Erkek hoşlandığını nasıl belli eder ?
hiç konuşmadan ama :)
hiç konuşmadan ama :)
Ben etmem şahsen, belli bir süre bekledikten sonra artık saklayamicamı anlayınca direk söylerim pat diye bu yüzden genelde nee hiç beklemiyordum ifadesi alr kızların suratı =D
Bende işte ilk adımı atmamaya çalışırım ki genelde atmam :D Ama bu aralar 1 senedir hiç kızlara o gözle bkmıyrum hepsiyle arkadaşım ve kafam rhat :D
Bende işte ilk defa becerdim arkadaş kalmayı kendime şaşırdım :)) En rahatı arkadaş olarak diğeri kasıyor ya
Yerli yersiz gülümser .
sen konusurken öyle sana izler... yada ikiniz konusurken gözünün icine bakamaz yada derin derin bakar
Bakışları, hali, tavrı, seni güldürmek istemesi bir şekilde mutlaka zarf atmaya başlar.
Cevap
26Cevap
niye malmı erkek konuşşsun ilgilensin jest yapsın mimik yapsın şekil yapsın şpagat atsın
niye belgesellerde izlemiyomuyuz kızı tavlamak için erkek deve kuşları ne şekle giriyor garipler
hahahhaa 'malmı' çok sevdim bunu, öylesi mal olur zaten haklısın :D
helal sana bee :D:D
Senden gerçekten hoşlanan bir erkeği istemezsin bence. Bön bön bakar. Mal olur. Malca davranır. Sakardır. Karizma umrunda olsa bile bunu hissettiremez.
evet bir 'mal' yorumu daha mest oldum :D
sürekli kaçamak bakış atar :) göz göze gelirsiniz hemen gözünü kaçırır...utandığındandır belki de ama bence bakışalrının yaktığındandır...
ruhun güzelliği Gözdedir.Göz ise Güzeli Görendir... yani Gözleriyle.
haklısın bncede gözleriylede belli eder
çeşitli imalarda bulunur gözlerinden sana başka davranır hissedersin bir şekilde
konuşmadan bakarak belli eder. sürekli güzü sizdeyse bişeyler var demektir. ama bağzı odunlar da var ki onlar bakmaya bile utanır..
şayet ben ne bilim yüzüm kızarır,kendi kendime gülesim gelir içimi bir sevinç kaplar dengesiz hareketler yaparım o baktıgı zamanda hem uzaklaşmak hemde ona bakmak isterim.
Peşinde dolaşarak, gözlerine bakarak, gördüğünde mutluluk yaşayarak...
ben sadece bakarım..ve..cevap gelmezse..bakışlarım hemen yön değiştirir..sonra cevap gelse bile hep farklı yönlere bakar ve ben sonra akar.. dururum.. ve sonra yürürüm..yani sonra kendi bilir..
Goz temaslariyla bence :D cevabımı en iyi cevap yapsana lütfen:)
ben hoşlanıyorsam konuşurum sonuçun da ölüm yokya...
biryerden geçtiğinde yada konuştuktan sonra ayrılırken arkasından mutlaka bakarım
mutlaka yavsar bi türlü üşüyosan kıyamam tarzında şeyler söyler sarıl bana falan der acıkcası senden bi tepki bekler sonra hemen yavsar
biraz yetenekliyse direk yanı na yaklaşır kısık sesle ismini sorar tanımıyorsa tabi.yada başka bişey sorar!android değilse tabi :D
ya dil denen birşey var mal mı bu ağzı yok mu ne ? :)
sana 1 metreden daha yakınsa hoslanıyordur
bakislari ile tavri ile ahreketleri ile
belli ediyolar ya.bakar,ilgi gösterir,sataşır vs
konuşmadan nasıl belli edecek ki yahu.
surekli bakar ilgilenmeye calışır
Gözlerinden anlaşılır..
Tepkiler-etkiler kişiden kişiye değişir.
soyleyerek..net olucan azizim
neden malmı?
orjinal ol biraz :D:D
ama spruya en uygun cevap bu napim :D
allah razı olsun :D
Koku salgılar:/
Öküz gibi bakar :)
ilgili olur sürekli
Goz temaslariyla
gözlerinle
bakışlarıyla
sadece bakıyosa ? :D