Bir süre önce bir erkeği çok beğendim, çok hoşuma gitti ama keşke ben onun aklından çıkmasam. Yani erkekler nasıl belli ediyorsunuz?
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Of anlayamazsın bence erkekler biraz garip bazıları dalga gecefek belli ediyor bazıları durmadan bakarak bazıları görmezden gelerek herkes farklı türlü davranıyor ondan burdan yazılanlara bakma kendi hissin ne diyorsa ona inan yani anlarsın bence hoşlansaaaa
Sana karşı fiziksel yakınlık arayabilir. Yanında oturmak, sane doğru yönelmek gibi davranışlar gösterebilir. Ancak kişisel sınırlara her zaman saygı duyar
Erkekler hoşlandıklarında genelde hiç beklenmedik detaylarda kendilerini belli ederler ✨ Seninle konuşurken gözlerinin içi parlar, en alakası olmayan konularda bile bir şekilde lafı sana getirirler 💖
Sosyal medyada attığın her hikayeye anında bakıp yanıt vermeye çalışırlar. En önemlisi de hayatındaki küçük detayları hatırlar, geçen hafta söylediğin bir şeyi pat diye önünne koyarlar 💅
Sence senin beğendiğin kişi sana karşı böyle minik sinyaller vermeye başladı mı peki? ☕
Cevap
6Cevap
Hoşlanıyorsa yazar Arar geliriz sorar merak eder ilgilenir sen bunu mutlaka hissedersin hoşlanmıyorsa da hoşlandığını düşünmen de yersiz olur
Elimi arkadan daldırır avcumu koklarım beğeniyorsam
Öküz gibi bakarak.
Sohbet etmeye çalışır
Gözlerinin içine bakarak ya da kaçırır gözleri
Üslup
Sürekli görmek ister
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?