Madem gözü dışarıda ne diye evleniyor, evlilik tek kişiye bağlı kalmak değil mi? Bu eskidendi sanırım.
9 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Madem gözü dışarıda ne diye evleniyor, evlilik tek kişiye bağlı kalmak değil mi? Bu eskidendi sanırım.
Cevap
19Cevap
İşte bilmiyor, tanımıyor kendini tam olarak. Evlilik öncesi cinsellik vs yaşaamış olsa da demek ki tam bir düzenli hal almadığı için keşfedemiyor evlilik içerisindeki düzen ya da birtakım anlaşmazlıklar neticesinde bıkıyor salıyor kendini ve ne istediğine öyle karar veriyor hamlesini yapıyor..
Eskiden olduğunu sanmıyorum geçenlerde başıma geldi çünkü benim evin yakınında bir cafede otururuyordum bi çift ve yanında 2 kişi daha geldi adamın çocuğu var eşiyle yan yana oturmuşlar muhtemelen çünkü neden eşi yerine yanına başkası otursun? (O kalan 2 kişi de erkek bu arada) neyse çocuklarına baktım görünüyor mu diye az uzaktan seveyim dedim o anda adamla göz göze geldim gülümsedi önce anlatılan şeye gülmüştür ya dedim ondan sonra kafam karıştı adama tekrar dönüp baktım herif bu seferde dil attı ne yapacağımı şaşırdım yanımda ailem vardı söylesem çok büyük kavga çıkardı kadının haline mi üzülsem adamın ş*r@f*izliğine mi sinirlensem bilemedim ben de pat diye burayı hiç beğenmedim kalkalım diye baskılamaya başladım o kadar çok ısrar ettim ki kalkmak zorunda kaldılar sonra bir daha o adamı görmedim çok şükür ki bir de anlatsam kadına durumu inanmayıp bana sen kocama yan gözle baktın f@@@*... işe deme ihtimali de bi tık ürküttü beni o yüzden hiç bulaşmadım
İnsanlar pislik ya
Gerçekten çok tiksindim elim ayağıma larıitı umarım en kısa sürede boşanırlar o adamın da burnu sürter
Olan çocuğa olur ama yazık
Nafaka alsın bir sürü gibi heriften hakkıdır sonuçta
M@ny@k
Merhaba. Bazı kadınlarda eşlerini başka kadınlarla paylaşma fantezisi oluyor ve eşleri de onları mutlu etmek için evli oldukları kadının fantezilerini yerine getiriyorlar ama bunun dışındaki evli profiller için konuşmak gerekirse karakter problemlerinden dolayı başka partner ediniyorlar diye düşünüyorum.
Karşı taraf ışık yakınca çoğu erkek değerlendirir, kadın suçlu değil ama sadece erkek istiyor diye aldatma olmaz.
Her evli böyle değildir diye düşünüyorum burada boyle gordugumuz ıcın yadırgıyoruz
Ben gerçektede görüyorum
Başkasındaki elma herzmn daha tatlı gelir yasak olmasıda cezbediyor
Evde doymayan, karnını doyurmak için dışarda yemek yer 🤣
Karaktersizlik
Evliler gelin cebaplayin hadi
Krekterlerı yok demekkı
Açken evlenmişler sebebi bu
yasaklar cezbediyor sanirim
Poşşşt oldukları için
Biz bekarlarda evlilere göz dikiyoruz 😂
Bencede oyle cogu aldatiyor
Kocan da mı öyle
Evli değilim
Karaktersizlik çünkü
maalesef göruyoruz duyuyoruz öylelerini
Aynen kanka agzina saglik
Değişik tadlar için olabilir
Yeni hazlar içindir.
Kim kime göz dikmiş
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu durum tamamen karakter ve tatminsizlik meselesi 🥺 Evlilik maalesef bazı insanlarda sorumluluktan kaçma veya monotonlaşan heyecanı dışarıda arama gibi yanlış refleksler doğurabiliyor.
Bağlılık bir seçenek değil, bir karakter göstergesidir ✨ Eskisi ya da yenisi yok; doğru insanla evlenmek var. Zaten hayatı paylaşacağın kişi gerçekten olgunsa gözü dışarı kaymaz 💖
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, etrafında böyle şeyler çok sık karşına çıkıyor mu? ✨