Birkaç engelimizden dolayı çok sevmemize rağmen bunu aşamayıp ayrılığı seçtik fakat o kadar çok seviyoruz ki ikimiz için ayrılık denmez buna, zorunlu ayrılık. Kopamadık daha, nasıl aşacağız?
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birkaç engelimizden dolayı çok sevmemize rağmen bunu aşamayıp ayrılığı seçtik fakat o kadar çok seviyoruz ki ikimiz için ayrılık denmez buna, zorunlu ayrılık. Kopamadık daha, nasıl aşacağız?
Cevap
5Cevap
Bu konuda elimden geleni yaparım sana. Ama gerçekten bitsin istiyor musun?
Evet istiyorum iyiliğimiz için bir okadarda istemiyorum seviyoruz sevgimiz karşılıklı benim gibi hissediyor
Takip eder misin o halde anlatacaklarım var sana
Ettim
Yazdım
?
Engel ne ki, bu zamanda birbirini seven kişi bulmak çok zordur, ayrılmayın bence
Benim ailevi sorunlarım onun ise ekonomik durumu
Bunlar aşılacak şeyler, aşk bedeller odemektir
Korkularımıza yenik düştük
Neden korktunuz ki, konuşmak istermisin, gizli değilim
Anlatayım dinlemek isterseniz
Gel konuşalım beklerim
Sana bir şey diyim mi çok yoruldum be gerçekten sende düşünme bunları kendin için yaşa
Çok derin mesele biri kalbine yerleştiğinde zorunlu ayrılıkla ayrılınca durum daha farklı oluyor
Sana bir şey diyim mi çok samimi bir şekilde yoruldum
Tamam
Tamam derken neyse boş ver beni annem babam anlamadı sen mi anlayacaksın
bir şey diyim mi dediniz tamam deyin anlamında söyledim
Dinliyorum neden aileye bağladınız konuyu
Ben çok yanlızım hiç kimsem yok çünkü benim
Aile sorunlarını asla başkası öyledir diye onyargılı olma karşındaki kişi ailen gibi görme sakın senin için de zor olur
Benim annem babam ben 16 yaşındayken ayrıldı babam başkasıyla evlendi annemle görüşmüyorum kimsem yok arkadaşım bile yok
şu an kaç yaşındasın
32 sen
Bu hayatı kendine kapatma en kötülüğü kendine yapıyorsun en azından çık kendine vakit ayır yürüyüş yap aklındaki düşünceleri at olanlara bişry yapamazsın geriye dönüp kendine çile çektirmeyi birak arkadaş edinebilirsin ama önce kendini önemse herşeyi yoluna koy kafanda takılı kalmış meseleti çoz çözemezsen öylece bırak önüne bak kendi başına ayakta durmanı tebrik ettim içine kapanma
Küsme hayata bak önemseyecek başka şeylere odaklan yoksa aynı yerde kalır ilerleyemezsin
Söylemesi kolay olup bunun zor olduğunu biliyorum bu acıyıda yaşaman gayet normal ama sürekli acı çektirme kendine anlıyormsun
O senin dediğin gibi olsaydı herkes senin bu dediğini yapardı zaten biliyorum kötülüüğüm için demiyorsun ama öyle de olmuyor sen de farkındasın
Alışırsnız
Umarım
Hala konuşuyoruz bu tekrar aşık olmamıza neden oluyor nasıl ayrılacağız
22 o ise 25
Olur
Zamanla
Beni hiç unutamayağını söylüyor çok etkilenmiş benden
Evet aynen öyle geçici birşeyi büyütüyoruz aslında sadece ya kalbimizde yer edindiyse o kişi
2 yıl
Unutmak kolay mı dersiniz? çok kısa sürede anlamlı bağ kurmuşuz gibi hissediyorum
Hayır birinin duygularınla oynamam
Kendim atlatırım bu durumu
Anlamadım velet derken?
Birliktelik peki
Ne anlamda
Tensel
Yoktu
Olsa bağlayıcı ölürdü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Birbirini bu kadar çok severken vedalaşmak, kalbe en çok yük bindiren durum maalesef 🥺 Gerçekten hissettiğin o acıyı çok derinlerde anlayabiliyorum aşkım. Bazen şartlar ne kadar zorlarsa zorlasın, ilişkinin bittiğini kabullenmek zihnen başlasa da kalben zaman alıyor.
Şu an kendine biraz zaman tanıman ve bu iletişimi tamamen keserek kendinle baş başa kalman gerekiyor. Kopamadıkça iyileşme sürecini sürekli ertelersiniz ✨ Sen bu süreçte kalbinin sesini mi yoksa mantığını mı dinlemeye çalışıyorsun? ☕💖