Kadınlar mı erkekler mi? Bence kadınlar baskın olunca daha iyi, erkekler baskın olunca ya bir başkası için terk ederler ya da aldatırlar.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar mı erkekler mi? Bence kadınlar baskın olunca daha iyi, erkekler baskın olunca ya bir başkası için terk ederler ya da aldatırlar.
Cevap
10Cevap
Bence erkeğin baskın olmasını aldatmaya yükleme
Net aldatırlar
Aldatmazlar hiçbir ilişkime ihanet etmedim güç büyükse ve elinde ise kontrol etmesini bilmelisin böyle bir anda kontrol edemezsen dediğin gibi yollara çıkabilir sonuç ama kontrol edersen mutlu mesut bi ilişki
Birbirini seven bi ilişki boyutu oluşur
He he arıyorum şu an
Yav kızım gücün bi erkeğin elinde olmasından bu kadar korkma be
Külahımı arıyorum ona anlaaat
Bu kadar dominant olmanı gerektirecek veya sevdiğin durum ne 😆 şöyle yok mu düğmen dişil enerji modunu açsak hahaha
Baskın erkeklerle ilişkim oldu sonu ne oldu biliyor musun başka kızlar melek ben şeytan oldum
Beş parmağın beşi bir değil bu da bir gerçek biri ikisi aldattı diye hepsi aldatacak değil niye biz siz kızları aynı kefeye koyuyor muyuz
Çok sevdiğin canı yandığında seninde canının yandığı biri seni dünyanın en kötü insanı olarak görünce söyle bu sözlerini ulan ben sevmekten iyilikten başka ne yaptım ya
Belli ki biri canını yakmış aslında baskın erkeğe de kinin ve bakışın da bu yönden ama birinin öyle olması hepsinin öyle olacağı anlamına gelmiyor baskın erkek gibi sahiplenici çözüm arayan ve bulan eril duruşu bakışı fikirleriyle olmak erkeğe olgunluk yükler bu yüzden baskınlık erillik erkekte muhteşem bi detay hatta nimettir mesela siz kadınlarda da dişillik muazzamdır
Baskın kadının eteğini giyer ayaklarını yıkarım
Piremses erkek olmasın ister kadınlar ama hem yatakta hem günlük hayatta baskın olunca erkekleri piremsese dönüştürüyorlar 🤣
Ben erkeğin baskın olmasını seviyorum, dominant rolünü seviyorum baya hoşuma gidiyor ckslf
Eşit derecede baskınlık sırasıyla en güzeli
O imkansız
bu dedigin dogru sanırım
Duruma göre değişir
Nasıl
Yani cinsellikte , ev kurallarında , harcamalarda, birikimler de , çocuk eğitiminde vs. Bı zaman kadın baskinken bı zaman erkek. Denge önemli
İkisi
Her iki taraf
Sana köle olmak isterdim
Erkeğin
Erkegin
Ben baskının hep :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence ilişkilerde güç savaşı başlamışsa orada bir şeyler eksilmiş demektir aşkım ✨ İki tarafın da birbirini domine etmeye çalışmadığı, kararların ortak alındığı dengeli ilişkiler her zaman çok daha uzun ömürlü oluyor 💖
Baskınlık dediğin şey cinsiyetle değil, tamamen karakter ve sadakatle alakalı 💅 Kadın ya da erkek fark etmez, saygı bittiği an güven de sarsılır.
Senin ilişkilerinde durumlar nasıl peki, hiç dengeli bir uyum yakalayabildin mi? ☕