Güncellemeler
10 sa
Ama sizi gece ariyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişkiniz ciddi ama uzak mesafe, kızı da seviyorsunuz; ancak kız ilk defa böyle bir şey yapıp sizi arayarak "Canım şu tatlıdan veya meyveden çok çekti, bana gönderebilir misin?" dese ne düşünür, ne hissedersiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Para göndermem yanlış anlar 3 çeşit tatlı söylerim adrese 5 bin TL'lik yesin bir ay
Gicik olmazmisiniz sizi uykudan bu sebep uyandirdigi icjn
Ben benim olan tatlımı sana yedirmem o yüzden sana sipariş vereyim güzelim derim
Sipariş veririm adresine yollarım ne var bunda
adresi verme bhanesi gibi dusunmez degil mi tepkisini merak ediyorum son zamanlarda ilgisiz geldi acaba uyandiginda istedigimi yapicakmi yoksa yat uyumu diyecek onu merak ediyorum
Aşkımın canı çekmişse bizzat kendimde götürebilirim adresi verme bahanesi olmaz çünkü siparişi nereye verecek
Tatlı ısmarlarım ne yapayım
Adresi verme bhanesi gibi dusunmez degil mi tepkisini merak ediyorum son zamanlarda ilgisiz geldi acaba uyandiginda istedigimi yapicakmi yoksa yat uyumu diyecek onu merak ediyorum
Aaaa olabilir kız dusunebilir bak 😂😂😂 aklıma bile gelmemişti 🤦 isterse veremem adresi erken de, nasıl alcam o zaman derse iban at 😂😂 fişini atarsın çözülür
Aslinda ben onun tamam gondereyim demesini bekliyorum oyle derse adresimide vermem sadece tatli bahaneydi derim
İban at borcum olsun bir dahaki ne benden dersin, hem tatlıyı kabul etmeyeceksen hemde adres veremeyeceksen hiç bulaşma derim çünkü güvensizlik gibi olur
Evimin onune kadar aliyor o zaman hic evimin onune kadae gelmesine izin vermezdimki
İstese kendi zaten gönderir ben isteyemem
Ben de istemem, adresimi dahi bilmiyor, söylemem de; ama gece tepkisini merak ediyorum, uyanınca ne yapar diye, çabalar mı yoksa uyur mu der? Bunu merak ettim tepki olcmek icin
Yeniyse ölç cimride olabilir aman aman
Aslinda izmirden İstanbul'a hep o geliyor geldiginde kucukte olsa birsey alir genel olarak oda hep öduyor yemegi icmeyi ama bazen gonulsuz yapiyor gibi hissediyorum
Tamam o zaman cimri sayılmaz isteme bence paracı kız konumuna düşersin
Yeniyse normal
Aslinda ben onun tamam gondereyim demesini bekliyorum oyle derse adresimide vermem sadece tatli bahaneydi diyicem
Sipariş veririm
Sizi gece aradigi icin gicik olmazmisiniz
Hayır?
Peki paragoz olarak gormez misiniz ama sizden ilk defa birsey istiyor oda gece meyve ya da pasta
Sürekli olması itici ilk kez mi istedi elbette mutlu olurum benden istediğin için yemek tatlı içecek doldururum
Ilk kez ama adresi verme bhanesi gibi dusunmez degil mi tepkisini merak ediyorum son zamanlarda ilgisiz geldi acaba uyandiginda istedigimi yapicakmi yoksa yat uyumu diyecek onu merak ediyorum
Dene
yapsın yesin uğraşamam
Adresine sipariş veririm
Sizi gece aradigi icin gicik olmazmisiniz
Peki paragoz olarak gormez misiniz ama sizden ilk defa birsey istiyor oda gece meyve ya da pasta
Hayır neden gıcık olayım beni aramayacak da kimi arayacak
Elimden ne geliyorsa onu yaparım