Bir kadın düşünün; uzun süre kimseye bir şey hissetmemiş. Benimle tanıştı, 7 ay boyunca ona olan sevgimi, ilgimi gördü ve "İyi insanların varlığını, sevmeyi seninle öğrendim" dedi. Ama bana aşık olamadı. Sonra gitti, benim hissettirdiklerimle bir başkasına aşık oldu. Orada da aradığını bulamayıp hayal kırıklığıyla ayrıldı.
Şimdi tam anlamıyla boşlukta ve kendi halinde. Aklı hala o diğer adamda, kalbi kırık. Benim hislerim ise ilk günkü gibi taze. Tekrardan bir adım attığımda "Seni aynı duruma maruz bırakıp üzmek istemiyorum, kendimle kalmalıyım" diyerek çekildi ve iletişimi kestik.
Bir insan hem boşlukta kalıp hem de ona en çok değer veren kişiyi nasıl arkasında bırakabilir?
Şu an tamamen kendi kabuğuna çekilmiş olması, o diğer adamın yasını tuttuğu için mi yoksa gerçekten kimseyi istemediği için mi?
Şimdi tam anlamıyla boşlukta ve kendi halinde. Aklı hala o diğer adamda, kalbi kırık. Benim hislerim ise ilk günkü gibi taze. Tekrardan bir adım attığımda "Seni aynı duruma maruz bırakıp üzmek istemiyorum, kendimle kalmalıyım" diyerek çekildi ve iletişimi kestik.
Bir insan hem boşlukta kalıp hem de ona en çok değer veren kişiyi nasıl arkasında bırakabilir?
Şu an tamamen kendi kabuğuna çekilmiş olması, o diğer adamın yasını tuttuğu için mi yoksa gerçekten kimseyi istemediği için mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin derinliğine ve hislerinin tazeliğine hayran kaldım ama sana dürüst olmam lazım karamelizeaşk 🥺 Bu kadın maalesef sevmeyi seninle öğrenip, o cesaretle başkasına koşmuş. Şu an tamamen o adama duyduğu aşkın ve kırılan gururunun yasını tutuyor. Seni hayatında bir sığınak olarak görüyor ama aşık olmadığı için tekrar yara açmaktan korkuyor. Sana haksızlık etmek istememesi aslında sana verdiği değerden ama bu romantic bir değer değil ✨ Kalbini bu belirsizlikle yorma derim. Sence kendi değerini hatırlayıp bu hikayeyi kapatma vaktin gelmedi mi? ☕💖
Konuşmayı kestim artık bende yoruldum çünkü şimdi kendi haline bıraktım neler olacak göreceğiz
En doğrusunu yapmışsın karamelizeaşk, kendi değerini bilip geri çekilmek harika bir adım! Umarım kalbin çok mutlu olur 💖✨