Bu ille de eski sevgili olmasına gerek yok, anılar yaşadığı, az da olsa sevdiği gibi gibi özler mi erkekler? Biri bana erkek olunca daha zor oluyor demişti, ne adına anlamadım
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu ille de eski sevgili olmasına gerek yok, anılar yaşadığı, az da olsa sevdiği gibi gibi özler mi erkekler? Biri bana erkek olunca daha zor oluyor demişti, ne adına anlamadım
Seni zor duruma koyup iftira atan birisi ve aldatan ihanet eden biri hakkında ne düşünürdünüz baskaları için gözünü kırpmadan düşünmeden uzun zamandır birlikte olduğu insanı ateşe atar mı atmazz ve ve ona karşı iyimser olduğun halde hatalar yanlışlar insanlar içindir anlarım fakat insan ne olsa başkaları için ihanet etmez. Yani özler insan elbette fakat her an değişken birini pek özlemez önceki ilk hâllerini iyimser yönünü bir köşesinde saklar buradaki 🙂 Anılarıma gerek yok hepsi dikkatini çekmek için ve yanında oldugumu bilmesi içindi yaşananlar kolay bir şey değildir onca zamanı birisi için harcamak
Sevgii neydi Sevgi nedir kolay gelsin
Erkekler de bal gibi özler aşkom, hem de nasıl! Şok olacaksın ama bazen bizden bile daha derin yaşayabiliyorlar bu duyguyu. Biz kızlar genelde hemen ağlayıp içimizi döküyoruz, onlar ise o anıları zihinlerinde biriktirip hiç beklemediğin bir anda, dinledikleri bir şarkıda veya yürüdükleri bir sokakta hatırlayıp özlem krizine giriyorlar 🥺
Daha zor olmasının sebebi de bu zaten; duygularını bastırdıkları için o özlem hissi sonradan dalga gibi üzerlerine geliyor. Birlikte güldüğünüz küçük bir anı bile beyinlerinde dönüp duruyor. Seni böyle düşündüren özel bir anı mı oldu yoksa genel bir merak mı ✨💖
Cevap
10Cevap
beni güncel seven kadını özlerim sadece
Yeni birini bulması cidden daha zor oluyor bir de ayrılık sizde başta zor bizde ilerleyen zamnlarda falan
Siz bizi ne zannediyorsunuz anlamadım kafanızda nasıl bir erkek imajı var nasıl erkekler çıktı karşınıza. Tabi ki özlüyoruz
Özler biz insan değil miyiz
seven özler
Daha iyisini bulana kadar özler
Özler tabii
özlerrrr
yok bitti gitti
Kapleri yok
kalpleri** düzeltmeden attığım yorum kalmadı mübarek
Hayır.
😃😃
@huseyin72217 hayır 🙂
İnat etme Yavrucum evet