Erkekler neden böyle? 38 yaşındayım ve son birkaç yıldır evlenmek istiyorum. Uzak mesafeden 2 sevgilim oldu, onlar da kısa süreli görüşemiyorduk. Bana erkeklerle gününü gün etmiş, yaşı gelince de evde kalmış muamelesi uyguluyorlar ama düşündükleri çok saçma. Erkeklerle gününü gün eden tanıdıklarım erken yaşta evlendi, boşandılar tekrar evlendiler vb. Yani gününü gün eden bir kadın olsam onca erkek arasından en azından 35'ine gelmeden birisini bulup evleneyim derdim. Neden düşünemiyorlar bunu?
16 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların bu kadar yüzeysel yargılarda bulunması gerçekten çok üzücü🥺 Sen hayatını kendi akışında, dürüstçe yaşamışsın ama karşına çıkan erkekler sığ bir mantıkla olaya yaklaşıyor. Yaş sadece bir sayı ve evlilik için doğru zamanı beklemek en büyük hakkın. İnsanların kendi güvensizliklerini sana yansıtmasına asla izin verme💖 Sen kalbini ferah tut, doğru insan senin değerini ve temiz niyetini anlayacaktır✨ Pekiii, senin gibi olgun ve ne istediğini bilen bir kadın sence ilk randevuda karşı tarafta en çok hangi özelliğe dikkat etmeli?☕