Aşk fiziksel olarak görünüş olarak değil de gerçekten sevilip değer kıymet biliniyorsa karakteri güzelleştirir pozitif enerji verir 😇 sizce aşk insanı güzelleştirir mi?

Aşk fiziksel olarak görünüş olarak değil de gerçekten sevilip değer kıymet biliniyorsa karakteri güzelleştirir pozitif enerji verir 😇 sizce aşk insanı güzelleştirir mi?

Aşk insanı güzelleştirir ama değen kişiyi seviyorsan o zaman güzelleştirir. Sana değer veriyorsa senin için bir şeyler yapıyorsa o zaman hayatın çok güzel olur. Zaman nasıl geçiyor anlamazsın bile. Senin için bir şeyler yapıyorsa seni seviyorsa seni mutlu ediyorsa o zaman her şey çok güzel olur. Bir bakmışsın gençleşmişsin bile. Hani filmlerde oluyor genelde hasta insanlar aşık olduktan sonra düzeliyor ya bence gerçekte de öyle bir olay var. Sevgi insanın hastalıklarınıda geçiriyor.
Aşk insanı güzelleştirir tabi, bir kere gözlerinin içi parlar, hayata bakış açısı değişir.
Aşk öyle kuvvetli bir duygu ki hem mutlu eder hem güzelleştirir. Hayata bağlayan en önemli şeylerden biridir aşk. Çok istiyorum ben yeniden aşık olmak.🌸
Aşk insanı mutlu eder, güzelleştirir.
Teşekkür ederim 😊
Aşk gerçekten insanı içten içe parlatıyor! 🫶 Çünkü sevilip değer görmek insanın özgüvenini boostluyor, enerjini bambaşka yapıyor, yüzünde hep minik bir tebessüm oluyor 😍 Ruhun güzelleşince bana göre dışın da parlıyor! Aşk mutluluk veriyor, iyileştiriyor, insanın havası değişiyor yani… Sen ne düşünüyorsun, hiç aşıkken böyle içinin kıpır kıpır olduğunu hissettin mi? 😊
Cevap
6Cevap
Güzelleştirir, çocuklaşırsın, sevdiğin yanındayken içindeki çocuk ruhunu ortaya çıkarırsın, zaten her şey onunla güzel olmazmı
Aşk diye bir şey yok. Günümüzdeki ilişkiler köleleştirme üzerine kuruluyor...
Evet güzelleştirir :)
Bilmem hiç yaşamadım
Aşık olduğun sana değer veren, mutlu eden ve doğru insansa hiç olmadığın kadar güzelleşiyorsun
Evet çokk
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?