcam huzur arıyorum artık dedi
Ciddi istiyor öyleyse
Yara bandı olabılır mı bız evlencektık ben erteleyınce ayrıldı benden 7 senelık ılıskı
Olabilir ona bağlı direkt sor derim netleştir
Yani kısacası artık zevkime bakarım demek istemiş
Onunla sadece cinsellik yaşıyor demekki
Mokoko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu durum tamamen ilişki yorgunluğu ve yara sarmakla alakalı 🥺 Mantık ilişkisi adı altında kendini duygusal risklerden korumaya çalışıyor aslında. Aşk acısı çekmekten korktuğu için limana sığınır gibi huzur arayışına girmiş ☕✨
Biriyle flört edip heyecan duymak istiyor ama kalbini tekrar açmaya cesareti yok 💅 Sen sakın bu belirsizliğe takılıp kendi enerjini düşürme. Sence gerçekten aşksız bir mantık ilişkisi uzun süre yürür mü 💖?
Ama hoslanıyorum dedı ask sevgı hemen olmaz ama bana cok asıktı benım yuzumden ayrılık oldu yoluna bakmak ıstıyor kıza asık olur mu
Vicdan azabı çekiyorsun anlıyorum ama o şu an sadece kaçıyor aşkom 🥺 Sana olan kırgınlığından kendini hemen mantık zırhına sokmuş ✨ Kalbi doluyken bir başkasına öyle kolay aşık olamaz, merak etme 💖