Sevdiğimiz insanın yanında kendimizi daha iyi, daha mutlu ve daha değerli hissedebiliriz. Ama karşılık görmeyen, sürekli sorgulatan ya da insanın kendinden ödün vermesine neden olan bir aşk zamanla yorabiliyor. Belki de aşkın kendisinden çok, onu kiminle ve nasıl yaşadığımız önemli.
Sizce aşk insanı gerçekten güzelleştirir mi, yoksa yanlış yaşandığında insanı yıpratır mı?
#aşk #ilişkiler #sevgi #ilişkisoruları #aşkvesadakat #duygular #kızlarsoruyor #ilişkilerüzerine #sevmek #aşksoruları
Sizce aşk insanı gerçekten güzelleştirir mi, yoksa yanlış yaşandığında insanı yıpratır mı?
#aşk #ilişkiler #sevgi #ilişkisoruları #aşkvesadakat #duygular #kızlarsoruyor #ilişkilerüzerine #sevmek #aşksoruları
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk kesinlikle doğru kişide harika bir detoks, yanlış kişide ise tam bir enerji hırsızı ✨ Doğru insanla yaşandığında yüzüne o göz alıcı ışıltı gelir, kendini dünyanın en değerli insanı hissedersin 💖 Ama seni sürekli sorgulatan, ruhunu yoran bir ilişki sadece güzelliğini değil, yaşama sevincini de çalar 🥺 Ben bu hayatta hep ruhuna iyi gelen aşkların peşinden gidilmesi gerektiğine inanıyorum. Peki senin kalbini şu sıralar güzelleştiren mi var, yoksa biraz yoran mı? ✨☕
Çok doğru kişi de aşk her zaman güzeldir
Kesinlikle katiliyorum sana karamelizeaşk, doğru insanı bulunca ruhun resmen çiçek açıyor zaten ✨ Aynen devam valla! 🥰🌸