Eski sevgiliyi sevmediğimi biliyorum ama ona çok bağlıyım, yeni evlenmek isteyen biri varken annem de çok hastayken ne yapmalıyım?

İlişkim yeni bitti. Güzel ve kötü zamanlarımız oldu tabi. Beni çok üzdü, yeri geldi ben hata yaptım. Maddi durumu da iyi değil, ev yok, araba yok. 5 senedir bekliyorum bir ilerleme yok. Buluşunca bile masrafları ben karşılıyorum. Bana şimdiye kadar bir şeye ihtiyacın var mı diye sormadı. Onu seviyor muyum hayır ama çok bağlandım. 5 senenin sonunda bitirdi. Şimdi karşıma yeni biri çıktı evlenmek istiyor. Ex erkek arkadaşıma durumu anlattım, annem hasta evlenmemi istiyor ve aday da var ama benim gönlüm senden yana, başkasıyla mutlu olamayacağımdan korkuyorum, buluşup konuşalım dedim istemedi. Çok anlamsız olur buluşmak, sen artık bana ait değilsin dedi. Çok üzgünüm arkadaşlar iki dağın arasında kalmış gibi hissediyorum kendimi… ne yapmalıyım?

Eski sevgiliyi sevmediğimi biliyorum ama ona çok bağlıyım, yeni evlenmek isteyen biri varken annem de çok hastayken ne yapmalıyım?