Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Geçmişi geçmişte bırak önüne bak
Öyle şeyler düşünerek kendini zora düşürür yaşlandırırsın
Olmuşla ölmüşe çare yoktur00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 269,8b cevap paylaştı.
u 13 saBuradan kimseye güvenme ayrıca evliyle ne işin var?
00 Yorumla
1 saEvli adama guvenmiyomus , moreli bozukmusmus. Yani ikinizinden ustelik senin " guvenden " basetmem cok sacma degil mi? Tabi herkese yurucek , artik kim karsilik verirse. Gecmiste baska bir... karsilik vermis. Simdi ise sen 😅..
Sen simdi " kocami aldatigim halde , o da beni aldatti " diye bir soruda acarsin. Saka gibisiniz yemin ediyorum 🙄00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. adamın niyeti zaten ortada, sanal ortamda önüne gelene yürüyüp boşluk doldurmaya çalışıyor. sana da baştan üzülürüz diyerek sorumluluk almayacağını açıkça belli etmiş. güvenmediğin ve mideni bulandıran biriyle hiç vakit kaybetme, iletişimi tamamen kesip kendi hayatına odaklan.
00 YorumlaEşine sadakatsiz sanamı güven verecek, ne bekliyordun? Ayrıca sende evlisin yani nasıl bir ilişki bekliyordun?
Boşan sonra ne yapıyorsun yap. Sizin gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor
Allah akıl fikir versin22 Yorumla
Soran12 saBence eşlerimiz yüzünden ama sen bilirsin. Yaşanılanları bilmeden konuşma
Gizli Üye(45 üstü)13 saBence burada asıl mesele eski yazışmalarından çok, sana anlattıklarıyla gördüklerin arasındaki fark. Geçmişinde başkalarıyla flört etmiş olması tek başına bugünkü davranışını kanıtlamaz ama sende güven duygusunu ciddi biçimde zedelediyse bunu yok sayarak devam etmek de kolay değil. Özellikle ikinizin de evli olduğu bir durumda zaten sınırlar ve beklentiler daha da karmaşık hale geliyor. Sana sürekli “sevgili olmayalım, üzülürüz” demesi de seni manipüle etmek, sadece sana cinsel obje olarak baktığı ve sana saygı duymadığı için. Sana karşı tutarlı olmadığı, geçmişinde her önüne gelene yürüdüğü, birden fazla kişiyle konuştuğu ve sana saygı duymayıp sadece takılmalık gözle baktığı için onu silmen, seninle güzel ve sağlıklı bir sohbete öncelik verecek, yanında mental olarak her anlamda olacak biriyle olman lazım. Her önüne gelene yürüyen kişide cinsel hastalık bile olabilir. Onu geçtim, seni kandırıp canım yerine de koymuş. Bunlar görmezden gelinecek şeyler değil sayın anonimciğim...
01 Yorumla
Soran8 saÇok haklısın da işte gönül bu
Gizli Üye(36-45)13 saYanı sadece seks klsun diyor hesap sormak olmasın. Ve aynı anda kimi yakalarsa onu...
Ne bekliyodun ki? Bak zaten yasak yanlış, ama bi şekilde sohbet olur sarar boşluk açlık hissiyle ilerler anlarım. Sen böylesin mutsuzsun kadın olduğunu hissetmek istiyosun. Ruhunu okşasın biri istiyosun. Ama bu bedenini okşamanın derdinde. ona gördüklerini anlat ve ağzını boz ne gelirse söyle ve engelle.01 Yorumla
Soran12 saRuh diye başlayan da bedene dönğyo maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 saYa bkum ya da bklarım eşiniz varken ar damarınizı skeyim siz bu cesareti nereden buluyorsunuz.
Hele lafa bak hele midesi bulanıyormus senin midem mi var yarma. İki erkeğe birden mı verecen ne yapacan sen hak ettiğini almışsın00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
13 saDuygusal boşluktasın belli ki. Adam evli, e sen de evlisin. Ne bekliyorsun? Sevgi ya da sadakat mı? Bulması zor.
Bu yüzden ihtiyacın olana odaklan.
03 Yorumla
Soran8 saİhtiyacım ilgi..
- 8 sa
O zaman net iletişim kur. Beklentini karşılamayacaksa da en azından net olarak cevabı belli olur.
Soran8 saİlgi veren de devamını istiyo maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
14 saGüvenmediğin halde ileriye gittiysen güvenseydin neler olurdu acaba diye düşündüm bi an. Güvendiğin taktirde bu ilişki nereye gidecekti de buna sinirleniyorsun?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İkinizde aranıyorsunuz. Erkek belli ediyor ne mal olduğunu sense düzgün biriymişsin gibi ayak yapıyorsun.
14 Yorumla
Soran14 saYa aşık oldum diyorum aşk nedir bilmiyo musunuz burada ben kendimi yırtıyorum ya
Soran14 saHahahaahaa
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
14 saSen kendi yaptigina sinirden miden bulanmiyor adamin oncesine bulaniyor çok kötüsün rezilsin
24 Yorumla
Soran14 saBunu yargılamayın demiştim
- 14 sa
Ya niye yargilamayalim sen de adamda rezilsin layiginizi bulmusunuz adam karisini aldatiyo senin gibi biriyle seni mi aldatmicak
Soran14 saİkimizin de ilk değil sorun yok
- 14 sa
Aferin size
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
14 saKarısını aldatıyor. Sen de kocanı ve onun sana sadık olmasını istiyorsun? sdfgkjldfsg şaka gibisiniz gerçekten
02 Yorumla
Soran14 saBöyle şyler var mslf
- 13 sa
Karısına sadık olmayan birinin sana sadık olmasını beklemen çok saf bir kafa yapısı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
14 sane istiyorsun kaşar peyniri? zaten evlisin sana evli kadına sokan bir adamın aşık olacağını namuslu şerefli olacağınımı bekliyordun :D
010 Yorumla
Soran14 saBenden önce aşık olmuş ya yine olabilir?
- 14 sa
evet olur öyle bazen ama yazdığın profilde değil
Soran14 saYa ben çok safım ya çok üzülüyorum
- 14 sa
sen safsan namusuyla oturan kadınlar ne acaba melek mi?
Soran14 saBi zamanlar ben de namusumla oturuyodum.
- 14 sa
gel anlat asıl sorununu niye bu hale geldiğini
Soran14 saYok anlatamam sana cidden kırdın beni
- 14 sa
benzerini yaşadım geçmişte ufak bir farkla ama ben boşan yoksa yapmam dedim boşandı
Soran14 saE naptın evlendin mi onunla sonra
- 14 sa
yok anlatamam sana cidden kırdın beni
Gizli Üye(36-45)13 saYorumsuz pesss evlisin ve evli biriyle tanıştın bu absürt değil de buraya yazdıkları mı absürt karısı var dert değil ama eski sevgilisi varmış bu mu derdin sen ne yaşıyorsun ya bu nasıl bir şuursuzluk Allah'ım sen koru y Rabbim tövbe estağfurullah
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 saEvlenmeden önce bakire olan bir kadın öyle ahlâksızlıklar yapmaz. Soran kişi kim bilir evlenmeden önce de ne haltlar yemiştir...👎🏻👎🏻👎🏻💀💀💀
02 Yorumla
Soran8 saSana kötü bi haberim var. 1 sene öncesine kadar elime erkek eli değmemişti. Eşim dışında. Evlendiğimde de bakşreysim. Hadi bakalım konuş
- 1 sa
Onemli. olan bunu surdurebilmek , ksarlik sonradan yuklenmis karekterine.
- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
12 sane var önüne gelene yürümüşse? sen evlenecek değilsinya bu adamla. o da seninle. amaç belli. neyi dert ediyorsun...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
14 saEe adam dürüst olmuş sana sevgilin değilse burada kime ne yazdığı seni miye bu kadar ilgilendirdi
02 Yorumla
Soran14 saSevgşli gibiyiz diyo devamlı sonra üzülme diyo ne mana
- 14 sa
Arkadaşım nikahına almayacak bir şey yapmayacak en fazla buluşmazsın olur biter
- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
14 saAdamın burada bulunma amacı bu zaten , birini bulup çakıp geçmek , @исмаил komandosu bulmuş haberi yok
02 Yorumla
Soran14 saValla öyleymiş ya ama yapıp geçmedi işte günlerdir konuşuyoruz bu da kafamı karıştırıyor
- 14 sa
Bulunca geçer merak etme
Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı. Bu saatten sonra guvensen ne olur sen evli o evli seksıınızı yapmıssınız ne bekliyordun kı
08 Yorumla
Soran14 saDevam etmesini… ya başkasıyla aylarca olmuş benimle niye böyle o zaman
Soran14 saDuygusallık yoksa niye sürekli mesajlaşıyoruz günaydın iyi geceler aklımdasın vs vs sormasın o zaman işini yapıp gitsin
Soran14 saOnun bakışı ne oluyo söyler misin cidden merak ediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
14 sa2 buluşma sonrasımı gözün açıldı yoksa tatmin olamadın mı 😉
02 Yorumla
Soran14 saYeniden buluşma planlarken açıldı diyelim dhshsjsb gayet olmuştum da oooffff
- 13 sa
Senin şansına da ufacık çıkmıştır 🤣
Bu devirde kimseye güven olunmuyor demi😕 ne kadar ayıp yahu bu yaptığı!
06 Yorumla
Soran14 saGeç dalganı djshsnsbs
Soran14 saYanlış anladım sorry :(
Soran14 saKötüyüm maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
14 saBuradan kimseye güvenemezsin zaten. Evliliğine zarar vermesin yeter, onun dışında tadını çıkar.
03 Yorumla
Soran14 saNiye güvenemiyorum ya oooff çok normal biri gibiydi. Şurdaki cevapları okuyunca kahroldum resmen uçana kaçana yazmış
- 14 sa
Buradaki insanlar kendilerini farklı gösterebildikleri için burada çünkü birçoğu. Ve onların birçoğu da karakter olarak eksik.
Soran14 saKendisini tam bana anlattığı gibi göstermiş ama 37362826 tane kıza
- Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı.
14 saNe olacaktı sana bakan başka kimseye bakmayacakmıydı
02 Yorumla
Soran14 saÖncesinden bahsediyorum
- 12 sa
Olsun bende diyorumki adam evli sen evli sen doğrumusunda doğru bulacak seni
14 saFb gibi takıl işte, boşanıp birbirinizle evlenecek haliniz yok sonuçta.
09 Yorumla
Soran14 saKarısını kıskanmıyorum zaten benim dışımdaki başka kadınların olması fikri sinir ediyo
- 14 sa
Ee ama kıskançlığın temelinde sevgi yatar. Sen ne kadar pislik birisi konuşmalarından görmüşsün, adam da zaten sana üzülürüz diye boşuna demiyor. FB Gibi takılalım önümüze bakalım diyor sana işte. Ya onunla takılmayı seçip görmeyeceksin hiç bir şeyi, ya da boş verip önüne bakacaksın. Sen bu adamdan hoşlanmışsın çünkü.
Soran14 saFb dediğin ne cidden her gün konuşup sevgili gibi buluşma vs ayarlanıyo bu fblik mi?
- 14 sa
FB Dediğim şey f*ck sadece cinsellik için birlikte olan insanlara verilen ad. Her gün buluşan da var, buluşmayan da ama sevgi yok zamanla aralarında ki durum sadece cinsellikten ibaret olduğundan pek uzun sürmez. Çok uzun sürüp sevgiye dönüşen de var ama çok istisnai bir durum. Seni bulmaz, adam senden sıkılmaya başlayınca başkasına yönelecek sen de onunla vakit geçirdikçe aşık olmaya doğru gideceksin çünkü hoşlanmışsın en başta bu kalbini ona açtığına işaret o ise zaten senden hoşlanmadığını sana aslında söylemiş sevgili olmayalım üzülürüz demiş. Bu demektir ki bol bol çakışırız sonra ben giderim. Senin önünde iki yol var ya bağlanabilme ihtimaline, üzülme ihtimaline rağmen devam edeceksin ya da boşverip önüne bakacaksın.
Soran14 saBana baştan öyle deseydi o zaman. Seninle sevgili gibiyiz her şeyi seninle yapıcam vs vs bunları niye fiyo o zaman. Baştan deseydi bu kadarız diye
- 14 sa
Ama adamın ne b0k olduğu belli, seni ikna etmek için yalanlar söylemiş, amacına ulaşınca asıl yüzünü göstermiş. Azıcık mantığını kullanman lazımdı sen evlisin o evli, 10 yıllık aşık gibi sözlerine sadık mı olacaktı sanki. Ya fb ol ya da yoluna git seçim senin, fb zevkli olsa da zamanla üzüleceksin de.
- 14 sa
Ayrıca boşanmalısın bana sorarsan eğer. En temizi bu kocana karşı sadakatin de yok sevgin de. Ne kendi vaktini ne onunkini al.
Soran14 saNapıcam boşanıp ya millet on yıl aldatıyo boşanmıyo
- 14 sa
Ee yakalanırsan ne olacak korkmuyor musun hiç
Gizli Üye(25-29)14 saSen ne sanmıştın tam olarak sana sadık olacağını mı tencere kapak olmussunuz
38 Yorumla
Soran14 saGeçmişinden bahsediyorum ya öyle görünce bu ilgisi bi bana değilmiş dedim canım sıkkın
Cevap sahibi14 saCiddi olamazsın hahaha sen bir iligisi sana mı sanıyordun sen şaka mısın kaç yaşındasın 18 felan mı
Soran14 saYa sinirlerim bozuk cidden kavga etmek istemiyorum
Cevap sahibi14 saCanım benim iyiliğin için söylüyorum bak yargılamıyorum tamam bir hata olmuş olabilir ama siz erkekleri niye böyle gözünüzde küçültüyorsunuz onlar tam tersi çıkarları ugruna öyle bir manipüle yaparlar ki şok olursun
Soran14 saVallahş öyle ya manipülasyonun dibini yaşattı bana. Kendine aşık etti sürekli de sevgşli olmayalım vs vs diyo. Eskiden iş arkadaşına aşıkmış mesela burdan öğrendim bunları. Çok kıskanıyorum atlatamıyorum
Cevap sahibi14 saSeni kullanıp atacak anlasana sen kendine yakıştırıyormusun bunu bi de eve ekmek getiren eşini düşün
Soran14 saİkimiz de birbirimizi kullanıyoruz aslına bakarsak. Tek seferlik olsaydı dediğin doğru ama her gün konuşulan buluşma planlanan saçma sapan nişeyin içindeyix
Cevap sahibi14 saKendini kandırma daha fazia
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 saBu tarz platformda takılan bazı insanların zaten niyeti ne olabilir ki..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 saEvli ve seninle konusuyor o sira guveniyorsun da simdi mi guvenmiyorsun ilgincsiniz 😅
00 Yorumla
11 saYani aranıyonuz arayan belasınıds bulır devasınıda sçzü cuk oturmjş size
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
13 saErkeği kadını yok sitede herkes kaşarlaşmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)13 saSadakatsiz sadakat ister olmuş, nasıl ınsanlaraınız ya
hemen o adamı boşa , yaptığın hem namussuzca hem günah yazık.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)12 saGüvenmiyorsan ne istediğini belirle aranızdaki durumu değerlendir çözüme kavuştur. Kafanın takıldığı ne anlat çözelim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Eski eskide kalmıştır. Takılma. seninle olan diyaloglarına tutumuna bak.👍
01 Yorumla
Soran12 saBenşmle sevgili olmaktan kaçıyo işte korkum bu
14 sakizm burada bulunma amci zaten goygoy makara onune gelne yurumel belki cakrim umudu nlneyine sasiriyon ki
01 Yorumla
Soran14 saHahahahahahaa valla bu kadar doğru tespiiitt seni en iyi yorum seçicem kral
14 saneye sinirleniyosun ki ikiniz de yanlış yapmışınız ve benim sonradan haberim ooluyor bu işten neden çağırmadın :D
00 Yorumla
14 saEn azından erkenden bir şeyleri fark etmişsin buna şükret
04 Yorumla
Soran14 saHer şey yaşandı ne erkeni shahansns
- 14 sa
Tamam adamı kullanmışsın işte kullanıp atmışsın😀😀
Soran14 saAtmadım ya çok istiyorum aşık oldum ooofff napıcam ben
- 14 sa
Ver bari ya yazık😀
Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Evli ve seninle takılıyorsa niye güveneceksin zaten 🤣
00 Yorumla
14 saNe yaşıyorsunuz siz yaa. Yasattiginizi yaşayın inşallah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
14 samutsuz bir evliliğin mi var
06 Yorumla
Soran14 saEvet fazlaca sorun
- 14 sa
Sevgisini hisetmiyorsun ve ilgisiz mi aynı zamanda
Soran14 saKesinlikle tam olarak böyle
- 14 sa
Seni dinlemek isterim içini dökmek sana iyi gelecektir
Soran14 saYaş kaçtı
- 14 sa
gördüm
- Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı.
14 saBişi sorabilirmiyim vaktiniz var mı
01 Yorumla
Soran14 saSor bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
14 saBiz sizi ne yargılayacaz sexting manyakları
03 Yorumla
Soran14 saYok direkt görüştük buluştuk öyle bi mesele olsaydı keşke.
- 13 sa
Kocan seni yakalasa öldürse, haberlerde görsek.
Soran12 saSiz de kına yakarsınjz
13 saİstediğin gibi yaptı mı bari
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)13 saBitirirsin görüşmeyi, devamı da olmaz. Çok kafana takma bu andan itibaren artık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
13 saKeşke önceden okusaydın eski cevaplarını
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
14 sagüvenmek zor sen de haklısın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı.
14 saYapmayın böyle ya 🤦🏻🤦🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 saNe kadar süre önce tanıştınız
010 Yorumla
Soran8 sa2 ay oldu
Cevap sahibi8 saSen nerde o nerde peki
Soran8 saFarklı şehirlerdeyix ya
Cevap sahibi8 saO mu geldi
Soran8 saEvet mecburen ben gidemiyorum :(
Cevap sahibi8 saSen neredesin o nerde... onun gelmesi zor mu ki
Soran8 sa1-2 saat mesafe aramız öyle diyeyim. Ayda bi gelebiliyo iş vs
Cevap sahibi8 saYaşın kaç onunki kaç
Soran8 saOn yaş var aramızda
Cevap sahibi8 saYaşları neden tam yazmıyorsun.. anaomimsin zaten
Gizli Üye(36-45)13 saİlişkiye girdiniz mi
02 Yorumla
Soran12 saEvet
Cevap sahibi9 saBen de benzer bir ilişki yaşadım ama ben bekarım. Zaten ilk buluşmada ilişkiye giriliyor direkt, o kadar çekim oluyor fazla şekilde.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
13 saZaten olmayacak bir hikaye. Takılma bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)14 saEvliler bizden hizli
011 Yorumla
Soran14 saBu 3 oldu mesela onun 15 falan inanılmaz ya
Cevap sahibi14 saBekar bul canim olmaz mi
Soran14 saBekar sarmıyo cidden sürekli bi anlık at bakiym sana falan darlanıyorum
Cevap sahibi14 saHimm dusunursen bi konusalim😀
Cevap sahibi14 saGozyaslarini silmek sevmek isterdim oysa ki
Soran14 saYazdığım yorumlar siliniyo ya hahaaha
Cevap sahibi14 saHafizalarda silinmeyelim 🌹 nerde yasiyorsun
Soran14 saYaşın kaçtı senin
Cevap sahibi14 sa25 olcam
Cevap sahibi14 saBeni alabilirsiniz uygunsa şartlar
Cevap sahibi13 saFotom var 2 soruda.
Gizli Üye(36-45)14 saCinsellik konuşuldu mu?
06 Yorumla
Soran14 saYaşandı
Cevap sahibi14 saGüvenmeden nasıl verdin peki?
Soran14 saÜç günde yanıma geldi 2 hafta sonra oldu işte bişeyker. Ne kadar güvenicem ki evliyiz sonuçta
Cevap sahibi14 saZevk aldın mı
Soran14 saEvet çok
Cevap sahibi14 saHangi pozisyon (lar)?
Gizli Üye(25-29)13 saBir de yargılamadan cevap verin diyor Allah'ım 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı.
13 saKarar senin ya devam ya bitir
00 Yorumla
14 saNiye yapdın demeyeceğim
24 Yorumla
Soran14 saMutsuzum çok hem de. Evde olmayan ilgiyi dışarda arıyorum
- 14 sa
Anlıyorum seni
Soran14 saNolacak peki napıcam ben bundan ayrılsam yarın yine gözüm dışarda olacak
- 14 sa
Alışırsan birakamazsn
Gizli Üye(18-24)8 sakardeşim diyorsun yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
14 saKS denmi tanistiniz
012 Yorumla
Soran14 saEvet burdan maalesef
- 14 sa
Canını sıkma onun karaktersizligi bırak o düşünsün. İçine sinmiyorsa şutla
Soran14 saYapamıyorum yaa seviyorum
- 14 sa
Benimde evli dostum var kapalı ama ben bekarım :) oda aynı senin gibi bana diyor yaninda birini görsem katil olurum
Soran14 saYaa gerçekten öyle işte bunu yaşamayan bilemez
- 14 sa
Aynen tel msgul caldimi bile hesap soruyor :) wtsp neden çevrim içi felan sendemi oylesin
Soran14 saBiz arayamıyoruz bile maalesef. Eşiyle dip dibeler her dk. Yani aşırı kısıtlı her şeyimiz
- 14 sa
Benimki eşi evde olsa bile arıyor az kafası kırık :(
Soran14 saÖncekiyle öyleydik de bu çok korkuyo ya
- 14 sa
Seni bekliyorum daha gelmedin
- 14 sa
Uyudunmu :(
- 13 sa
Biliyormu başka kadınlara yürüdüğünu dedinmi
14 saSonuçta evli adam ne beklersin ki
04 Yorumla
Soran14 saAğlicam niye ya ben de evliyim
- 14 sa
Ee yani olması gereken bu ikimizde evli iken o iş olur tekmeyi yersin ne bekliyon duygusal mı asla
Soran14 saÖnce ben mi tekmeliyim
- 13 sa
Elbette tatlım
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Ayrıl konuşma
06 Yorumla
Soran14 saAşık oldjm çok geç
Soran14 saOldu tabi 2 kere
Soran14 saBeğendim de işte bilmiyorum nolacak
Bu soru hayatın bi şakası gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Engelle geç
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin ne kadar kırıldığını ve hissettiğin hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. Karşındaki insanın böyle her önüne gelene yürüdüğünü görmek mideni bulandırmakta çok haklı. Adam zaten baştan sorumluluk almamak için "üzülürüz" diyerek kaçış yolunu yapmış 💅
Sana tavsiyem, güveninin tamamen bittiği bu insanla iletişimini sessizce kesmen. Hiç yüzleştirip enerjini harcama bile. Kendine odaklanıp bu toksik durumdan uzaklaşmak sana çok daha iyi gelecek ✨
Peki şu an tam olarak hislerin nasıl, onunla iletişimi tamamen koparmaya hazır mısın? 💖