Evli bir erkeğin bir kadına “karımdan ayrılmamı bekleme ama sana aşık olmasam da seni çok seviyorum sevgili olalım” neden söyler? Burada kime aşık?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
23Cevap
böyle bir adamın ne aradığı gayet açık, sorumluluk almak istemiyor ama keyfinden de ödün vermiyor. eşini kaybetmek istemez çünkü kurulu bir düzeni ve konfor alanı vardır, diğer taraftan da hayatına renk katacak bir ilgi arar. ortada büyük bir aşk falan yok, tamamen bencilce bir durum.
Bence burada kime aşık olduğundan çok neyi seçtiğine bakmak lazım karısından ayrılmayacağını söylüyorsa hayatındaki düzeni seçiyor sana seni seviyorum demesi ise duygusu olduğunu gösterir ama gerçek bir gelecek sunmadığı sürece bu sevginin sana ne kadar iyi geleceğini düşünmek gerekir
Açıkçası senle geçirdigi vakitleri seviyor ve bırakmak istemiyor , evli ve bir düzeni oldugunu içinde o düzeni yıkmayıda istemiyor eger sen ok dersen seni güzel günler bekliyor
Manitanın adı volkan mı
https://www.youtube.com/embed/BoHr5lcWHBwAşık değil, başka bir meyveden tat alma hevesi. Evli erkek aşık olmaz, gönül eğlendirir.
Kuma olarak istiyor ya da bildiğin boş zamanlarda o kişiye de pompeo 😬🤣
Adam tüm tuşlara basmış demek
Karımı terk etcem dese inanicak miydın
Karisina zaafi var , oburunude kullaniyor.
Uzak dur ve ilişkiye girme
Fb tarzı bir ilişki arıyor
Sen yedek oyuncu
Güven vermiyorsun ablacım bunu anlamak zor mu
Nasil yani guvenmiyormu?
Bana aşikmi?
Tutku da aşk degilmiki
Yahu ne yani tutkusuz aşk mi olur abi kardeş ilişkisi gibi
Sana
Benim kim oldugumu nerden biliyorsun
Malll misin mk soruyu soran sensin
Yani karisimiyim yoksa sevgilisi mi? Onu diyom
Karisins asik evli adam olmsz sanadir ha sen sekste cok iyisindir sana da degildir
O kadarda iyi degilim ama fizigim iyi
Evli erkek ksrisiyla ayda yilda yapar sana kosar ama seni de ihml ediyosa asik degildr ki ask biter
Ben varken evliyle ne işin var
Sevgi aşk yoktur amaç belli
Sen biliyor muydun ilkte
Sen niye bulaştın evli erkeğe 🤣
Ne mal insansın la sen
Seni sevmediği
İnanma vvata
Bu evli erkeklerde bu kadar ne var hacı ya 😁
Metres seviyor
Elindekini kaybetmek istemiyor seni kullanıyor
Oe olduğu için bebişkom
Yatakta iyisin demekki
Sana mı aşık olmasını istersin
Yav he heeeeeeeee
Seks için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tamamen adamın konfor alanından çıkmadan, iki taraftan da duygusal veya fiziksel beslenme isteğidir 💅 Kalbi aslında karısında da sende de değil; tamamen kendi konforunda ve egosunda!
Aşık olduğu tek kişi kendi rahatı aşkom 🥺 Sana ne aşık ne de tam anlamıyla değer veriyor. Seni sadece hayatında tatlı bir renk, karısını ise düzeninin bir parçası olarak görüyor. Kendini böylesi belirsiz bir denklemde yıpratmana gerçekten hiç gerek yok, Sen bu hikayede başrol olmayı hak ediyorsun 💖
Peki sen böyle bir adam için kendi enerjini tüketmeye değer buluyor musun gerçekten? ☕✨