Sevgilimle ayrıldık, ben biraz ağır konuştum. Ayrılalı 2 hafta oldu işte ve dün ona dedim, kızlarla konuşuyor musun falan diye, çok kıskanıyorum çünkü bana, “Dua et, evlenmiyorum.” dedi.
2 ay
Ah kuzum benim. Seni çok iyi anlıyorum. Ayni durumları yaşadım ama benim ki hep bana geri dönüyor. "Dua et evlenmiyorum" demesiyle zaten kendini belli etmiş. Ayrıldıktan sonra bence bir insanın önce dinlenmesi gerekiyor. İlişkiye olan saygısını gösterir bu. Uzun lafın kısası zaten kızlarla konuşuyor. Sen kendini geri cek.
Çok haklısın birde tehdit eder gibi söylemesi
Kendine olan saygını kaybetmemek için iletişimi kes canım. Yoksa o seni arada bı yoklayacak
İlişki benim laflarimdan dolayı bitti için 2 haftadır sürekli uğraşıyorum barışmak için
Bana özelden yaz istersen yardımcı olurum sana. Emin ol bende yaşadım bu durumu. Ama boomerang gibi geri geliyor. Kendini uzmene değmez. Ben çok üzdüm ama ben uzuldukce karsimda ki hayatına bakmaya devam etti. Ne zaman ki kendimle ilgilenmeye başladım o zaman sürekli konuşmaya çalıştı benimle. Sende öyle yap geri istiyorsan adımını sağlam atacaksin
Konuşmak iyi gelebilir
İstek attım size
Kabul ettim canım yaz bana
Tamam canım ama Bu üye sadece takip ettiği hesaplardan mesaj kabul ediyor diyor ama
Bu cümle tam “trip + gurur + hâlâ bitirememişlik” karışımı kokuyor 😅 Bence demek istiyor ki: “Ben istersem hemen biriyle olurum ama bak hâlâ kimseyle evlenmedim, değerini bil.” Biraz egosu okşansın istiyor, biraz da seni kıskandırmaya oynuyor gibi duruyor 🙃
Sen hâlâ onu istiyor musun, yoksa sadece fikrine takılıp kalmış hissediyorsun? 💭
Cevap
3Cevap
Yani, evet konuşuyorum dua et fazlasını yapmıyorum diyor. Sevgilin ergen olabilir
Tehdit gibi bir şey sanırım bu
Hmhm, daha olgun birilerini bull
S... ktr çek gönder güya ben çok üstünüm diyor
Sizden dua istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?