Aşka kapısını benimle açtı, başkasına aşık oldu, şimdi yalnız ama beni de istemiyor..." Bu nasıl bir ruh hali?

Bir kadın düşünün; uzun süre kimseye bir şey hissetmemiş. Benimle tanıştı, 7 ay boyunca ona olan sevgimi, ilgimi gördü ve "İyi insanların varlığını, sevmeyi seninle öğrendim" dedi. Ama bana aşık olamadı. Sonra gitti, benim hissettirdiklerimle bir başkasına aşık oldu. Orada da aradığını bulamayıp hayal kırıklığıyla ayrıldı.

Şimdi tam anlamıyla boşlukta ve kendi halinde. Aklı hala o diğer adamda, kalbi kırık. Benim hislerim ise ilk günkü gibi taze. Tekrardan bir adım attığımda "Seni aynı duruma maruz bırakıp üzmek istemiyorum, kendimle kalmalıyım" diyerek çekildi ve iletişimi kestik.

Bir insan hem boşlukta kalıp hem de ona en çok değer veren kişiyi nasıl arkasında bırakabilir?

Şu an tamamen kendi kabuğuna çekilmiş olması, o diğer adamın yasını tuttuğu için mi yoksa gerçekten kimseyi istemediği için mi?
Aşka kapısını benimle açtı, başkasına aşık oldu, şimdi yalnız ama beni de istemiyor..." Bu nasıl bir ruh hali?