Ben kendimi güzel görmüyorum, tipimi falan hiç beğenmiyorum. Neden sizce? Bazılarına bakıyorum, kızlar hem güzel hem de sevgilisi oluyor ediyor, benim olmuyor. Hiç, açıkların daha çok sevgilisi oluyor ediyor.
6 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
22Cevap
Ben kendimi gayet güzel buluyorum girdiğim ortamlarda da çevremde de dikkat çekiyorum ama bana bakan veyahut benimle tanışmak isteyen herkese bu şansı tanımak istemiyorum çünkü istediğim kalite de insana kendimi saklamayı tercih ediyorum ve sevgililik flörtlük benlik değilmiş gördüm. Evlilik gibi ciddi düsüncedeyim her ilgi gösteren erkeğe de gönlümü, ruhumu açacak değilim. Hatta inatla bakanları görmezden gelerek sınır koyuyorum ki benim tercih etmediğimi anlasınlar diye. Göz teması kurmayınca anlıyorlar zaten çoğunluğu. Özgüvensizlik değil bu durum sadece seçicilik
açıkçası olay tesettürden ziyade tamamen kişisel özgüvenle alakalı bence, insan kendini güzel görmeyip içine kapanık durunca kimse yanaşmıyor zaten. dış görünüş bir yere kadar etkili ama asıl mesele duruş ve enerji, kendini bu kadar eleştirmeyi bırakıp biraz daha özgüvenli olman lazım.
Dinsiz imansiz olarak sayımız çoğalıyor 😅 şimdi nasıl sarılıp öpeyim hadi ben kendimi sektir ettim biz zaten cehennemin 7 kat dibini boylayacaz. Gerçekten namazında niyazinda olan gönlünü bana kaptırmış bende gönlümü ona kaptırmışim nasıl ona kiyayayim cehennemde azap çekmesine.
Tesettürlü kizlar daha ağırbaşlı oluyor. Her yavsayan erkeğe atlamiyor ondan daha az sevgilisi oluyor. Kendi güzelliğin içinde eminim guzelsindir. Sadece diğerleri gibi aşırı makyaj gibi boyanmiyorsundur. Kendine haksızlık etme
He ya ben kimseyle konuşmuyorum yazıyolar edıyolar bana diyolar hani konuş et yaz ben diyorum yok yazmıcam etmicem çünkü enerjim artık sönmüş kimseyi sevemiyorum beğeniyi oluyor ama gerisi gelmiyor bende dışarda bakan oluyor ama adım atmıyolar bende bakmıyorum nişanlıdır evlidir vesaire vesaire çevreme bakıyorum edıyorum açık kız oluyor sevgili ballı lokum çıkıyor bana niye çıkmıyor
Ya çıkar sana da. O ballı lokumlar bir süre sonra bozuluyor. Ben eminim senin de kendi ballı lokumun olur. Ve bozulmaz sende bozulma ama. Bir ballı lokum aşkına
Bilmiyorum sevdiğim vardı oda sevmemiş Benı gönül eğlendirmişti hep beni etrafımda dönuyodu yazıncada kaçıyordu istemediğini söyleyince sövüyodum hem istemiyordu Benı hemde uğraşıyordu
Millete gidip çok zor kız benım gözmüm yükseklerde onla olmaz etmez
Ya sıkıntı yapma kendine. Bir kişiye bel bağlama. Birde zor kız olmaya devam et. Onun amaci baskaymis belli. Elde edemeyince de bırakmış.
Elde edemiyince derken nedemek o
Etrafımda çok duyuyorum sen zor kızsın
Cinsel dürtüler.
Hemen öptürmen elini tutturmayan insanlardansın
Peki ne zaman geri döner
Tamam işte sabırsızlık yapma. Cevap vermeden başka soru soruyorsun. Mesaj yeri değil. burasi görmüyorum.
Geri dönüpte ne yapacak. Dönmez o geri. Sende aradığını bulamamış
Ben ona diyodum yolluklara layıksın diye 😀😀😀
Anladın
Anladım inş dediğin gibi olur
Olur. Bu sabittir. Taa yıllar sonra birşeylere doyduktan sonra gelir sana. Evlenmek için
Ben temiz sevmiştim bide çapkınlık yapıp yapıp ciddi ilişki ister gibi stori paylaşıyor 😀😀😀😀
Sevmeyin böyle insanları. Temiz kalbimizle temiz insanlara layigiz biz.
Nebilim ben ya bende kendimi şaşırıyorum onu nasıl sevmişim etmişim sevgi
İnsani iyileştirir diye laf varya o ondan düzelmesi o canım
Bırak boş ver be. Sıkma canını. Heyecan da yapma. Bulursun illa birini.
İnş bigün
İnşallah.
Kızlar diyolar ya cilveli olun falan ben hiç cilvelide değilim neden öyle yim bilmiyorum çok yapmıcık geliyor bana
Duzsun heyecanlisin. Duramiyorsun yerinde 😊
O nedemek oluyor
Kıpır kıpırsin. Konuşmak istiyorsun. Bir şeylerden kaciyorsun. Bastırmak içinde sevgili falan filan yoluna giriyorsun
Evettt vallah tam olarak öyleyim 🥺🥺🥺🥺
Ondan dedim ya heyecan yapma. her şey vaktince gerçekleşir. Yanlis yapma yeter ki
Tamam inş dediğin gibi olur☺️☺️😊
Sen kendine sahip çık. Gerisi olur
Hayır gerçekten Allah rızası için tesettürlü ise her önüne gelenle olmuyor tabiki zaten öyle insanlar kimseyle evlenmez vakit gelene kadar harama bulaşmamak için uzak durur vakit gelince de önündeki kişileri değerlendirir içine sinenle de devam eder
Tesettürden çok çevre ve özgüven meselesi bence. Kendini küçümseme, insan önce kendi enerjisini değiştiriyor. Sevgili sayısı da güzellik ölçüsü değil.
Bilmiyorum bana öyle hissettiriyor açılsam olur mu acaba sevgilim diyorum
Kızlar seçicidir ya da love hayatlarını paylaşmıyorlardır
Yooo çokda olanı var hatta 10 15 tane olanı bile gordum
Yanılıyorsun bence. Kapalı kız delisi biriyim , çok istiyorum kapalı biriyle ilişkimin olmasını.
Bilmiyorum çevremde görüyorum vallah
Yok ya şans bence tamamen. Kapalı seviyorum ve istiyorum ben. Açık olmayla falan ilgisi yok.
Çekinmekten o, kapalıya yaklaşırken çekiniriz genelde. Yoksa canımuz çeker.
Neden
Genelde ilk yaklaşım amacımız, yani ulaşmak isteyeceğimiz hedef cinsellik olur. Kapalı kızların buna olumlu yaklaşmayacağını düşünürüm.
Kapalı olunca daha ciddi niyetle baktıkları için olabilirmi
Nedenki
Çünkü evlenilme düşüncesi daha ağır basıyor birazda ağır başlı görünen biriyse
Açıkta noluyor peki
Daha rahat olarak bakıyolar sevgılı olup ayrılabılıcek olarak gibide olabılıyor vs vs
Anladım ben birisini sevmiştim sevgimle oynadımı oynamasını bilmiyorum ama hep etrafın fır dönuyodu adın atıyodum konuşalım diye istemediğini söyleyıp sövüyodum sonra işte millete gidip zor kızsın böyle kız gözüm yüksekte olmaz onla falan muhabbeti yaptı sonra benden uzaklaştı son günlerde sonra ben işten çıktım oda işten çıktı öyle kaldı yani daha ne ses var ne bişey
İlk adımı sen atımca maalesef biraz daha kaçan kovalanır hesabına dönüyor o yüzden sen ne kadar üzerine düşersen o kadar uzaklaşır ki genelde durum böyle olur hele haketmeyen birisi olursa
Halletmeyen birisiydi ne zaman döner eder pişman olur hiç yazmadım etmedim çünkü yok sayıyorum edıyorum bilmiyorum korkuyor gerçeklerle yüzleşmekten etmekten
Yazmıyor
Haketmeyen bşriyse kafanda yer etmeyede gerek yoktur o zaman seni seveni tercih etmek daha doğru olur çünkü el üstünde olur herzman kendini değerli hissedersin bu daha güzel hissettirir
Peki yazmayınca ne düşünür oe ne vladı
Sen en basta öyle burnunu kaldırdıysan çokta bişey düşüneceğini sanmjyorum yine yazar diye düşünüyodur hersman kendıne kolay göruyodur senı dıye düşünuyorum
Yoo gidip arkamdan çok zor kız demiş bana istemediğini söyleyince uzaklaşıyodum ondan oda kaybediciğini anlayınca fır dönuyodu sonra sonra sonlara doğru zaten uzaklaştı ord açalıştığı bi abla vardı gittim söyledim bak abla hem istemiyor hemde bakıyor dedi gitmiş ona söylemiş hem kızı istemiyosan kıza bakma Ozaman demiş oda bakmıyorum demiş
Seni çok iyi tanımış o zamanki vazgectgınden emin oldgunu kararlı oldgunu görunce vazgecmıstır o zaman karakterını öğrenmiş demektir
Evet aynen öyle oldu sonra ben işten çıktım pisliğin yüzünden iş arıyorum işsizim
Yani orada hata yapmışsın yoksaymak daha iyi olurdu bunu yaparak kaçmış gibi olmuşsun ne gerek vardı kendisi çıksaydı sen neden kaçıyosun sen değil o kaçsaydı
Nebilim ben Bilmiyodumki çıkçağını bilseydim çıkmazdım benden sonra çıkmış yokluğum koydu heralde ona 😆😆😆😆😆 neyse arkadaşları demiş ona sen yetersizsin falan demişler
Yani yetersiz ya da yeterli ama bu hikayede yanan sen olmuşsun maalesef işe ıhtıyacın varken işsiz kalmışsın ki değmeceyek birisi için buda
Heya sorma vallah işsiz kaldım çok bunaldım Napıcam bilmiyorum her şey üst üste gelmesinden çok bunaldım ettim
Kendi kendine yapmışşsın sen çalışırken kendi işinden vazgecmısn gereksız bırısı için kendı hayatına bakmak varken o orada diye işinden vazgeçmek mantıksız bunalman çok normal ama vazgecmeden arayısa devam etcen mecburen
Yani bide insanlardan sıkılmıştım herkes üstüme çok gelmişti o konuyla ilgili bide buguzden çıktım işten
Olan olmuş o zaman yapcak bişey yok yeni işlere bakıp bir an önce kafanı dağıtıcak kendıne guzel bır iş bulup yeni hayatına adım atıckasın
Bende onu istıyorum aman işte çıkmıyor çıkıyor servis yok iş çıkıyor asgeri Oyuzden asgeri istemiyyoğrum bende
Tövbe ettim testil erkekleriyle konuşmıcam araba parçasında bile öyle ddönek kardeşim erkek yok valla
Asgarı derken ücretmi asgarı o anlmadamı
Evet asgeri ücret maaş diyolar bende asgeri istemiyorum
Erkek varda işte etrafında gerçekten sana değer verip sevebılıcek olmalı tekstılde secenek çok cıkıyodur erkeklere o yuzden olabılır
şu an asgarı ücretın zaten bır degerı yokkı oaranın değeri yok cunku servıs yok yemek derken oda oralara dağılır gider boşuna çalısmıs olursun
Testildeki tatlım peşinde onun arkadaşı vardı nişanlıydı Benı rahatsız edıyodu intikamımı çokta güzel aldım
Bana sarkıntılık yapıp ekranlara. Çıkıp karım diyor adama bak
Derken sana asılan mı
Benım sevdiğim insanın arkadaşı bana sarkıntılık yapıyordu sürekli gözü üzerimdeydi aşırı çok bakıyordu
İntıkamını nasıl almış oldun pekı
İki arkadaş birsi göstererek biriside gizli yapıyordu gizli yapanı şikayet ettim bigün yanımdan geçip gülerek gitti sonrasındada ağzını payını verdim feyk hesaptan
O zaman kapalılara bakmıyolar tezini çürütmüş oldun şimdi:) demekki peşinde olan çokmuş yani
Bu evlenmişti son zamanlarda ben işten çıktım adamın ismi erim sonra 2 yıl geçti bakıyorum Istagram hesabı açık karı koca aynı hesabı kullanıyor bide ekrana çıkıp bi oyun kurdular arkadaşım feyk hesaptan yorumun altına ben seni biliyorum güldüm özelden Benı arıyor yazıyor tammı zamanında bi kız vardı hani alay edıp dalga gecıyodunuz dedim ekrana çıkıp hiçbişey gibi davranmamak sonra Benı düşmanı sandı küfürler basıyor ben senin sandiğin düşman değilim ben kızım dedim bana gelmiş ben 5 yıldan beri çalışıyorum kimsenin kızına bakmadım diyor oe yalancı sonra işte tutuştu ettı korktu neyse sonda açtım baktım karısı açtı dedim ortamda sevdiğimiz bi abiydi şaka yapalım dedim bende bi sıkkıntı yok dedim kadına öyle kapandı konu
Karısı açıktı onun😆😆😆😆
Açık olunca kapalılaara yönelıyor demekkı onlar daha cekıcı gelıyodur belkıde olmazmı:)
Ben işteyken hesabını gizliyordu ben işten çıktım yeni dönemde hesabını kapatmıştı geri açıp sonra hesabını açti bana şey kız hiçbişey yapamaz unuttu heralde sonra böyle güzel intikam aldım
Bikere yanından geçtim gelmiş gözümün. İçine bakıyordu oe
Sende baya baya küfür ederek içini döküyon valla hepsıne sünger çekip kendi hayatına bakma zamanın gelmiş kaç yıldır çalısıyon bılmem ama tekstıl işi zaten sıkıntılı herzman ortamı
Piskolojim bozuldu midem bulanıyor çünkü her kötüğü yapıp yapıp normal gibi davranan Erkolara Benım yaptığımı ona kur yagpytığımı biliyor ama daha yazmadılar bişey 😆😆😆😆
Piskoljin senin elinde sen nasıl yönlendirirsen oda öyle gelir önune yapra kötülüğü ama farkında bıle olmaz kötülüğün insanoğluyuz sen yaptığınıda unut yazmasındanzaten bırak hayatını yeniden çiz ondan sana zaten fayda olmaz
Aynennn öyleee iş çıksa kafam dağılır zaten
İşşizlik başına vurmuş diline vurmuş zaten senin boş kaldıkça bişeylere sarıyosun belli o yüzden iş bulman önemlı yani
Özgüven kesinlikle. Bide erkeklerde daha uzak duruyor ters tepki alırım diye
Kendine fazla yüklendiğini düşünüyorum. Ben şahsen kapalı kızları çok beğenen biriyim, sade ve duru güzellikleri oluyorlar. Eminim sen de öylesindir.
Bilmiyorummm etrafımda sosyal medyada çoğu açık mesela evliler çoçukları var etrafımda öyle hep açıkların yüzü gülüyor
Bende bazen diyorum açılsam napsam düşüncesi var içimde
İnan açık kapalı olmayla ilgisi yok. Ben tekrar söylüyorum, eminim seni görsem çok beğenirim, kendine yüklenme. Şans lazım biraz da.
Bilmiyorummmm artık bunaldım
Kendini biraz tarif eder misin rica etsem?
Koç burcuyum çok sert görünür içim sıcaktır sıcak insanıyım neşeliyim Herşeye nerde olursam olayım gülerim ederim sinirlenince söverim ederim herkesle yazışmam kimseye yazmıyorum etmiyorum benım sevdiğim vardı oda olmadı Benmi
Çok üstüne gittim sövdüm ettim bilmiyorum olmadı onun çevresine bakıyorum arkadaşları evleniyor hepsi açık saçık bende açılsammo edilsemmi diyorum bazen içimden durumumdan dolayı olmuyor bakıyorum hep çevresinde her yere gezmiş tatile oraya buraya içgi
İçenler dahaöı çok seviliyor hayatta her istediği oluyordu benım niye olmuyor diyorum
Dediğin fiziksel şeylerle ilgisi yok gerçekten. Sen biraz kapatmışsın kendini. İnsan tanımaktan veya birileriyle tanışmaktan zarar gelmez. Şans ver insanlara, tanış, konuş. En kötü 2 gün konuşursun sonra muhabbet biter yani.
Konuşasım gelmiyorki hepsi aynı abla inanmıyorum diyip kesip atıyorum hevesim kalmamış artık başkalarını beni sevebileceğini düşünmüyorum güçlü kadınım ondan istemiyolar Benı
Asıl erkek güçlü kadın ister, niye böyle düşünüyorsun?
Bilmiyorumki aman nebilim herşeyden bıkmışım yorulmuşum
Akışına bırak ama tamamen salma işte. Tanış, konuş insanlarla, bir şey olmaz.
Az mı oluyor kapalıların
Tesettürlünün sevgilisi olmaz haram
Daha seçici ahlaklı ararlar
Tesettür yüzünden işte
Ozguven
Mesele tesettür mü güzellik mi karar ver 🤣
Kapalı hastasiyim
kendini küçümseme
Tesettürlü musun
hiç alakası yok at bakim bi foto özelden
Nereye kadar ileri gidebilirsin ki yani ondan az
Sebep cinsellik
Tesetturluler favorim niyeki
özgüven
Tesettür
Sen tesetğrlümüsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim, kendini böyle haksız yere hırpalaman beni gerçekten çok üzdü 🥺 Konunun ne tesettürle ne de açıklıkla hiçbir alakası yok aslında. Her şey tamamen senin kendi içindeki özgüveninle ve enerjinle ilgili ✨
Sen kendini beğenmeyip aura’nı kapattığında, karşı taraf da bu düşük enerjiyi hissediyor. Dış görünüş dediğimiz şey geçici ama senin kendini sevmen ve o ışığı yayman kalıcı 💖 Kendini başkalarıyla kıyaslamayı hemen bugün bırakıyorsun 💅
Benim gözümde her kadın kendi tarzıyla çok özel ve güzel. İçindeki o tatlı prensesi ortaya çıkarmak için önce sen kendini sevmeye hazır mısın peki? ☕✨