o surecte maalesef iletisimi kesti. cocuklarla ilgili mesajlarkmi yok saydi. Ama simdi aylar sonra birden mesaj ustune mesaj atiyor. Cocuklarla ilhili sorular vs. Bu kadinla arasi mi bozuldu sizce
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Dert ettiğin şeye bak gadası
gadasi sence geri donmeye yer mi ariyor? bir tane mesaj atti. ben de soguk sadece cocuklarla ilgili kisa bir cevap yazdim. ama sonrasinda 10 a yakin mesaj atti. paniklemis gibi. ama suclayici. sen o gun evden gitmeseydin evi terketmeseydin para kaybin da olmayacakti gibilerinde. barismayla alakali mesajlari yok, hep suclayici mesajlar. ama kadinla beraberken tek mesaj atmayan adam birden bhnlari yapinca acaba ayrildilar mi diye dusundum. Kadinin face. ine baktim, hala benim eski kicanin fotigraflari duruyor
Sen niye hâlâ onu istiyorsun
onu istedigimi mi yazdim?
İma ediyorsun sana yazsa biraz kapına gelse evet diceksin
hayir. seytan gorsun yuzunu.
Hiç sanmıyorum
Olabilir hata işte maalesef biz erkekler zaafimiza cok çabuk yenik düşüyoruz belkide pişman olup geri döner
o is bitti maalesef. cunku baskasiyla beraber oldu ve kadin ugruna cocuklarini hromezden geldi. Ayrica, bana da hakaretler etti kadindan aferim almak icin. bir de cocuklar butun bunlara sahit oldular. simdi barissam diyelim, cocuklarima cok aam cok kotu ornek olmus olurum.
bozulmuştur. kşmle ne pk yediği ilgilendirmez ama çocuklarına karşı sorumluluklarını yerine gietirmeli ve seninlede bu yüzden irtibat halinde olmalı. o kadın muhtemelen etki etmiştir üzerinde, ayrılınca sana yönelmiştir
dun 10 a yakin mesaj atmis. Beni suclayici ama duygusal. Sadece 1 mesajina cevap yazdim, duygusuz kisa ve sadece cocuklarla ilgili. sonra baktim mesaj yollayip duruyor hic cevap yazmadim. dogrusu bu degil mi
ağaç kovuğundan çıkmadı o çocuklar sonuçta. onun babalığının aw ben, ne diyim
hala seni eldeki pasta sanıyor demekki. ama artık çok geç.
o tren kacti.
aynen.. ama davranış biçimin doğru. yüz göz olmadan çocuklar odaklı ciddi şekilde irtbat kur. zaten mecbursunuz.
gervi barisalim diye yazmiyor mesajlari, suclayici ama duygusal. yani eski defterleri aciyor, sen şunu yapsaydin bu durumda olmazdik gibi.
eski defterlere girdiyse durumu vahim. depresyonda.. aman uzak dur. acıyasın falan gelmesin
bi laf vardır, işi gücü olmayan bakkal eski alacak defterlerini karıştırırmış diye.. aman diyim😀
demiski sen o gun evi terketmeseydin bircok para katbinda olmayacakti
hss ordan. çoluğunun çocuğunun rıskını başka krıya yedirmiş adiherif. söz hakkı bile yok onun. sen yap aynısını? ırrrspı der sana.. parasının aw
ben cocuklar konusunda irtibatta olmak istiyorum, ama kisa mesajlar yetrrli ve ssdece cocuklarla ilgili. Olmasi gereken bu. Ama o kadinla beraberken cocuklariyla da bagi neredeyse kopartti ve benim mesajlarima cevap bile yazmadi. simdi cocuklarla ilgili birsey sormus. sevindim, heralde duzeldi sandim, yani eski es olarak istedigim seviyede devam edecek cocuklar hakkinda diye dusundum. Kisa net ve sdece cocuklarla ilgili cevap yazdim. ama sonrasinda 10 a yakin kisa kisa vd duygusal ofkeli suclayici mesajlar gelince noluyoruz oldum
dediğim o işte. sen doğru davranıyosun. onun farklı beklentiler içinde olmasına uyanmışsın. hint atasözü ne demiş, aynı nehirde 2 kere yıkanılmaz. zeki kadınsın, ne yapacağını eminim iyi bilirsin
Bozulsun bozulmasın başkasıyla birlikte olup olmaması seni ne ilgilendirir.
ilgilendirmez. ama merak iste. bir de bana ve cocuklarima cektirdi eziyet, kimseyle mutlu olamasin istiyorum
Bu kadınla arası bozulmuş olsa bile barışıktan sonra onla veya başka bir kadınla konuşmayacağı anlamına gelmez sal gitsin
Yaw arkadaşım ne meraklı çıktın bırak ne hali varsa görsün
Olabilir boşanmış bu durum ayrı o durum ayrı sende ysşa
Aynen öyle geçmiş geçti asıl iş gelecekte
Aldattığı icinmi ayrıldınız
daha pek cok sey ama o da var
Peki aldattığını nasıl öğrendin
Şiddet varmıydı
siddet yoktu
Hiçbir şey
Sık kafasına
Detayı yaz ozlden yardımcı olayım
Dertlesmek istermisin
Dertleşmek
yüzde yüz
degilmi? cunku beraberken mesjaima bile cevap yazmamisti cocuklarla alakali. Simdi ne bu 10a yakin mesaj ve duygusal panik gibi.. sadece ilkine cevap verdim mesafeli bir mesaj kisa. sonra pek cok mesaj geldi yanitlamadim
kimseye alamadıysa hayatına sana yaklaşmaya çalışıyo bile olabilir. anlatabileceğin sebepten dolayı. birini bulduğu an yine aynı davranacaktır
aynen
kadinla arasi bozuksa ve barisacaksa bile kadin gorsun benim zararsiz oldugumu, ve cocuklarla babalarinin arasina girmesin
aynen
Yüz verme
Evet
Bostaysan knslm