Koruyup kollayan erkek bulamıyorum. Zengin veya yakışıklı olmasından bahsetmiyorum. İmkanları dahilinde "ben buradayım" veya "bir ihtiyacın var mı?" sorusunu duymak istiyorum. Bu nasıl bulunur?
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
Ben öyleyim evet zengin değilim ama değer verdiğim karsı cinsin hayatına kolaylık sunuyorum. İyiki varsın lafını içtenlikle söylüyor. Ama bunu hak etmekte lazım. Sadece erkekle alakalı bi durum değil. Erkeğe o içtenliği verebilmesi hissettirebilmesi lazım kadının.
Benden cok hoslandigini soyleyen adam da sorun cozucu degildi. Hayatimdaki adamin erkekligini hissedemiyorum. Bu yuzden sarilmasi bile batiyor bana. Duzgun erkek nasil bulunur
Çok güzel ve dolu dolu bi soru bu cidden. Düzgün erkek nasıl bulunur.
Öncelikle kadınında düzgün olması lazım ve aramakla bulunmaz. Eğer sen arayışta olmadan ama ilişkiye ya da arkadaş olarak bile çözümcü, sana kolaylık sağlayan erkek bulabilirsin. Sadece duruş bozulmamalı. Kaliteli kadınlaeda bazen zayıflık gösterebiliyor. Sorduğun sorudan kaliteli olduğunu varsayıyorum. Mesela bahsettiğin bu erkek sorunlar karsısında duyarsız, samimiyetsiz ama sarılmaya öpmeye gelince erkek olduğunu hatırlıhosa veda edebilmelisin. Buna cesaretin yoksa kaybeden sen olursun. Hani derler ya kaliteli yalnızlık.
Cidden evi arabasi olsun veya yakisikli olsun algisinda degilim. Ama sorun cozmesini bekliyorum. Birisi rahatsiz etse, bana yonlendir demeli. Bir ruj begendiysem imkani varsa hediye etmeli. Kabus gorduysem sen uyumadan uyumam demeli. Cok mu sey istiyorum anlamiyorum..
Çok iyi anlıyorum ve hakkındır. Başım dişim aprıyo dediğinde hissetmelisin seni düşündüğünü, dediğin gibi beğendiğim bişeyi almalı, özel olduğunu hissettirmeli. maalesef erkek ilgisiz oluyor ve kadında alısıyor buna. Zamanla değersizlik hissi ve öz güvensizlik başlıyor. Daha kötüsü kalıcı hale geliyor, o erkek artık gitse bile.
Gercekten o kadar bunaldim ki bahane duymaktan 🥲 aslinda karsimdaki benden hoslaniyor da. Hissediyorum bunu. Ama ilgi gorduklerinde hemen cepte goruluyorum. Sonu hep tartisma ve veda. Sence kabullenip de uzak mi durmaliyim iliskilerden?
Olayı anlatmalısın önce ne durumdasınız? Ve şu an çalışıyorum düzgün adam gibi soru sormuşsun konuşmak isterim. Akşam müsait olursan yazıcam şimdi cevap olsun diye yazmak istemiyorum.
Ne durumdasiniz derken
Bu şahısla yani. Hoşlanıyor dediğine göre daha sevgili bile değilsiniz sanırım.
Hayatimdan sildim. Hep bu tarz insanlara denk geldigim icin sormustum
Bak buna sevindim. Hakkında yanılmadığıma sevindim kaliten konusunda. Evet taviz verilmeyecek şeyler var. Kimse için duruşunu bozmaya değmez. Daha yeniden heyecan bile tazeyken, sözde seviyorken bile senin için çabalamadan erkek. maalesef günümüzde çok var. Ve görüyorum ki şimdi öyle güzel özel kıslar var ve günümüz erkekcikleriyle muhatap olmak durumunda kalıyorlar. 20 yıl önce yaşasaydınız gerçek aşkı özel hissetmeyi dibine kadar tadardınız.
Keske 🙂 Bugunun teknolojisini cok sevsem de eski iliskileri cok begeniyorum.
Yasını merak ettim
26.
Sizce iliskilerden uzak mi durmaliyim
Biz mi? Ben tekim burada.
Bence evet. Ama kafa olarak ilişkiye açık olmalısın bu çok önemli. Sadece arama. Bi süre içine yönel. Erkeklerle konuş ama adı konmasın anlam yükleme. Kısa sürede ne ma. l olduklarını gösterirler. Ama bigün biri gelir ve evet işte bu dersin
Kismet.. Tesekkurler
Senin biraz konuşmaya ihtşyacın vardı. Ama peki iyi akşamlar.
Bulamazsin. Bulursanda birakirsin bir süre sonra. Bu çok sıkıcı diye. Böyle böyle yaltiginiz için o erkekler kalmadı ya da çok azaldı artık.
Sorun cozen erkek terk edilmez genelde. Siz yapmamak icin kilif uretiyorsunuz yine
Yoo o insanlar sorun çözmekle ya da çözüm aramakla meşgul olduğu için kadınlar ile ilgilenmiyor ve kadınlara bir süre sonra sıkıcı geliyor bu durum. Hatta şunu diyorlar. Çok iyi bisirisin ama olmuyor yapamıyorum. Diye cevap veriyor kadinlar
Evet benim de iyi birisin yapamiyorum diye vedalastigim birisi oldu. Cunku kibar ve efendiydi ama sorumluluk almiyordu. Sorun cozmeyen birisiydi.
Ya işte bak sende yasamissin. Sorumlulukta alabilirdi belki. Yaşından kaynaklıdır. Belki yaşayış tarzindandir onu bilemeyiz. Ben de hepsini yaptım ama çok iyiyim diye olmadı.
Toplumdaki cogu "iyi erkek" dedikleriniz sadece sadakat ve nezaket sunuyor maalesef.
Hala birisi taciz etse koruyacak, seni kimseye muhtac etmem diyecek insani bulamiyoruz.
Bizi dovmeyen-aldatmayan erkek gunumuzde dogru erkek olmaya yeter gibi bir algi var
Dedikte ne oldu. İnsan gibi davrandikta ne oldu. Şiddet gösteren. Kufurlu konuşan ve hakaret edenler kazandı. Kendi kızı sevenler koruyup kollayanlar evde oturuyor. Çünkü sıkıcı geliyoruz biz kadınlara. Birisi taciz etmeden önlem aldığımız için hoşlarına gitmiyor. Elini tabiri caizse sıcak sudan soğuk suya sokmadigimiz için rahatliktan ne yapacağını şaşırıyorlar. Çünkü seviyoruz ve kıyamıyoruz. Bizi uzseler bile affediyoruz ve yanında oluyoruz. Bu yüzden ya çok yakın arkadaş oluyoruz ya da ezik sevgili oluyoruz. Çünkü diğerleri gibi cinsellik istemiyoruz. Çünkü diğerleri gibi asagilamiyoruz. Aldatmiyoruz. Birine bağlı kalıp tek amacımız onu mutlu mesut etmek olduğu için sadece onunla uğraşıyoruz. Mesajına anında cevap veriyoruz. Aramasını anında açıyoruz. İlgileniyoruz. Herseyine yetişmeye çalışıyoruz. Sonunda da dediğim gibi bi yaniyoruz
Bu listedeki gibi erkek ciksaydi karsima zaten birakmazdim.
Ama hic tatmadim o duyguyu
Senin karşına çıkmamış. Çıkanlar da kıymetini bilemedi
O nası bi soru başlığı la iş ilanı gibi sorun çözme odaklı personel misali 😂
Olmasi gereken ama🥲😅
Ne yapayim? Ilgisiz adam mi isteyim
Ben ilgiliyim ama erkek dedigin koruyup kollamaz mi
Yakın çevrenden bulursun bunları arkadasin da sana demesi lazım
Bulamiyorum iste sorun orada.
O zaman çevreyi degistir insanları dene selam ver
Mühendisim, hayatımın her alanında daima sorun çözerim.
Çözüm odaklı olunca da kadınlar çıtayı hep yükseltiyor. Bir türlü doymak bilmiyor
Deneyimledim bunu.
Cidden gozum yukseklerde degil. Imkanlari dahilinde cozse yeter ama surekli bahane uretiyor
İşte sözlere değil icraate bakınca doğruyu görürsunuz
İşte dünyaya erken gelmişim.
Sırf bunları yaptığım için değersizleştirildim. Bunları yapmayanlar değerli oldu
Çoğu "seven" erkek öyle değil mi zaten? Erkeğin yaşama amacı odur zaten ailesine bakmak vs
Erkegin sevgisi nasil bâki tutuluyor bilmiyorum. Karsimdakine ilgimi belli edince cepte muamelesi yiyorum. Sonra sorun cozmek yerine hep bahanelerle geliyor. En son terk ediyorum mecburen
Kişilik meselesi birazda, mesela ben bütün sorunları kendi sorunumdan üstün tutardım çünkü erkek olarak bu mantıklı gelir, aşırı sadığım aileme karşı ama gel gör ki karşı taraf hak etmiyor 😅😅 daha hak eden görmedim bende bundan sonra fazla baglanmamaya çalışıyorum. Kısacası kişilik önemli 😅 kişiliğinde yoksa ne yaparsan yap öyle olmaz ister dünyanın en iyisi ol ister en güzeli
Of inan bilmiyorum ben de öyle istiyorum. Sanki tek sorun para? Para bizde de var arkadaşlar boş yapmayın ya, gerçekten her anımızda yanımızda olucak olan bi erko istiyoruz 379291 seçenek değil sadece 1 tanecikk erko.
Eskide kaldı o işler maalesef. Feministlik sizleri erkek, bizleri kadın yaptı.
Bu günlerde kızlar şartları oldukça zorlmaya başladı.
Valal com couyoruzda kıymet bilmete zor tabi giden herkes geri gelmek istiyor orası ayri
Bundan cok
Var aslinda
Sorun bizzat benim
Sorun sen isen çözemez seni
O erkek benim doğru kadın yok
?
Sorumun cevabi bu degil
O erkek olabilirim
Dogru kadin yok dusuncesindesin. O yuzden yapmazsin.
Çünkü yok bende dediğin gibi bir kadın arıyorum ama yok 30 yıldır denk gelmedim
Bulursan bana da haber et
Ever ben buradayım
Bizi bulan kaybediyor :(
Bulursun elbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, aradığın şey aslında o olgunluk ve güven hissi, seni o kadar iyi anlıyorum ki ✨ Gerçekten çözüm odaklı ve koruyup kollayan erkekler genelde lafla değil, hareketleriyle kendini belli eder.
Bunu bulmanın sırrı, iletişimin en başında kendi sınırlarını net çizip onun kriz anlarındaki tavrını izlemektir. Küçük bir sorunda bile bahaneler mi üretiyor yoksa hemen elini taşın altına mı koyuyor?
Sen ilişkilerinde karşındakine bu fırsatı veriyor musun, yoksa her şeyi tek başına halletmeye mi çalışıyorsun? 💖💅