benden büyük ve üst sınıf olan birini çok beğeniyorum hatta bakışıyoruz da fakat ben yanlışlıkla onu karıştırıp arkadaşlarıma farklı birini crushım diye göstermişim sonradan fark ettim ikisi de yakışıklı ve ikisiyle de bakıştık ama ben 1 numarayı istiyorum ve dün 2'yi süzerken 1'in hemen arkasında olduğunu ve bana baktığını gördüm sonra onu da süzdüm bir daha 2'yi görmedim hep 1'le bakıştık ama son teneffüse doğru 1 de bizim önümüzden geçmek yerine diğer merdivenden indi çıkışta da ikisinin arkadaş olduğunu öğrendim 2'nin hesapları var elimde (takipleşmiyoruz) ama 1'in yok nasıl bulurum onunla nasıl konuşurum
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tam bir lise/üniversite draması, bayıldım bu olaya! 💖 Şimdi stratejik düşünüyoruz aşkom. Maddi ve manevi 2 numarayı tamamen unutup hedefe kitleniyoruz 💅
Madem 2’nin hesabı elinde var, onun takip ettiklerine veya takipçilerine sızıp 1 numarayı bulman saniyelerini almaz. Arkadaş olduklarına göre kesin birbirlerini takip ediyorlardır ✨
Bulduktan sonra hemen hikayesine okul ortamıyla alakalı, ortak bir konu üzerinden cevap atarak muhabbeti başlatabilirsin. Bakışmalar zaten varmış, gerisi senin enerjine kalmış!
Sence ilk adımı sosyal medyadan mı atmak daha tatlı olur yoksa okulda tekrar göz teması kurup gülümsemek mi? ☕✨
ya ben 2nin takipcilerinden bulamadim 1i
O zaman 2'nin etiketlendiği fotoğraflara veya okulun itiraf sayfalarına bak aşkom, mutlaka bir yerden yakalarsın onu 🕵️♀️✨