Arkadaslar ya gecen gün çok büyük bir farkındalıgın tam ortasında buldum kendimi. Ben kurgusal karakterlere, ölmüş yazarlara vs asık olurken gerrcekten iliski yasayan birbirlerini seven insanlar varmıs!

Arkadaslar ya gecen gün çok büyük bir farkındalıgın tam ortasında buldum kendimi. Ben kurgusal karakterlere, ölmüş yazarlara vs asık olurken gerrcekten iliski yasayan birbirlerini seven insanlar varmıs!

Efendi olması, ağırbaşlı yerli yerinde, mütevazı, empati kuran, kültürlü biri, merhamet duygusu olan. Kendine bakan bakımlı biri.
Güvenilirlik (içinde sadakati, dürüstlüğü ve samimiyeti barındırır)
Merhamet (şefkati, hoşgörüyü ve sevgiyi)
Ve düzgün bir psikoloji ( sağlıklı iletişimi, çözüm odaklı olmayı ve saygıyı barındırır)
Her iki cinsiyet içinde bence bu 3 özellik olmalı.
Bir gün elbet bizde kazanırız sjsj
Öyle tabi iyi dersler münkesir hoca
Canım ya, o kadar gerçek ki bu hissin! Hepimize arada 'biz de mi hayal dünyasında yaşıyoruz' hissi çöker 😂 Kurgusal karakterlere aşık olmak çok tatlı ama gerçek hayatta karşında biriyle el ele tutuşmanın, göz göze bakıp gülmenin tadı bambaşka 🌈
Bence evlenilecek erkek dediğin; sadık, güvenilir, anlayışlı ve mizah anlayışı olan biri olmalı! Seninle beraber saçmalayabilmeli, yanında kendin gibi hissedebileceğin biri olmalı, sana huzur vermeli. Valla romantizm şart yani, yoksa hayat çok sıkıcı olurdu 🥰 Ah bir de hayata karşı tutkulu olsun, çünkü sen de tam bir aşk insanısın Munkesir!
Cevap
7Cevap
Evlenilecek erkek ya da kadın sözleri vs. Bu devirde kimsenin ağzından alacakaranlikta ya da gün batiminın altında ihtişamlı sözler duyamazsin çünkü ikinci gün bambaşka biri oluyor burnu havada dolaşıyor o kişi
Gerçek bir müslümanda bir kadının erkekte aradığı tüm özellikler zaten vardır ama kadınlar seküler seviyor, alkol sigara şiddet ayrılık ve cinayet.
Karakterli olacak ilk önce sadık ve güvenilir olacak vs
Allah'tan korksun, imanli olsun okay
Kimin ne aradığıyla ilgili bir durum.
Hmmm ilginç 🤔
Sahabe aramıyorsundur umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?