Biriyle tanışıyorlar konuşuyorlar, kaç hafta sonra sıkılıp başka birine gidiyorlar ne ciddiyetlik var ne merak ne aşk kızlar hepsi basitleşmiş
17 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biriyle tanışıyorlar konuşuyorlar, kaç hafta sonra sıkılıp başka birine gidiyorlar ne ciddiyetlik var ne merak ne aşk kızlar hepsi basitleşmiş
Cevap
2Cevap
O sırada sen kaç kişiye yaziyon. Empati kur ben ne kadar düzgünum dicen
Sevgilin yoksa yazabilir normal sohbet amaçlı ama ben kimseye yazmıyorum
Aşk yoktu zaten canım, duzenli hayat isteyen var sadece
Nasıl yoktu eskiden aşk vardı
İki kişinin birbirine karşılıklı aşık olması yüzde 1 falan olur sevmekle aşk aynı şey değil
Tamam sen aşka inanıyor musun ama Kadınlar aşık olabiliyor mu onu bana de dürüst ol hemcinslerim diye görmezden gelme
Aşk yok. ciddi insanlar var senin çevren bozuktur
Senin yaşın kaç
Napcaniz yaşımı
O göre yorum yapayım
Yapma çünkü soylemiyecem
Tesettürlü olup 35 yaşında hiç bir sevgilin olmamış bir içine kapanıksın belli
Doğru eee napcan şimdi oyleysem sanane bundan
Kötülemedim zaten sadece nasıl birisin o göre konuşalım demek istedim kafadan atıyorsun yoksa salladın
Tamam.
Gizli olduğun halde kendini ifade edemiyorsun sen aşırı içine kapanıksın bu kafayla boşluktan herşeye düşersin ama
Tamam dedik uzatma
İşine bak kardesm
Yiyorsa sorumu beğen gel ama sen orta doğu kafanla kendi kendini turşunu evde kuruyon sen bu yaşa kadar kurumuşsun halen ortamın bozuk diyorsun sen hayatında ne yapıyorsun bir halt erkeklerden kaçarak kendini ne ilan ediyorsun erkek eli bile tutmamışsın temiz ol kimseye konuşma derken herşeyi yanlış anlamışsın bu yaşa kadar bu kafada belli olmayacak varlıklara çok düşersin
Boş yapma de hade
boktan tavsiyelerinize ihtiyacım yok 😀
Sana tavsiye vermiyorum ama senin yaşam tarzın böyle belli oluyor her Kadın öyle size Kadın bakış açıları böyle sen ister kabul et ister etme seni o kadar kısıtlamışlar ki senin için dolu dolu kalmıştır sen evli misin
Erkeklerde gidiyor
30 yaşında bunun farkına vardın genç iken elden ele dolaşıyordun
Ben hep bekledim yaş geçti
erkeklerde aynı
Kadınlar daha çok
Umdugu yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde yüzeysellikten ve emek vermekten kaçan insanlara denk gelmek seni çok yormuş, anlayabiliyorum 🥺 Ama bütün kızları tek bir kalıba sokarsak kendi şansına ve gerçekten aşka değer veren kızlara haksızlık etmiş olursun.
Sosyal medyanın getirdiği o hızlı tüketim çılgınlığı ne yazık ki duygulara da sıçradı. İnsanlar hemen tüketip yeni bir seçeneğe koşuyor. Ama kalıcı ve derin bir bağ arayanlar hâlâ var, inan bana ✨
Sen bir ilişkide en çok hangi hareketi görünce hevesinin kaçtığını hissediyorsun? ☕💖