Şimdi size iki tür erkekten bahsedicem.
1- Sevgilisi için herşeyi yapan çok seven erkek
2- Birinci taktiğin işe yaramadığını gördükten sonra sevgilisine köpek çekmeyi doğru bulan erkek.
Eminim ki ikisini de deneyip başarılı olamadıktan sonra, niye kimse beni sevmiyor diye üzülen beyler var. Bunun sebebi sizin kendinizi sevmemeniz.
Şöyle ki;
İlk erkeğimiz sevgilisi için HERŞEYİ yapmamalı. Bu kendinize saygınızın olmadığını gösterir.
Az önce bir konu gördüm. Çocuk diyor ki sırf onu 2 saat görebilmek için sokakta uyuyordum.
Kardeşim sen kendine niye böyle şeyler yapıyorsun?
Sevgilisine hediye almak için dünya borca girip gece gündüz çalışanlar mı dersin?
Sevgilisi ondan ayrılmasın diye tüm sosyal medya şifrelerini veren mi dersin?
Bakın tüm bunların ardında size yapılmış bir saygısızlık var.
Bu saygısızlığa siz izin veriyorsunuz, kendinize saygısızlık yapıyorsunuz.
Unutmayın kimse kimseden üstün değildir.
İkinci erkeğimiz de yine kendisine değer vermeyen, başka bir erkek türü.
Ancak bu erkekler aldım verdim hesabı yaparlar.
Ben şimdi kıza değer verirsem değer kaybederim..
Kız bana değer verirse değer kazanırım...
Durum böyle olunca da
"Sevdiğini göstermiceksin aga.. Bak nasıl peşinden koşuyolar "
diye taktik yapmaya çalışıyorlar.
Duygularını zayıflık olarak görüyorlar ve zayıf görünmemeye çalışıyorlar.
Duygularını anlatmıyor saklıyor, iltifat etmiyor, romantik olmaktan utanıyor, hediye almıyor.
Niye? Şımarmasın diye.
Bi tartışmada hatalı olduğunu farketse de Özür dileyemiyor gururu izin vermiyor.
Niye? O tartışmayı kazanmak zorunda. Yenik düşemez.
Kızın bir haraketine alındığını bile belli edemiyor. Umursamıyormuş gibi yapıyor.
Sonra da kıza soğuk yapıp trip atıyor, kızın peşinden koşmasını bekliyor.
Niye? Zayıf görünemez.
Beyler uyandırayım. Bu taktik işe yaramıyor. Bakın ben bi kadın olarak muhabbetin içerisindeyim.
Kadınlar böyle durumlarda bir müddet uğraşır, sonra da vazgeçerler.
Değer görmediği, sevgi görmediği bir ilişkide durmazz. Tutamazsınız.
Seviyor olsa bile gider.
Sonra da " ya bu kız bana deli oluyordu, bana aşıktı, nasıl beni unutur? Nasıl benden vazgeçer" diye kafayı yersiniz. Elinize aldığınız iplerle başbaşa kalırsınız.
Eğer sevildiğiniz bir ilişki içerisindeyseniz ve gurur yapıp duygularınızı bastırıp, gizliyorsanız aptallık yapıyorsunuz. Kızı kendi ellerinizle itiyorsunuz haberiniz olsun.
Erkekler bu ikisinin arasını bir türlü tutturamıyorlar. Gerektiğinde duygularınızı göstermek, özür dilemek, iltifat etmek, hediye almak yani kısaca SEVMEK sizi zayıf göstermez. Kendinize olan saygınızı kaybetmezsiniz.
Kendinizi hırpalamanız, zarar vermeniz, hiçbir sebep yokken sınırlarınızı zorlamanız da da onu sevdiğinizi göstermez.
Lütfen ikisinin arasını bulun ve önce kendinizi sevin. Kusurlarınız olduğunu düşünüyorsanız, kusurlarınızı da sevin ve kız arkadaşınıza anlatın.
Unutmayın kadınlar erkeklerden daha duygusaldır ve seven bir kadın sizi yargılamaz, şefkat gösterir.
1- Sevgilisi için herşeyi yapan çok seven erkek
2- Birinci taktiğin işe yaramadığını gördükten sonra sevgilisine köpek çekmeyi doğru bulan erkek.
Eminim ki ikisini de deneyip başarılı olamadıktan sonra, niye kimse beni sevmiyor diye üzülen beyler var. Bunun sebebi sizin kendinizi sevmemeniz.
Şöyle ki;
İlk erkeğimiz sevgilisi için HERŞEYİ yapmamalı. Bu kendinize saygınızın olmadığını gösterir.
Az önce bir konu gördüm. Çocuk diyor ki sırf onu 2 saat görebilmek için sokakta uyuyordum.
Kardeşim sen kendine niye böyle şeyler yapıyorsun?
Sevgilisine hediye almak için dünya borca girip gece gündüz çalışanlar mı dersin?
Sevgilisi ondan ayrılmasın diye tüm sosyal medya şifrelerini veren mi dersin?
Bakın tüm bunların ardında size yapılmış bir saygısızlık var.
Bu saygısızlığa siz izin veriyorsunuz, kendinize saygısızlık yapıyorsunuz.
Unutmayın kimse kimseden üstün değildir.
İkinci erkeğimiz de yine kendisine değer vermeyen, başka bir erkek türü.
Ancak bu erkekler aldım verdim hesabı yaparlar.
Ben şimdi kıza değer verirsem değer kaybederim..
Kız bana değer verirse değer kazanırım...
Durum böyle olunca da
"Sevdiğini göstermiceksin aga.. Bak nasıl peşinden koşuyolar "
diye taktik yapmaya çalışıyorlar.
Duygularını zayıflık olarak görüyorlar ve zayıf görünmemeye çalışıyorlar.
Duygularını anlatmıyor saklıyor, iltifat etmiyor, romantik olmaktan utanıyor, hediye almıyor.
Niye? Şımarmasın diye.
Bi tartışmada hatalı olduğunu farketse de Özür dileyemiyor gururu izin vermiyor.
Niye? O tartışmayı kazanmak zorunda. Yenik düşemez.
Kızın bir haraketine alındığını bile belli edemiyor. Umursamıyormuş gibi yapıyor.
Sonra da kıza soğuk yapıp trip atıyor, kızın peşinden koşmasını bekliyor.
Niye? Zayıf görünemez.
Beyler uyandırayım. Bu taktik işe yaramıyor. Bakın ben bi kadın olarak muhabbetin içerisindeyim.
Kadınlar böyle durumlarda bir müddet uğraşır, sonra da vazgeçerler.
Değer görmediği, sevgi görmediği bir ilişkide durmazz. Tutamazsınız.
Seviyor olsa bile gider.
Sonra da " ya bu kız bana deli oluyordu, bana aşıktı, nasıl beni unutur? Nasıl benden vazgeçer" diye kafayı yersiniz. Elinize aldığınız iplerle başbaşa kalırsınız.
Eğer sevildiğiniz bir ilişki içerisindeyseniz ve gurur yapıp duygularınızı bastırıp, gizliyorsanız aptallık yapıyorsunuz. Kızı kendi ellerinizle itiyorsunuz haberiniz olsun.
Erkekler bu ikisinin arasını bir türlü tutturamıyorlar. Gerektiğinde duygularınızı göstermek, özür dilemek, iltifat etmek, hediye almak yani kısaca SEVMEK sizi zayıf göstermez. Kendinize olan saygınızı kaybetmezsiniz.
Kendinizi hırpalamanız, zarar vermeniz, hiçbir sebep yokken sınırlarınızı zorlamanız da da onu sevdiğinizi göstermez.
Lütfen ikisinin arasını bulun ve önce kendinizi sevin. Kusurlarınız olduğunu düşünüyorsanız, kusurlarınızı da sevin ve kız arkadaşınıza anlatın.
Unutmayın kadınlar erkeklerden daha duygusaldır ve seven bir kadın sizi yargılamaz, şefkat gösterir.
Güncellemeler
+1 yıl
Konuyu tam anlayamayanlar için iki erkek tipi de kaybeder.
Çünkü iki tip de kendisini sevmez.
Kendisine saygı göstermeyeni kızlar değersiz bulurlar. Dolayısıyla herşeyi yapmayın
Çünkü iki tip de kendisini sevmez.
Kendisine saygı göstermeyeni kızlar değersiz bulurlar. Dolayısıyla herşeyi yapmayın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer