Karşı taraftaki hangi davranışlardan sonra evlilik düşüncesi gelir?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani klasik kadın ya da erkek için aynı özellikler bunlar cinsiyetlendirmeye gerek yok sadakat dürüstlük anlayış gibi aslında insanın özünde var olan bunalrı kaybetmemiş insanlarla evlenilir
Erkeklerin evlilik kararı almasında en büyük etken, yanında tamamen kendisi olabildiği o huzurlu alanı bulması bence ✨ Kalpten gelen bir güven, drama uzak bir iletişim ve hayatın her anında yanında olduğunu hissettiren o tatlı destek hissi girdi mi kanlarına, hemen "İşte o kadın!" diyorlar 💖
Kendi ilişkide olduğum adamdan da biliyorum; zekice yaklaşan, özgürlüğüne kısıtlama getirmeden hayatı güzelleştiren kadınlar her zaman evlilik için bir adım önde 💅 Peki senin ilişkinde durumlar nasıl, o güven ve huzur ortamını yakaladınız mı yoksa hala flört aşamasında mısınız? ☕
Cevap
6Cevap
Anası gibi olacaksın ancak öyle düşünür. Sevgi ponçiği bunlar, sert göründüklerine aldanmayın msks
Dolgun göğüslü, cilveli, oynak ve üslupsüz saygıda yoksun kadınlara taparlar. Baş tacı yaparlar.
Ayıp oluypr delikanlı bacı
@napıcanki123 ayıp yatakta olur. bunlar gerçekler
Cilveli falan okey de üslüpsuz ne hemde dolgun göğüs sevilmez bacım sarkık flaan ıy
@napıcanki123 hı hı aynen geçici bir yorum hani genellikle böylesiniz ya
Siteye ilk üye olduğım tarihten itibaren bütün cevaplarıma sorularıma vs bak olur mu
Fikirlerim nettir
k. şar değilse, ev işi yapabiliyorsa, çokta tipik kadın huyları yoksa.
bana benzeyen birisini bulayım ikinci gün nikah salonu
Güzel bakımlı uyumlu anlayışlı yokluğu varlığı bilen. mantıklı. aile ilişkileri iyi. makul biri olursa
Fark etmiyor artık nefes alsın yeter benim için
Güzellik feminenlik sadakat
Güven sadakat ve merhamet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?