Merhaba arkadaslar. Bir iliskim var. Daha once 1 evlilik yapmis kotu bitmis. Simdi gorusuyoruz. Bana karsi cok iyi cok ilgili bir insan. Onu tanidikca tamam diyorum bu insan aradigim insan. Ama ben bir daha evlenmem diyor. Bende evliligi yakin zamanda dusunmuyorum ama hicbir zaman istemiyorum diyen biriyle olmuyor. Kavga ettik.
Evlilik konusunu acinca kesinlikle olmayacak diyor ama beni ailesiyle tanistrmak istedi ben tanismadim. Ailemle tanismak istedi. Kiziyla tanistrmak istiyor. Is arkadaslariyla tanistim. Bazen dugun muhabbeti olunca once plan yapiyo sonra yok bir daha evlenmem diyor.
En son tartistik ve ben sustum. Kendimi geri cektim. Ne yapmam lazim. 2 sene sonra benimle evlenmek istemezse naparim diye dusunuyorum.
Evlilik konusunu acinca kesinlikle olmayacak diyor ama beni ailesiyle tanistrmak istedi ben tanismadim. Ailemle tanismak istedi. Kiziyla tanistrmak istiyor. Is arkadaslariyla tanistim. Bazen dugun muhabbeti olunca once plan yapiyo sonra yok bir daha evlenmem diyor.
En son tartistik ve ben sustum. Kendimi geri cektim. Ne yapmam lazim. 2 sene sonra benimle evlenmek istemezse naparim diye dusunuyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer