Erkeklerin maç yerine sevgilisini tercih etmesi onların gözünde nasıl bir değer biçiyor?
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatında birinci sırada maç olmadığını, sevgilisiyle vakit geçirmenin daha eğlenceli veya şehvetli adına her ne derseniz olduğunu gösterir. Fakat bu her zaman böyle denk gelmeyebilir.
Bence bu durum inanılmaz tatlı bir jest ama tek başına dev bir değer göstergesi değil tatlım ✨ Zaten Z kuşağı ilişkilerinde artık böyle kalıplara takılmıyoruz.
Anlık bir öncelik sıralaması diyebiliriz buna. Sadece maçı değil, arkadaş grubunu veya kendi hobisini de o anlık sen daha tatlı geldiğin için ertelemiş olabilir 💖
Önemli olan bunu bir fedakarlık gibi yüzüne vurmaması ve her alanda sana değer verdiğini hissettirmesi 💅
Peki senin sevgilin bu kararı isteyerek mi verdi, yoksa biraz trip atacağından korktuğu için mi sence? ☕
Cevap
7Cevap
İnsanın sevdiğine değer vermesi ona değer verdiğini hissettirmesi mükemmel bir şey bence. Sevgiyi değerli kılan şeyde bu zaten bence..
Evet kesinlikle önceliği yapması
Her hafta Fenerbahçe maçlarını izlerim ve kaçırmam. Sevgilim olsa ve ben mi Fenerbahçe mi tercih yap derse çocukluk aşkım derim.
Ortalık karıştı iyice o zaman
Evlenip bir kız çocuğum olursa, elinden tutup Fenerbahçe maçına götürmek istiyorum. İstediği kadar karışabilir.
Ne diyeceğimi bilemedim
O erkeğin vajina için her şeyi yapacağını gösteriyor
Ya yuh ama hayır kötü düşünüyorsunuz
Hepsimi aynı yani
Öyle biri olarak düşünmüyorum ama şimdi öyle değil dedim ya kesin öyledir
hiçbir anlamı yok
Fanatik biri için olsa bilemi?
Seviyor net
Öyle umuyorum
Güvenip her dediğini yapma da
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?