2 yıllık bir ilişkim vardı. Çok seviyordum onu. Hâlâ bana verdiği bir iki küçük anlamlı hediye yanımdadır. Geçen yıl ekim 14'te ayrılmama sebebiyet verecek bir şeyler yaşandı. Saygısızlığa uğradım. Çok sevsem de konuşmayı kestim. Ve gittim. Ona bağırdım çağırdım, ayrıldığımı yazınca ağlıyordum. Gel gelelim şimdiki duruma 1 sene geçti yaklaşık ve bazen yanımda olmasını istiyorum. Onu özlüyorum bazen. Tavsiyeleriniz nedir teşekkür ederim...
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tavsıyem unut gıtsjn bu zamana kadar unutamaman çok saçma geçmıste yaşama kendıne değer ver hayatını ona göre şekıllendırme sen degerlısın kıymetlısın önce sen unutma önüne bak
Haklısınız. Ama o zamanlar çok mutluydum hayat renkli geliyordu. Bazen özlem oluyor işte
O da aynı şekilde düşünse yanında olurdu en önemlisi saygısızlık yapmazdı çok sinirlense bile , sevilmediğini kabul et severek terk ettiğin için üzülüyosun o terk etseydi üzülmezdin böylr durumlards geri dön ve niyr ayrıldıgını sana hatırlatsın özlemin geçer
Buluştuğumuzda özlediğinden gözünden yaş gelmişti. Haklısın sevilmediğimi düşünüyorum ama bazı anlar vardır beni ikileme sokan bu yüzdendir özlemim
Aynısını arkadaşımda yaşadık çocuk kıza öylr bir sarılıyor ve aglıyoki arkadaşım inandı tabi ama şov geldi bana kötü ama haklı çıktım ama görmen lazım gözler dolu kokusunu içine çekiyo gibi davranmalar falan sonuç o gün bile arkadaşımdan sonra diğer kızın yanına gitmiş yani demem o ki gözyaşına kanmayın ve bahanelere sıgınmayın
Sen de ki şeyin benn sen terkettiğin için oldugunu düşünüyorum ve beyin hep yarım kalan şeyi geri hatırlar evlensenn bile başkasıyla onu hatırlarsın detay bilmiyorum karşıyı da çok tsnımıuorum çok yorumlamam da dogru değil ama sevşyosan ve saygısızlık dediğin şey çok agır seyler değilse ve pişmansa inanıyosan buna bi yaz derim içinde kalmason be
Yazamam ki 1 yıl geçti üstünden. Ve travmaları olduğunu söylemişti psikolga gitti. Bende hadi birlikte duzelelim demistim. Ama bencilce davrandı yine ben merkezli konuştu. Travmaların arkasına sığındı. bir şey sorunca- travmam var diyordu. Bana yardım etmedi. Bende gittim. Sonra o yazdı ama ben dönmedim..
Bence öyle düşünme bazen insanlar çok ağır şeyler yaşıyo vr depresif oluyo aynı zamanda yanındaki insanı sevdiği için aslında buna mahkum etmek istemiyor onun ne yaşadogını bilmiyorum geçmişiyle alakalıysa tamam saçmalamış derim ama yeni olan bir durumsa bilmediğimden bi şey diiyemm ama erkekler sevmediği kızlara karşı bahane de üretirler böyle bilemedim konuya göre değişir
Sanırım bir şey yapmayacağım her zamanki gibi. Kaderden öte yol yok. Gönlümüzce olsun her şey. Vakit ayırıp yazdığın içinde teşekkür ediyorum..
Kaderini de sen yazarsın. rica ederim...
İnsanlar evlendikten sonra ilk dokundukları kisiyi unutamıyorlar.. senin o zaman dediğin hiçbir şey.
Başkaları neler neler yaşıyor diye kendimi uyutamam ki :(
Sanki yapmak istemiyor gibisin zaten;) yaşa acıyı da
Nasıl kıyarım o zamanki güzel seven bana
Sen ilişki özlemiş olabilirsin. Yalnızlık zor. Bence iki yıl geçmişse unut gitsin.
Üzdü bu soru..