Bu konuda fikri olan ya da düşüncesi olan varsa benimle tartışabilir mi?

arkadaşlar merhaba uzun zamandır aklıma takılan yersiz bir soru var bunu merak ediyorum günümüzdeki evlenen ve evlilik kararı alan çiftler hakkında ben merak ediyorum piyasada o kadar çok çift görüyorum ki bunların bazıları iki yıl üç yıl beş yıl altı yıllık ilişkilerine rağmen hâlâ resmi bir adıma imza atamamışlar ama bazı çiftler de görüyorum ki tanışıyorlar hani en geç bir sene içerisinde hemen resmi hazırlıklara başlayıp bir yuva kuruyorlar yani bu nasıl oluyor onlar çift de onlar değil mi yani bunu anlayamadım ben nasıl oluyor hadi evlenelim deyip bir anda mı karar veriyorlar uzun süreli ilişki içerisinde olanlar evlenme kararı almadığı için mi evleniyorlar yoksa alsalar onlar da evlenir mi bunu çok merak ediyorum çünkü o kadar çok dediğin gibi evlenmeyip çift olan o kadar insan var ki bir de uzun yıllar boyunca ama bir tarafa bakıyorum güzel bir aile tablosu var bu sefer de diğerlerine dönüp diyorum ki hani bunlar neden bir aile kurmuyorlar sürekli görüyorum böyle etrafımda bu nasıl oluyor hani nasip kısmet diye bir şey var tabii ki doğru ama yani bilemiyorum kafamı çok kurcaladı bu konu

Bu konuda fikri olan ya da düşüncesi olan varsa benimle tartışabilir mi?